GoDan Torta szökőkutak 25 cm/4 db - Arany

Márka: GoDan Katalógus száma: 100051571692

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

GoDan Torta szökőkutak 25 cm/4 db - Arany

4 db/csomag, arany színű, magassága 25 cm További információ

1420

1 420 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100051571692

Leírás

Termékleírás

Ezek a felek szökőkutak teljesen helyettesíti a gyertyákat a tortán. A magasságuk 25 cm, és vannak szerelve egy műanyag lámpafejet, amely zapychnete be sütemények. Fountain gyújtás után porlasztással, mint a csillagszóró, amely létrehoz egy felejthetetlen hatást átadása édes kezeli honorees. Fountain hegyek körülbelül 100 másodpercig. A csomag tartalma 4 db arany fontániek. Gyújtás után azonnal kicsinyíteni a távolság kb 1 m . A szökőkút alá arany és ezüst szikrák.

Csomagolás: 4 darab
Magasság: 25 cm
Átmérő: 15 mm

Biztonsági utasítások A
pirotechnikai termék tr.1.4G UN 0336
Cat F1 – eladás 15 éves

Tűzveszély vagy részecskéket. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Ne tegye kopás-, ütés- és a súrlódás. Viseljen védőkesztyűt, védőruházatot és védőszemüveget.
Tűz esetén, hagyja el a területet. Mivel a robbanásveszély sietség kellő távolságban.
Tárolja Csak az eredeti tartályban. Ártalmatlanítani / tartalom átadása a rendelkezésére, hogy a meghatalmazott személy.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Party termékek további

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.