MaDe Gyermek jelmez - Tűzoltó, 120-130 cm
7 490 Ft 6 390 Ft

A farsangi ünnepre készülsz? Vedd fel a Tűzoltó jelmezt, és oltsd el például a szomjadat. Légy látható, és élvezd a sok örömöt és szórakozást a barátaiddal.

Mattel Toy Story 4: Toy Story Buzz karkötő
7 060 Ft 5 440 Ft

Legyél Buzz Rake és játszd le kedvenc jeleneteidet az új Toy Story 4 filmből: A Disney Pixar játék története ezzel az intelligens játékkal. Ismerd meg a helyzetét, és próbálj meg kommunikálni az otthoni bázissal, vagy megvédeni ellenségeidet!

MaDe Cowboy jelmez, M

MaDe Cowboy jelmez, M

Értékelés: 4,3
5 030 Ft

Ha Te is szeretnél egy vérbeli cowboy bőrébe bújni, itt az alkalom!

MaDe Pókember jelmez

MaDe Pókember jelmez

Értékelés: 4,2
3 800 Ft

Az élethű Pókember jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kezeslábast és maszkot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Vadász Jelmez, XS

MaDe Vadász Jelmez, XS

Értékelés: 5
3 530 Ft

Vadász jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Angliában egy ismeretlen jótevő segítette a szegényeket ebbe az álruhába bújva. A csomag tartalma egy kalap, zokni, ing, nadrág és egy öv. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Indián jelmez, XS

MaDe Indián jelmez, XS

Értékelés: 4,6
2 990 Ft

Fiú indián jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk nadrágot, inget és fejpántot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Katona jelmez, M

MaDe Katona jelmez, M

Értékelés: 3,6
7 080 Ft

Fiú katona jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk inget, mellényt, nadrágot és sapkát találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Cowboy jelmez, XS

MaDe Cowboy jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 760 Ft

Fiú cowboy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kalapot, nadrághuzatot, kendőt és mellényt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Avengers Captain Marvel hős ütései
8 300 Ft 7 620 Ft

Küzdj úgy, mint Captain Marvel szuperhős a Nerf felszereléssel! Captain Marvel karaktere ihlette a Power Moves pisztolyos kesztyűt, amely 3 Nerf nyíllal ellátott. Aktiváld a Power Moves bináris pisztolyt úgy, mint kedvenc szuperhősöd, Captain Marvel, és lődd ki a nyilakat a csatában, amelyet e film karaktere ihletett!

Rappa Tűzoltó készlet

Rappa Tűzoltó készlet

Értékelés: 4,1
2 400 Ft 2 170 Ft

Légy tagja a tűzoltóságnak ezzel a professzionális tűzoltó készlettel! A készlet tartalmazza a tűzoltó készüléket, rádiót, iránytűt, sisakot és baltát.

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm

Értékelés: 3,9
5 350 Ft 4 490 Ft

Készülsz a farsangi partira? A teknőc jelmezben mindig feltűnő leszel. Szórakozz a barátaiddal, és élvezd a nagyszerű szórakozást.

MaDe Karneválos jelmez - szakács
7 890 Ft 5 790 Ft

Viseld ezt a jelmezt, és te legyél a legjobb szakács. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Rendőr ruha 120-130 cm
4 010 Ft 3 670 Ft

Vedd fel a rendőr jelmezt, és csinálj rendet a farsangi buliban! Légy az est csillaga, és élvezd a sok-sok mókát és örömöt a barátaiddal.

Gyerek álarc Halott kalóz

Gyerek álarc Halott kalóz

Értékelés: 4
3 400 Ft

Gyerek álarc nemcsak az élő kalózok kedvelői számára Ennek a halálos kalóz jelmeznek piros szakadt mellénye, szakadt ujjú piszkos inge, csíkos nadrágja és műhajas kendője van. A rémisztő álarc ideális Halloweenre, szülinapi bulikra vagy bármilyen tematikus ünnepre.

MaDe Farsangi jelmez - Tűzoltó
7 490 Ft

Ezzel a jelmezzel egy kis tűzoltóvá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi jelmez - vámpír
5 990 Ft

Ezzel a jelmezzel félelmetes vámpírrá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi jelmez - rendőr
8 090 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi rendőrré válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, nézd meg barátaidat és érezd jól magad velük együtt.

MaDe Hős jelmez-23%
7 690 Ft 5 900 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha Ördög 120-130 cm

MaDe Ruha Ördög 120-130 cm

Értékelés: 4,9
4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pokoli ünnepség elkezdődhet és nem lehet meg az ördög jelmez nélkül. Vedd fel, és nehéz lesz észrevétlenné maradnod. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.

Rubie's Star Wars X-Wing Fighter Pilot
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jelmez a Csillagok háborúja sorozatból. A legendás X-Wing gép pilótái korábban megmentették a lázadók esélyét arra, hogy legyőzzék Palpatin szenátort, és ismét fontos elemévé váltak az Ébredő erő hetedik epizódjában. Természetesen minden rajongó örömére.

MaDe Farsangi jelmez - orvos
5 690 Ft

Ezzel a jelmezzel orvossá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi ruha - szerelő
5 690 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi szerelővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi jelmez - katonai pilóta
7 690 Ft

Ezzel a jelmezzel katonai pilótává válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Karneváli ruha - démon

MaDe Karneváli ruha - démon

Értékelés: 4,5
6 090 Ft

Ezt a tökéletes karneváli jelmezt biztosan senki sem hagyja figyelmen kívül. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre, karneválra vagy álarcosbálba.

Spin Master Batman játékkészlet köpeny és maszk
9 120 Ft

Légy szuperhős, légy Batman. Rejtsd el az igazi arcod a hős maszkja alatt és fedd le magad egy köpennyel. Az álruhás készlet tartalmaz egy valós arcú Batman-maszkot és egy minőségi anyagból készült köpenyt, az ikonikus Batman-szimbólummal. Batman klasszikus fegyverzetét könnyen felveheted és máris tökéletesen álruhában játszol.

MaDe Farsangi jelmez - Batman hős
9 190 Ft

Ezzel a kosztümmel valódi hős leszel. A kosztüm kiválóan alkalmas játszásra, partira vagy farsangi bálra. Vedd fel, és induljatok barátaiddal közösen szórakozni.

MaDe Farsangi jelmez - kis mágus
7 790 Ft

Ezzel a jelmezzel mágus válik belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Karneváli ruha - pilóta
7 090 Ft

Ezzel a kosztümmel valódi pilóta leszel. A kosztüm kiválóan alkalmas játszásra, partira vagy farsangi bálra. Vedd fel, és induljatok barátaiddal közösen szórakozni.

MaDe Farsangi jelmez - Ninja
6 690 Ft

Ezzel a kosztümmel valódi ninja leszel. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - űrhajós
8 090 Ft

Ezzel a jelmezzel űrhajóssá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi ruha - bohóc

MaDe Farsangi ruha - bohóc

Értékelés: 5
7 190 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj bohóccá. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Karneváli ruha - lovag
7 790 Ft

Öltsd fel ezt a jelmezt és válj igazi lovaggá. A jelmez tökéletes lesz a játszáshoz, partira vagy a karneválra. Öltsd fel, keresd fel a barátaidat és éljetek át rengeteg mókát. Filctollakat tartalmaz, amivel kiszínezheted a jelmezt.

MaDe Farsangi jelmez - görög isten
5 890 Ft

Ezzel a jelmezzel görög istenné válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi ruha - gladiátor
8 090 Ft

Ezzel a jelmezzel gladiátorrá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi ruha - muskétás
7 290 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi muskétássá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Karneváli ruha - hős
7 490 Ft

Ezzel a kosztümmel valódi hős leszel. A kosztüm kiválóan alkalmas játszásra, partira vagy farsangi bálra. Vedd fel, és induljatok barátaiddal közösen szórakozni.

MaDe Karneváli ruha - őrült bohóc
6 490 Ft

Ez a jelmez igazi őrült bohóccá változtat. A jelmez tökéletes lesz a játszáshoz, partira vagy a karneválra. Öltsd fel, keresd fel a barátaidat és éljetek át rengeteg mókát.

Rubie's Star Wars Deluxe jelmez, Finn
6 890 Ft 6 790 Ft

Gyermek jelmez a Star Wars: Az ébredő Erő sorozatból. Változz át a magával ragadó történet főhőseinek egyikévé. Finn jelmeze egy aprólékosan mintázott felsőrészből és nadrágból áll. A jelmez leginkább idősebb gyermekek számára ajánlott.

Star Wars Hősi kard hangokkal

Star Wars Hősi kard hangokkal

Értékelés: 4,7
11 580 Ft

A fénykard még soha nem hangzott így. A Star Wars Scream Sabre Lightsaber 3 csodálatos hang opcióval rendelkezik. A gyerekek rögzíthetik saját őrült harci hangjaikat, aktiválhatják a Csillagok háborújának váratlan hangjait, és természetesen küzdhetnek a fénykard autentikus hangjával.

Rubie's Star Wars Darth Vader jelmez szett, L
11 850 Ft

Darth Vader jelmezben te leszel a legfélelmetesebb versenyző. Öltözz farsangkor a Star Wars-ból jól ismert Darth Vader jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli leggonoszabb résztvevője. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Darth Vader jelmez jó választás lesz!

MaDe Superman Jelmez, M

MaDe Superman Jelmez, M

Értékelés: 4,5
7 190 Ft 5 030 Ft

A népszerű Superman jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma: pulcsi izmokkal, maszk, öv és a köpeny. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm

Értékelés: 4,9
5 720 Ft 5 300 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

Star Wars LVL 1 Fénykard - Luke Skywalker
4 890 Ft

Légy olyan, mint egy igazi hős a Csillagok háborújából ezzel a legendás karddal! A galaxis sorsa a kezedben van. A csuklód egy csapásával taszítsd elő a kardodat, és élvezd a feszültségekkel és cselekedetekkel teli szórakozást! A kard világít. A kard nem ad ki hangokat.

Star Wars LVL 1 Fénykard - Kylo Ren
4 890 Ft

Légy olyan, mint egy igazi hős a Csillagok háborújából ezzel a legendás karddal! A galaxis sorsa a kezedben van. A csuklód egy csapásával taszítsd elő a kardodat, és élvezd a feszültségekkel és cselekedetekkel teli szórakozást! A kard világít. A kard nem ad ki hangokat.

MaDe Bandita jelmez, M

MaDe Bandita jelmez, M

Értékelés: 5
6 020 Ft 5 850 Ft

A fiús bandita jelmez hatásos álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosbálra - varázsló
5 790 Ft

Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy legalább egy pillanatra bűvésszé válhasson. Az álarc remekül megfelel játszára, partyra vagy álarcosbálra. Az álarc elvezet a varázslatok és trükkök szigorúan őrzött világának kulisszáiba.