Avengers Endgame Marvel’s Stormbreaker Thor Premium
2x

Avengers Endgame Marvel’s Stormbreaker Thor Premium

64 990 Ft
Ingyen szállítás

A hatalmas Thor, Odin fia, szupererejét arra használja, hogy megvédje a Föld bolygót és szülőbolygóját, Ásgardot! Amikor gonosz nővére elpusztítja Mjölnir kalapácsát, Thor egy fejszével fegyverkezik fel. Thor prémium elektronikus fejszéjével képzeletben legyőzheted Thanost! Nyomja meg a gombot a lenyűgöző dörgés hanghatás aktiválásához.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - policista, 120-130
5x

MaDe Farsangi jelmez - rendőr

6 790 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi rendőrré válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, nézd meg barátaidat és érezd jól magad velük együtt.

Forgalmazó: MALL
Mattel Rakéta fénykard HHJ59

Mattel Rakéta fénykard HHJ59

13 090 Ft
Utolsó darab!

Indulj izgalmas kalandokba a Disney és a Pixar új filmjével, a Buzz Lightyear-rel. Ezzel az izgalmas Lightsaber játékkal a gyerekek most olyan űrőrré válhatnak, mint Buzz Lightyear.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - orvos, 110 - 122
3x

MaDe Farsangi jelmez - orvos

5 190 Ft

Ezzel a jelmezzel orvossá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

Forgalmazó: MALL
Mattel Buzz Lightyear sisak HHJ73

Mattel Buzz Lightyear sisak HHJ73

9 790 Ft

Indulj izgalmas kalandokba a Buzz Lightyear Disney és Pixar új filmjével. Ezzel a sisakkal a gyerekek olyan űrőrré válhatnak, mint Buzz Lightyear! A sisakkal a rajongók eljátszhatják a film összes akció- és kalandjelenetét, és magukra ölthetik a főszerepet.

Forgalmazó: MALL
Mattel Lightyear Zurg, HHJ58

Mattel Lightyear Zurg, HHJ58

9 990 Ft

Vágj bele egy izgalmas kalandba a Disney és a Pixar stúdiók új, Lightyear c. filmjével. Ez a Zurg blaster egy izgalmas játék azoknak a rajongóknak, akik megengedhetik maguknak a jót és a rosszat, és úgy tesznek, mintha a rettegett Zurg lennének!

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - katonai pilóta, 110 - 122
9x

MaDe Farsangi jelmez - katonai pilóta

6 190 Ft

Ezzel a jelmezzel katonai pilótává válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - Tűzoltó, 110 - 122
11x

MaDe Farsangi jelmez - Tűzoltó

6 690 Ft

Ezzel a jelmezzel egy kis tűzoltóvá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - űrhajós, 110 - 122
3x

MaDe Farsangi jelmez - űrhajós

3 350 Ft
Akció

Ezzel a jelmezzel űrhajóssá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - Űrhajós, 120 - 130

MaDe Farsangi jelmez - Űrhajós

7 990 Ft
Utolsó darab!

Farsangra, gyerekbulira, vagy jelentősebb iskolai, óvodai jelmezes rendezvényre mész gyermekeddel? Akkor itt az ideje a megfelelő jelmez kiválasztásának. Próbáld átgondolni, hogy milyen konkrét álruha jellemezné a gyermek személyiségét, egy fontos tulajdonságát, milyen jelmez illik hozzá leginkább. Képregényhős jelmez, tündérjelmez, szakmát ábrázoló álruha vagy egy gyönyörű hercegnő ruha lenne a legideálisabb?

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - vámpír, 80 - 92
3x

MaDe Farsangi jelmez - vámpír

5 190 Ft
Utolsó darab!

Ezzel a jelmezzel félelmetes vámpírrá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

Forgalmazó: MALL