MaDe Angyalka jelmez, XS

MaDe Angyalka jelmez, XS

Értékelés: 4,2
4 490 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

ADC Blackfire Anne hercegnő ékszerei Gyerek jelmez
3 400 Ft

Legyen az Ön gyermeke is csodaszép a mesebeli Anne ékszereivel. Ha gyermeke láthatóan szintén hercegnőként szeretné hordani ezeket az ékszereket, tökéletes választás lesz ajándékként a nyakék és a fülbevaló bármely alkalomra.

Rubie's Jégvarázs Deluxe Anna Jelmez
6 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Legyél te a Jég Királyság hercegnője. Bújj bele Anna, a Jégvarázs csodálatos Disney hercegnőjnek bőrébe! A jelmezt virágok, hópelyhek és arany hímzés díszíti.

MaDe Farsangi jelmez - vámpír
8 190 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és légy ellenállhatatlan vámpír. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, nézd meg barátaidat és érezd jól magad velük együtt.

MaDe Sellő jelmez

MaDe Sellő jelmez

Értékelés: 4,8
5 490 Ft 4 890 Ft

A lány lila – kék sellő formájú ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Hősnő jelmez

MaDe Hősnő jelmez

Értékelés: 4,6
4 434 Ft 4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Farsangi ruha - pillangótündér
8 890 Ft

Ezzel a jelmezzel a pillangótündérré változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi ruha - varázslatos egyszarvú
8 490 Ft 6 590 Ft

Ezzel a jelmezzel a varázslatok egyszarvúvá változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi jelmez - görög istennő
8 090 Ft

Ezzel a jelmezzel görög istennővé válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi ruha - egyszarvú
7 290 Ft 5 790 Ft

Ezzel a jelmezzel kis egyszarvúvá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Fekete királynő jelmez L
3 940 Ft

Lány Fekete királynő jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát, övet és egy díszgallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Farsangi ruha - sellő
5 590 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű sellővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 4,3
4 175 Ft 4 090 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Karneváli ruha - kalózlány-37%
7 190 Ft 4 520 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalózlány a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Karneváli ruha - tündér-36%
7 990 Ft 5 070 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Káprázatos farsangi jelmez tündér motívummal. A jelmez rózsaszínű. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Indiánlány jelmez, M

MaDe Indiánlány jelmez, M

Értékelés: 4,7
3 530 Ft

Élethű indián jelmezkiváló választás kislányoknak álarcosbálra. A csomagban egy bojtos ruhát, övet és hajpántot találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosálra - hercegnő
6 020 Ft 5 850 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel ezt a gyönyörű hercegnő ruhát és irány az álarcosbál, ahol mindenki téged fog nézni. Légy gyönyörű dísz, és élvezd a sok örömöt és a szórakozást a barátaiddal.

MaDe Farsangi ruha - rózsaszín hercegnő
6 290 Ft

Ebben a jelmezben gyönyörű hercegnővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, látogass el a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - szivárvány sellő
8 490 Ft

Ezzel a jelmezzel a tengeri sellővé változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi ruha - eper
4 490 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és változz át egy ellenállhatatlan eperkére. A jelmez kiválóan alkalmas játszásra, bulizásra, vagy karneválra. Öltözz fel, indulj el a barátaid után, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - szuperhős
6 190 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj igazi szuperhőssé. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi jelmez - Indián
7 090 Ft

Ezzel a jelmezzel indián válik belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - szivárvány boszorkány
5 590 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű boszorkánnyá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Jelmez - Kleopátra
6 790 Ft

Ezzel a jelmezzel Kleopátra válhat belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - cupcake
7 990 Ft 6 190 Ft

Ezzel a jelmezzel süti hercegnővé válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Karneváli ruha - vidám bohóc
7 790 Ft

Ez a jelmez igazi vidám bohóccá változtat. A jelmez tökéletes lesz a játszáshoz, partira vagy a karneválra. Öltsd fel, keresd fel a barátaidat és éljetek át rengeteg mókát.

MaDe Farsangi ruha - halott menyasszony
7 590 Ft

Ebben a jelmezben ijesztő menyasszonnyá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, látogass el a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - cowboy lány
7 990 Ft

Ezzel a jelmezzel cowboy lánnyá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi jelmez - pókkirálynő
5 390 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű pókkirálynővé válsz. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - Szuperhős
7 490 Ft

Ezzel a jelmezzel szuperhős válik belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - gonosz királynő
8 490 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és változz át egy gonosz királynővé. A jelmez kiválóan alkalmas játszásra, bulizásra, vagy karneválra. Öltözz fel, indulj el a barátaid után, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Karneváli ruha - boszorkány
8 990 Ft

Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy egy kis időre boszorkánnyá váljon. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneváli ruha - halál
7 190 Ft

Ez a jelmez igazi zombie menyasszonnyá változtat. A jelmez tökéletes lesz a játszáshoz, partira vagy a karneválra. Öltsd fel, keresd fel a barátaidat és éljetek át rengeteg mókát.

MaDe Karneváli ruha - hercegnő
8 790 Ft

Ezzel a kosztümmel valódi hercegnő leszel. A kosztüm kiválóan alkalmas játszásra, partira vagy farsangi bálra. Vedd fel, és induljatok barátaiddal közösen szórakozni.

MaDe Farsangi ruha - zöld tündér
8 490 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű tündérré válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi jelmez - bohóclány
6 190 Ft

Ezzel a kosztümmel szórakoztató bohóc leszel. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - boszorkány
6 990 Ft 5 300 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és legyél a legszebb boszorkány. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, nézd meg barátaidat és érezd jól magad velük együtt.

MaDe Farsangi ruha - gyönyörű boszorkány
6 890 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű boszorkánnyá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi ruha - ijesztő bohóc
5 390 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj ijesztő bohóccá. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi ruha - voodoo boszorkány
5 890 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj voodoo boszorkánnyá A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Karneváli ruha - fekete tündér
5 490 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt és nválj ellenállhatatlan tündérré. A jelmez tökéletes lesz a játszáshoz, partira vagy a karneválra. Öltsd fel, keresd fel a barátaidat és éljetek át rengeteg mókát.

MaDe Farsangi ruha - elegáns hercegnő
6 990 Ft

Ebben a jelmezben gyönyörű hercegnővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, látogass el a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - juhászkisasszony
7 790 Ft

Ezzel a jelmezzel a gyönyörű juhászkisasszonnyá változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi ruha - varázsló
11 290 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű varázslóvá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

MaDe Jelmez - gyönyörű hercegnő
9 190 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi hercegnő válhat belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Jelmez - kis hercegnő
7 190 Ft 5 590 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi gyönyörű hercegnő válhat belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Hercegnő Jelmez, XS

MaDe Hercegnő Jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 210 Ft

A bájos rózsaszín Hercegnő jelmez minden kislány nagy kedvence. Remek választás a farsangi mulatságra!