MaDe Farsangi jelmez - Hercegnő, 92-104 cm
4 530 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel a gyönyörű ruhát, és indulj el a karneválba, ahol minden szem téged fog nézni. Légy a karnevál dísze, és élvezd a sok örömet és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Angyalka jelmez, XS

MaDe Angyalka jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 790 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Hercegnő Jelmez, XS

MaDe Hercegnő Jelmez, XS

Értékelés: 4,6
3 490 Ft

A bájos rózsaszín Hercegnő jelmez minden kislány nagy kedvence. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Lila színű hercegnő jelmez, XS
4 270 Ft

Lány lila színű hercegnő jelmez egy aranyos maszk álarcosbálba. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Fekete királynő jelmez L
4 270 Ft

Lány Fekete királynő jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát, övet és egy díszgallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Fekete özvegy jelmez, M

MaDe Fekete özvegy jelmez, M

Értékelés: 4,3
4 530 Ft

Lány fekete özvegy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok fekete ruhát, övet és pókhálós gallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Gyermek jelmez - Csipkerózsika, 120-130 cm
3 880 Ft

Jelenj meg a farsangi ünnepen, és találd meg a hercegedet, hogy felébresszen. Vedd fel ezt a gyönyörű ruhát, és élvezd a sok-sok mókát és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Indiánlány jelmez, M

MaDe Indiánlány jelmez, M

Értékelés: 4,7
3 620 Ft

Élethű indián jelmezkiváló választás kislányoknak álarcosbálra. A csomagban egy bojtos ruhát, övet és hajpántot találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 4,2
4 175 Ft 3 890 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Kalóz jelmez 110-120 cm
5 830 Ft

Legyél az est csillaga, és öltözz fel a kalóz ruhába. Sodródj a farsangi bálon, ahol mindenki észre fog venni.

MaDe Karneváli ruha - boszorkány
8 990 Ft

Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy egy kis időre boszorkánnyá váljon. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneváli ruha - kalózlány
7 190 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalózlány a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Karneváli ruha - tündér
7 990 Ft

Káprázatos farsangi jelmez tündér motívummal. A jelmez rózsaszínű. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Macska jelmez, XS
4 590 Ft 3 880 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosálra - hercegnő
7 590 Ft 6 350 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel ezt a gyönyörű hercegnő ruhát és irány az álarcosbál, ahol mindenki téged fog nézni. Légy gyönyörű dísz, és élvezd a sok örömöt és a szórakozást a barátaiddal.

MaDe Sellő jelmez

MaDe Sellő jelmez

Értékelés: 4,8
5 490 Ft 4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A lány lila – kék sellő formájú ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Tündér jelmez

MaDe Tündér jelmez

Értékelés: 4,9
8 290 Ft 7 490 Ft

A lányos zöldes – kék ruha tündér formájában csinos álarc a jelmezbálra. A csomagban díszített ruha és szárnyak találhatók. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Csipkerózsika

MaDe Jelmez Csipkerózsika

Értékelés: 4,6
5 190 Ft 4 270 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Csipkerózsikát, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe az igaz hercegnő színárnyalatában a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.

MaDe Jelmez jégkirálynő

MaDe Jelmez jégkirálynő

Értékelés: 4,3
6 490 Ft 5 440 Ft

A jégkirálynő jelmez kislányoknak egy tündér jelmez a maszkabálra ihlette a kedvenc hercegnővel. A csomagolásban a kislányok találnak ruhát, köpenyt és fejdíszt. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Piroska jelmez köténnyel
4 083 Ft 3 880 Ft

Imádnivaló Piroska jelmez kislányoknak a jelmezek és a maszkabálok kis szerelmesei számára. Vidám, kockás szoknya köténykével és egy tipikus piros fejkötővel (piroska) nem hiányozhat. Elég csak kiegészíteni egy kosárkával, és a jelmez tokéletes!

Barbie Lány jelmez Hercegnő
12 790 Ft 9 080 Ft

Aranyos Barbie lány jelmez. Mi lehetne jobb, mint Barbienak lenni? Barbie hercegnőnek lenni! Rózsaszín jelmez hajpánttal, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján. A csomag kisebb verziót is tartalmaz a Barbie baba számára.

Barbie Lány jelmez Szív hercegnő
12 790 Ft 9 080 Ft

Aranyos Barbie lány jelmez. Mi lehetne jobb, mint Barbienak lenni? Barbie hercegnőnek lenni! Rózsaszín jelmez koronával, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján. A csomag kisebb verziót is tartalmaz a Barbie baba számára.

Barbie Lány jelmez Szivárvány hercegnő
12 790 Ft 9 080 Ft

Aranyos szivárvány hercegnő lány jelmez a Barbi engedélyével. Mi lehetne jobb, mint Barbienak lenni? Barbie hercegnőnek lenni! Színes jelmez koronával, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján.

Barbie Lány jelmez Szivárvány tündér
12 790 Ft 9 090 Ft

Aranyos tündér lány jelmez a Barbi engedélyével. Mi lehetne jobb, mint Barbienak lenni? Barbie tündérnek lenni! Szivárványszínű jelmez, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján.

Barbie Lány jelmez Szuperhősnő
12 790 Ft 9 080 Ft

Aranyos szuperhős lány jelmez a Barbi engedélyével. Mi lehetne jobb, mint szuperhős Barbienak lenni? A klasszikus rózsaszínű jelmez, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján.

Corolle Lány jelmez Arany hercegnő
12 790 Ft 9 080 Ft

Luxus hercegnő lány jelmez. Részletesen kidolgozott ruha és aranyszínű fejpánt. Prémium kialakítású jelmez, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján.

MaDe Hófehérke jelmez, S

MaDe Hófehérke jelmez, S

Értékelés: 4,6
4 140 Ft

Lány Hófehérke jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok galléros ruhát és hajba való masnit találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Hősnő jelmez

MaDe Hősnő jelmez

Értékelés: 4,5
4 390 Ft 4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Rubie's Star Wars Deluxe kosztüm Rey
12 790 Ft 9 990 Ft

Gyerek álarc a Star Wars Az ébredő erő sorozatból. Válj ennek a remek történetnek az egyik főhősévé. A Rey kosztüm tartalma egy köpeny kapucnival, övvel és ujjakkal. Természetesen minden rajongó örömére.

Lány jelmez Neon boszorkány
11 390 Ft 7 780 Ft

Aranyos boszorkány lány jelmez. Fekete jelmez szembetűnő neon részletekkel. A csomag tartalmaz egy tipikus hegyes kalapot. Ez a jelmez tökéletes Halloweenre, születésnapi partikra vagy bármilyen más témájú partikra.

Lány kosztüm Halloween
7 390 Ft 5 960 Ft

Félelmetes lány kosztüm a Halloweenre. Kosztüm fekete-fehér kialakításban jellegzetes csontos kialakításban. A rémisztő álarc ideális Halloweenre, szülinapi bulikra vagy bármilyen tematikus ünnepre.