MaDe Jelmez jégkirálynő
15x

MaDe Jelmez jégkirálynő

6 890 Ft
Utolsó darab!

A jégkirálynő jelmez kislányoknak egy tündér jelmez a maszkabálra ihlette a kedvenc hercegnővel. A csomagolásban a kislányok találnak ruhát, köpenyt és fejdíszt. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi ruha - sellő, 134 - 140
10x

MaDe Farsangi ruha - sellő

4 990 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű sellővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi ruha - voodoo boszorkány, 110 - 122

MaDe Farsangi ruha - voodoo boszorkány

2 390 Ft
Utolsó darab!

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj voodoo boszorkánnyá A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

Forgalmazó: MALL
Addo Szett kis hercegnőknek - rózsaszín
4x

Addo Szett kis hercegnőknek - rózsaszín

4 290 Ft

A kis hercegnők számára készült készlettel minden kislány felkészül bármilyen királyi alkalomra. Egészítsd ki jelmezed ezekkel a hercegnő kiegészítőkkel. A csomagban a kis hercegnők cipőt, gyűrűt, fülbevalót, koronát és csillogó pálcát találnak.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - Méhecske, 80 - 92

MaDe Farsangi jelmez - Méhecske

6 490 Ft
Utolsó darab!

Farsangra, gyerekbulira, iskolai, óvodai nagyobb jelmezes rendezvényre készülsz gyermekeddel? Akkor a megfelelő jelmez kiválasztása következik. Gondold át, hogy milyen álca jellemezné a gyermek személyiségét, tulajdonságait, milyen jelmez illik leginkább gyermekedhez. Ez egy képregényhős jelmeze, tündérjelmez, szakmát ábrázoló álarc vagy egy gyönyörű hercegnő ruha lenne?

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi ruha - rózsaszín hercegnő, 80 - 92
9x

MaDe Farsangi ruha - rózsaszín hercegnő

5 190 Ft

Ebben a jelmezben gyönyörű hercegnővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, látogass el a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat együtt.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi ruha - szuperhős, 110 - 122
4x

MaDe Farsangi ruha - szuperhős

5 690 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj igazi szuperhőssé. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

Forgalmazó: MALL
Lamps Hercegnő szett
10x

Lamps Hercegnő szett

4 290 Ft

Gyönyörű szett koronával, papucsokkal, gyűrűvel, jogardal és fülbevalókkal minden kislány számára. Ezekkel a gyönyörű kiegészítőkkel a kislány hercegnővé válik, és ragyoghat.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi jelmez - cowboy lány, 110 - 122
6x

MaDe Farsangi jelmez - cowboy lány

6 790 Ft

Ezzel a jelmezzel cowboy lánnyá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

Forgalmazó: MALL