MALTEX BING 100 cm kád kiengedő szeleppel
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BING 100 cm-es kád lefolyóval ártalmatlan műanyagból készül. A gyerekeket biztosan magával ragadják a vidám karakterképek a BING meséből. A kád térfogata 35 l, és újszülött kortól felhasználható.

MALTEX BING WC bili csúszásgátlóval
3 590 Ft

A Maltex márkájú BING csúszásgátló bili ülőke edzett, ártalmatlan műanyagból készül, és garantálja a kényelmet és a biztonságot. A csúszásgátló rétegnek köszönhetően a bili ülőke is tökéletesen stabil. A gyerekeket biztosan magával ragadják a vidám karakterképek a BING meséből.

MALTEX BING csúszásgátló WC szűkítő ülőke
3 390 Ft

A Maltex márka csúszásgátló WC-ülőke ideális azoknak a gyerekeknek, akik toalettre ülni tanulnak. Könnyen csatlakoztatható a legtöbb WC-ülőlaphoz a csúszásgátló alkatrészeknek köszönhetően. A gyerekek imádni fogják a híres BING sorozat szereplőit.

MALTEX BING fellépőke

MALTEX BING fellépőke

Értékelés: 4,8
3 590 Ft

A Maltex márka BING lépcsője gumi csúszásgátló felülettel van kezelve, amely nélkülözhetetlen segítő nemcsak a fürdőszobában. A fellépőke a BING sorozat szereplőinek vidám ábráival elbűvöli a gyerekeket.

Jerry Fabrics Nyuszi Bing051
4 290 Ft 3 790 Ft

Gyermek lepedő Bing nyuszi motívummal. A Bing Nyuszi gyermek lepedő 100% pamutból készült, gumival ellátott a sarkakon. A lepedő mérete 90 × 200 cm.

Eplusm Lány lány fürdőruha "Bing" - kék
4 015 Ft

Újdonság

Lányok egy darabból álló fürdőruha Bing. A bugyi belseje puha, fehér béléssel rendelkezik. A fürdőruha elejét Bing és Sula gyönyörű képe díszíti.

SETINO Fiú cipők "Bing"- kék
5 610 Ft

A Bing Bunny motívummal ellátott tökéletes cipőket már nem hordja a kis bemutatója, ráadásul minden lépésben garantálják a maximális kényelmet.

SETINO Fiú kesztyű "Bing" - kék
3 650 Ft 2 915 Ft

Szigetelt kesztyű Bing motívummal, kék. Kesztyű, amelyiknek nincs párja, a bal oldalon Panda, a jobb oldalon Bing. Nagyszerű!