LEGO Harry Potter 75981, Adventi naptár
10 990 Ft 10 390 Ft

Tedd kellemesebbé a karácsonyi várakozást a LEGO® Harry Potter™ kollekciójának 24 modelljével. Minden nap új meglepetés szerez majd örömet. A naptár mind a 24 ajtaja mögött varázslatos meglepetés vár rád. 6 minifigura is a naptár része és hozzájuk ráadásul a Harry Potter filmsorozatból jól ismert tárgyak és csodálatos kiegészítők is tartoznak. A figura- és modellgyűjteményed napról napra bővülni fog, és ezáltal bővülni fognak a lehetőségeid is a roxforti varázslatos karácsonyi bál által ihletett kalandok kitalálásához!

Mattel Harry Potter Hagrid baba
10 170 Ft

A mágusról Harry Potterről szóló fantasy regények minden szerelmese számára izgalom lesz ez a baba, amelyet az egyik legnépszerűbb karakter ihletett. A Rubeus Hagrid baba olyan csíkos inget, mellényt, nadrágot és csizmát öltözött, mint a filmben. A rajongók minden bizonnyal felismerik jellegzetes kócos szakállát és hullámos haját.

Ravensburger Labyrinth Harry Potter
11 690 Ft 11 570 Ft

Izgalmas játék, amelyben remegnek a falak! Mozgasd át a folyosókat, hogy megtaláld kedvenc karaktereid a Harry Potter történetekből. De vigyázz a csapattársakkal! Ők teljesen másképp akarják. Egyszerű és mégis meglepetésekkel teli, izgalmas labirintus játék.

Mattel Harry Potter UNO

Mattel Harry Potter UNO

Értékelés: 4,9
3 060 Ft

Csatlakozz Harryhez, Hermionához, Dumbledore professzorhoz és Roxfort további kedvelt szereplőjéhez, és élvezzétek az estét a népszerű UNO™ kártyajáték társaságában. A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.

LEGO Harry Potter Roxforti Fúriafűz 75953
22 090 Ft

Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO® Harry Potter™ 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő – a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba!

LEGO Harry Potter 75969 Roxfort csillagvizsgáló ​​torony
31 190 Ft

Roxfort csillagvizsgáló tornyában csodálatos szereplők és varázslatos funkciók egész sora várja, hogy felfedezd őket. Látogass el Harryvel Horatius Lumpsluck professzor tantermébe, és csatlakozz a többi diákhoz az ünnepélyen. Ne felejtsd el felkeresni a varázslatos mandragórákat az üvegházban! Ezután pedig vedd szemügyre a Hollóhát hálótermét, és vegyél részt az asztronómia órán.

Mattel Harry Potter Voldemort játékbaba
22 450 Ft 21 050 Ft

Idézd fel a legismertebb jelenetet a jó és a rossz elleni küzdelemben, ahol szemtől – szemben álltak egymással Harry Potter™ és Lord Voldemort. Ebben a csomagolásban két baba vár rád, amelyek a fiatal mágus és barátai motívumára készültek a népszerű filmek alapján.

Mattel Harry Potter Snape professzor játékbaba
12 400 Ft

Menj vissza a Roxfort varázsiskolába a Piton professzor játékbabával, mely egy fiatal mágusról és barátairól készült népszerű filmeken alapult. A Piton professzor hosszú fekete köntösbe van öltözve és készen áll a harcra a pálcájával.

Mattel Harry Potter McGonagall baba
11 840 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a bűbáj és a varázslat világa, és kelj útra ezzel a babával a kalandok felé vezető úton, ugyanis most jött el az ideje annak, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek Roxfortba, te pedig velük tarthatsz!

LEGO Harry Potter 75948 Toronyóra Roxfortban
28 990 Ft

Az ikonikus hely bejárata a Harry Potter filmekből ezzel a roxforti toronyórával. Csatlakozz Harryhez, Hermione Grangerhöz és barátaikhoz Dumbledore dolgozószobájában, menj a fekete mágia kivédése órára, nézd meg a kórházi szárnyat és a prefektusi fürdőszobát. A toronyórán állíthatod az időt és kalandozz az Időnyerővel. Ne felejts el részt venni a karácsonyi bálon és táncolj a speciális funkció segítségével. Mikor belépsz a toronyba, már soha többé nem akarsz kijönni!

Mattel Harry Potter és a titkok kamrája, Dumbledore
11 010 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a bűbáj és a varázslat világa, és kelj útra ezzel a babával a kalandok felé vezető úton, ugyanis most jött el az ideje annak, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek Roxfortba, te pedig velük tarthatsz!

Mattel Harry Potter Ron Weasley baba
10 590 Ft

Vesd bele magad a mágia és a varázslat világába, és kezdj bele egy káprázatos kalandba ezzel a babával, mert itt az ideje, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek a Roxfortba, és te is velük mehetsz!

LEGO Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése
22 390 Ft

hippogriff, Csikócsőr megmentése a gonosz miniszter és a kivégzés elől. Ezt a csodás LEGO® készletet a Harry Potter™ és az azkabani fogoly című film inspirálta, melyben Harry, Ron Weasly és Hermione Granger együtt mennek Hagrid kunyhójához, ami tele van érdekes dolgokkal és ahol ég a tűz. Rejtőzz el a sütőtök között a miniszter elől, majd kösd ki a láncot és vezesd biztonságos helyre Csikócsőrt.

LEGO Harry Potter 76384 Varázslatos pillanatok a Roxfortból: Gyógynövénytan óra
9 990 Ft 9 290 Ft

Elég kinyitni a könyvet és a gyerekek máris a roxforti üvegházban találják magukat! A gyógynövénytan óra Bimba professzorral máris kezdődik Fogd meg a varázslatok könyvét az öltözőszekrényedből, és kísérd Cedric Diggory-t és Neville Longbottomot a Hugrabug-ház házvezető tanárának órájára. Öntözd meg a varázslatos növényeket, dolgozz a tökágyásokon és ültesd át a varázslatos mandragórákat – ne feledd el először felhelyezni a fülvédőket!

Mattel Harry Potter és a titkok kamrája, Harry Potter baba
9 750 Ft

Vesd bele magad a mágia és a varázslat világába, és kezdj bele egy káprázatos kalandba ezzel a babával, mert itt az ideje, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek a Roxfortba, és te is velük mehetsz!

Ravensburger Harry Potter írószertartó 54 részes
2 990 Ft 2 780 Ft

Építsd meg a saját írószertartód műanyag puzzle darabokból. A Harry Potter mintás írószertartó kiváló kiegészítő minden szobába. A darabok erős műanyagból készültek, és kitűnő stabilitást biztosítanak.

LEGO Harry Potter 76385 Varázslatos pillanatok a Roxfortból: Bűbájtan óra
9 990 Ft 8 990 Ft

Mihelyst a gyerekek kinyitják ezt a mágikus könyvet, egyből a bűbájtan óra tantermében találják magukat, Flitwick professzor óráján! Csatlakozz Harry Potterhez és Cho Changhoz, és figyelj oda a Hollóhát-ház házvezető tanárának magyarázatára, aki egy kupac könyvön áll, hogy mindenki számára jól látható legyen. Ragadd meg a bűbájok könyvét és gyakorold egy tollpihént a lebegtető bűbájt – Wingardium Leviosa!

SETINO Gyerek párna "Harry Potter" - 40x40cm
2 970 Ft

A Harry Potter párna kellemes és puha mikroplüssből készül. A párnát a legnépszerűbb Harry Potter-film szereplőinek kollázsa díszíti. A Potter párnát tömören varrjuk be.

LEGO Harry Potter 76382 Roxfort™ pillanatai: Átváltozás óra
9 990 Ft 9 290 Ft

Csak nyisd ki a könyvet, és a gyerekek hirtelen McGalagony professzor átváltoztatástan órájára kerülnek a Roxfort tanteremében. Fogj egy varázslatok könyvet az öltözőszekrényből, és csatlakozzon Hermionéhez és Ronhoz, akik egy átalakulás órára készülnek a Griffendél ház igazgatójával. Ronnak segítségre van szüksége, miközben megpróbálja csészévé változtatni patkányát!

LEGO Harry Potter 76383 Roxfort™ pillanatai: Bájitaltan óra
9 990 Ft 8 990 Ft

Nyisd meg a mágikus készletet könyv formájában, és lépj be a Roxfort földalatti osztályterembe! Piton professzorral a bájitaltan csak most kezdődik. Gyors! Fogd meg a mágikus kellékeket a polcról, és csatlakozz Draco Malfoyhoz és Seamus Finniganhez – egy óra bájital vár rád a Mardekár ház igazgatójának vezetésével.

Metal Earth HP Odú-20%

Metal Earth HP Odú

Értékelés: 3,7
7 360 Ft 5 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyszerű 3D fém Metal Earth modell – Odú a Harry Potter kollekcióból. A modellek egyes részei lézerrel vannak kivágva a még nagyobb pontosság érdekében. Nincs szükséged ragasztóra az összeszereléshez, az eredmény mégis meghökkentő.

Ravensburger Puzzle 050543 Harry Potter + pexeszó
3 750 Ft

Légy részese egy páratlan szórakozásnak a Ravensburger társaság kiváló minőségű Harry Potter mintájával ellátott puzzle és pexeszó játékának rakása közben. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger 3D Puzzle 111589 Harry Potter Kóbor Grimbusz 216 darab-23%
10 390 Ft 7 940 Ft

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a csodálatos Kóbor Grimbusz modellt Harry Potter varázslatos világából. A tető lehajtható és praktikus dobozként használható az apróságokra vagy tolltartóként. Minőségi, műanyag puzzle Easyclick technikával. Nincs szükség ragasztóra!

LEGO Harry Potter 71043 Roxfort-vár
129 990 Ft 123 790 Ft

Ez a rendkívül kidolgozott gyűjtőkészlet a LEGO Harry Potter több, mint 6000 darabból áll, és érdekes építészeti élményeket kínál. A csomagban szerepelnek a Harry Potter sorozat kiemelkedő jelenetei, amelyek emlékeztetnek a tornyokra, csúcsokra, kamrákra, osztálytermekre, teremtményekre, tövisekre és Hagrid kunyhóra, valamint számos egyéb legendás helyszín jellegzetességgel.

Ravensburger Puzzle 068326 Harry Potter Set 4x100 darab
5 570 Ft

Élvezd a páratlan szórakozást a kiváló minőségű puzzle Ravensburger márkától a Harry Potter filmek legismertebb szereplőivel. A puzzle négy képet tartalmaz, amiken a trió kívül vannak más pozitív karakterek, például Luna Lovegood, Hagrid és Dobby, valamint negatív karakterek, például Lord Voldemort és Bellatrix Lestrange látható.

LEGO Harry Potter 75957 Rescue Magic Bus
12 090 Ft

Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, mágikus útona mentőbuszon. Nyissa ki a csuklós oldalsó panelt a belépéshez a háromszintes buszba és töltsd meg Harry bőröndjét A busz legfelső emeletén is nagyon szórakoztató lehet, csak nyisd ki a tetőt! Stan Road jegyeket ad ki, és Ernie Boulevard még tovább fejleszti vezetési stílusát, ezért vigyázz az ágyra, amely hátrafelé mozog, és el ne érje a csillárt, amely az egész körül épül – ez egy fárasztó út lesz!

LEGO Harry Potter 75966 A Szükség Szobája
5 990 Ft

Mozdítsd a panelt, fedezze fel A Szükség Szobájának rejtett bejáratát, és csatlakozzon Harry Potterhez, Hermione Grangerhez és Luna Lovegoodhoz a Sötét varázslatok kivédésének gyakorlásához! Segíts Harrynak a Patrónus varázslat megtanításában – Lunának nyúl, Hermionénak pedig vidra patrónusa van. Célozd meg a mechanikus halálfalót, és mutassa meg mindenkinek, mit gondolsz a szabályokról – robbantsd fel őket.

LEGO Harry Potter 75968 Privet Drive 4.
22 090 Ft

Vess egy pillantást a Pivet Drive 4. háza körüli utcára és Dursley-ék házára, és hagyd, hogy magával ragadjon a mágikus légköre. Kukkants be a lépcső alatti gardróbba, ahol Harry Potter alszik. Forgasd el a gombot, hogy a Roxfortból érkezett levelek kirepüljenek a kéményből, és találkozz Dobbival Harry emeleti szobájában. Segíts Harrynek elmenekülni a repülő autóban, egy Ford Anglia-ban, Ronnal, miközben Dudley, Petunia néni és Vernon bácsi megpróbálja megállítani az isteni beavatkozást.

Disney gyerek papucs Harry Potter 2300004758
4 290 Ft

Újdonság

Disney márkájú fiú papucs amelyet minden kis Harry Potter rajongó kedvel majd. Puha és kényelmes papucs széles pánttal minden gyermek lábára illeszkedni fog

Mattel Harry Potter és a Tűz serlege, Cedric Diggory
12 540 Ft

Emlékezz vissza a Harry Potter és a Tűz Serlege kultikus pillanataira, és vidd el Cedric Diggory babát a Trimágus tusára. Az öltözet anyagból készült, és a legendás Trimágus Tusa kosztümje inspirálta.

Ravensburger 3D Puzzle Tároló doboz Harry Potter, 216 darabos
10 290 Ft 9 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a puzzle egy masszív tároló doboz kirakására alkalmas Harry Potter mintával. Varázslatos kiegészítőként szolgál majd minden gyermek szobájában. A doboz nagyon praktikus és szabadon állítható rekesszel rendelkezik. Minden gyermekkincs tárolására használható.

Spin Master Harry Potter perplexus-30%
14 090 Ft 9 750 Ft

A perplexus egy 3D labirintus, amely átlátszó műanyag gömbbe van zárva. Szórakoztató, informatív és kiválóan javítja a finommotorikát és a kéz-szem koordinációt gyermekeknél és felnőtteknél is.

Hangrees Éhező - Harry Plopper-57%
3 870 Ft 1 660 Ft

A szórakoztató slime figura úgy néz ki, mint egy karakter paródiája Harry Potter világából. A mellékelt alapanyagok összekeverésével slimeot készíthetsz, ezt helyezd be a figura szájába, erősen rázd meg, és a figura elvégzi a dolgát.

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Kviddics 1000 db
3 890 Ft

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal egy kviddics mérkőzés középpontjában találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter
3 470 Ft

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Disney Fiú overál Harry Potter
8 790 Ft

A meleg fiú kezeslábas bélelt kapucnival a Disney-től kellemes meleget és kényelmet nyújt. Harry Potter felirat díszíti, és szó szerint minden fiút a kellemes dizájnnal és szabással varázsolja el.

Disney Fiú póló Harry Potter 2200007007
4 190 Ft

Újdonság

A Disney Roxfort kollégiumi címeres fiú pólója minden Harry Potter rajongót megörvendeztet. A póló első látásra vonzó a világító nyomtatásnak köszönhetően. Pamut anyagának hála nagyon kellemes tapintású, és komfortérzetet biztosít a viselés egész ideje alatt.

Disney Fiú tornacipő Harry Potter 2300004842
11 990 Ft

Újdonság

A gyönyörű Disney fiú tornacipő különösen a kis és nagy Harry Potter rajongókat fogja megörvendeztetni. A cipő a hurkoknak köszönhetően könnyen felvehető, és cipőfűzővel rögzíthető.

Disney gyerek papucs Harry Potter 2300004751
4 290 Ft

Újdonság

Disney márkájú fiú papucs amelyet minden kis Harry Potter rajongó kedvel majd. Puha és kényelmes papucs széles pánttal minden gyermek lábára illeszkedni fog

Disney Gyermek világító tornacipő Harry Potter 2300004714
10 090 Ft

Újdonság

A gyönyörű Disney gyermek tornacipő különösen a kis és nagy Harry Potter rajongókat fogja megörvendeztetni. Még a kisebb fiúk is könnyen, játszva becsatolhatják az egyszerű tépőzáras rögzítéssel ellátott tornacipőt.

Disney lány együttes Harry Potter-29%
4 390 Ft 3 090 Ft

Akció

A gyönyörű Disney együttes lányoknak hosszú ujjú pólóból és lábfejes nadrágból áll. A népszerű Harry Potter varázsló ihlette minta minden kis hercegnőnek jól fog állni. A póló egyszerű öltöztetését a hátulján található kapcsok biztosítják. A kellemes pamut anyag gondoskodik a kisbabád kényelméről a viselés során.