LEGO Harry Potter 75981, Adventi naptár
10 990 Ft 10 390 Ft

Tedd kellemesebbé a karácsonyi várakozást a LEGO® Harry Potter™ kollekciójának 24 modelljével. Minden nap új meglepetés szerez majd örömet. A naptár mind a 24 ajtaja mögött varázslatos meglepetés vár rád. 6 minifigura is a naptár része és hozzájuk ráadásul a Harry Potter filmsorozatból jól ismert tárgyak és csodálatos kiegészítők is tartoznak. A figura- és modellgyűjteményed napról napra bővülni fog, és ezáltal bővülni fognak a lehetőségeid is a roxforti varázslatos karácsonyi bál által ihletett kalandok kitalálásához!

Mattel Harry Potter Hagrid baba
9 360 Ft 9 000 Ft

A mágusról Harry Potterről szóló fantasy regények minden szerelmese számára izgalom lesz ez a baba, amelyet az egyik legnépszerűbb karakter ihletett. A Rubeus Hagrid baba olyan csíkos inget, mellényt, nadrágot és csizmát öltözött, mint a filmben. A rajongók minden bizonnyal felismerik jellegzetes kócos szakállát és hullámos haját.

Ravensburger Labyrinth Harry Potter
13 790 Ft

Izgalmas játék, amelyben remegnek a falak! Mozgasd át a folyosókat, hogy megtaláld kedvenc karaktereid a Harry Potter történetekből. De vigyázz a csapattársakkal! Ők teljesen másképp akarják. Egyszerű és mégis meglepetésekkel teli, izgalmas labirintus játék.

Mattel Harry Potter UNO

Mattel Harry Potter UNO

Értékelés: 4,9
3 040 Ft

Csatlakozz Harryhez, Hermionához, Dumbledore professzorhoz és Roxfort további kedvelt szereplőjéhez, és élvezzétek az estét a népszerű UNO™ kártyajáték társaságában. A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.

LEGO Harry Potter Roxforti Fúriafűz 75953
21 290 Ft

Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO® Harry Potter™ 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő – a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba!

Mattel Harry Potter Voldemort játékbaba-19%
22 450 Ft 18 010 Ft

Idézd fel a legismertebb jelenetet a jó és a rossz elleni küzdelemben, ahol szemtől – szemben álltak egymással Harry Potter™ és Lord Voldemort. Ebben a csomagolásban két baba vár rád, amelyek a fiatal mágus és barátai motívumára készültek a népszerű filmek alapján.

Mattel Harry Potter McGonagall baba
11 770 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a bűbáj és a varázslat világa, és kelj útra ezzel a babával a kalandok felé vezető úton, ugyanis most jött el az ideje annak, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek Roxfortba, te pedig velük tarthatsz!

Mattel Harry Potter és a titkok kamrája, Dumbledore
10 940 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a bűbáj és a varázslat világa, és kelj útra ezzel a babával a kalandok felé vezető úton, ugyanis most jött el az ideje annak, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek Roxfortba, te pedig velük tarthatsz!

Mattel Harry Potter és a titkok kamrája, Harry Potter baba
12 600 Ft

Vesd bele magad a mágia és a varázslat világába, és kezdj bele egy káprázatos kalandba ezzel a babával, mert itt az ideje, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek a Roxfortba, és te is velük mehetsz!

Mattel Harry Potter Snape professzor játékbaba
12 320 Ft

Menj vissza a Roxfort varázsiskolába a Piton professzor játékbabával, mely egy fiatal mágusról és barátairól készült népszerű filmeken alapult. A Piton professzor hosszú fekete köntösbe van öltözve és készen áll a harcra a pálcájával.

Mattel Harry Potter Ron Weasley baba
10 520 Ft

Vesd bele magad a mágia és a varázslat világába, és kezdj bele egy káprázatos kalandba ezzel a babával, mert itt az ideje, hogy Harry Potter™ és barátai visszatérjenek a Roxfortba, és te is velük mehetsz!

LEGO Harry Potter 75948 Toronyóra Roxfortban-19%
35 990 Ft 28 990 Ft

Az ikonikus hely bejárata a Harry Potter filmekből ezzel a roxforti toronyórával. Csatlakozz Harryhez, Hermione Grangerhöz és barátaikhoz Dumbledore dolgozószobájában, menj a fekete mágia kivédése órára, nézd meg a kórházi szárnyat és a prefektusi fürdőszobát. A toronyórán állíthatod az időt és kalandozz az Időnyerővel. Ne felejts el részt venni a karácsonyi bálon és táncolj a speciális funkció segítségével. Mikor belépsz a toronyba, már soha többé nem akarsz kijönni!

LEGO Harry Potter 76384 Varázslatos pillanatok a Roxfortból: Gyógynövénytan óra
9 990 Ft 8 990 Ft

Elég kinyitni a könyvet és a gyerekek máris a roxforti üvegházban találják magukat! A gyógynövénytan óra Bimba professzorral máris kezdődik Fogd meg a varázslatok könyvét az öltözőszekrényedből, és kísérd Cedric Diggory-t és Neville Longbottomot a Hugrabug-ház házvezető tanárának órájára. Öntözd meg a varázslatos növényeket, dolgozz a tökágyásokon és ültesd át a varázslatos mandragórákat – ne feledd el először felhelyezni a fülvédőket!

Ravensburger Puzzle Challenge Harry Potter 1000 darab
4 560 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Harry Potterről szóló film témájú Ravensburger puzzle összerakásával. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Disney lány pizsama Harry Potter 2200007000
5 590 Ft

Újdonság

Egy lányos pizsama a Disney márkától minden Harry Potter rajongó számára. A pólót a Roxfort boszorkánysági és varázslóiskolájának címere díszíti. A nadrágnak rugalmas gumija van, amelynek köszönhetően a helyén tart és biztosítja a nyugodt alvást.

LEGO Harry Potter 76382 Roxfort™ pillanatai: Átváltozás óra
9 990 Ft 8 990 Ft

Csak nyisd ki a könyvet, és a gyerekek hirtelen McGalagony professzor átváltoztatástan órájára kerülnek a Roxfort tanteremében. Fogj egy varázslatok könyvet az öltözőszekrényből, és csatlakozzon Hermionéhez és Ronhoz, akik egy átalakulás órára készülnek a Griffendél ház igazgatójával. Ronnak segítségre van szüksége, miközben megpróbálja csészévé változtatni patkányát!

LEGO Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése
18 990 Ft

hippogriff, Csikócsőr megmentése a gonosz miniszter és a kivégzés elől. Ezt a csodás LEGO® készletet a Harry Potter™ és az azkabani fogoly című film inspirálta, melyben Harry, Ron Weasly és Hermione Granger együtt mennek Hagrid kunyhójához, ami tele van érdekes dolgokkal és ahol ég a tűz. Rejtőzz el a sütőtök között a miniszter elől, majd kösd ki a láncot és vezesd biztonságos helyre Csikócsőrt.

LEGO Harry Potter 76385 Varázslatos pillanatok a Roxfortból: Bűbájtan óra
9 990 Ft 9 090 Ft

Mihelyst a gyerekek kinyitják ezt a mágikus könyvet, egyből a bűbájtan óra tantermében találják magukat, Flitwick professzor óráján! Csatlakozz Harry Potterhez és Cho Changhoz, és figyelj oda a Hollóhát-ház házvezető tanárának magyarázatára, aki egy kupac könyvön áll, hogy mindenki számára jól látható legyen. Ragadd meg a bűbájok könyvét és gyakorold egy tollpihént a lebegtető bűbájt – Wingardium Leviosa!

Metal Earth HP Odú-15%

Metal Earth HP Odú

Értékelés: 3,7
7 360 Ft 6 220 Ft

Nagyszerű 3D fém Metal Earth modell – Odú a Harry Potter kollekcióból. A modellek egyes részei lézerrel vannak kivágva a még nagyobb pontosság érdekében. Nincs szükséged ragasztóra az összeszereléshez, az eredmény mégis meghökkentő.

Ravensburger 3D Puzzle 111589 Harry Potter Kóbor Grimbusz 216 darab-24%
10 390 Ft 7 890 Ft

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a csodálatos Kóbor Grimbusz modellt Harry Potter varázslatos világából. A tető lehajtható és praktikus dobozként használható az apróságokra vagy tolltartóként. Minőségi, műanyag puzzle Easyclick technikával. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger Puzzle 165995 Roxfort térképe 1500 darab-26%
6 790 Ft 4 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger társaság kiváló minőségű, Roxfort térképe motívummal ellátott puzzle-jének kirakása során. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Harry Potter írószertartó 54 részes
2 990 Ft 2 760 Ft

Építsd meg a saját írószertartód műanyag puzzle darabokból. A Harry Potter mintás írószertartó kiváló kiegészítő minden szobába. A darabok erős műanyagból készültek, és kitűnő stabilitást biztosítanak.

LEGO Harry Potter 71043 Roxfort-vár
129 990 Ft 120 490 Ft

Ez a rendkívül kidolgozott gyűjtőkészlet a LEGO Harry Potter több, mint 6000 darabból áll, és érdekes építészeti élményeket kínál. A csomagban szerepelnek a Harry Potter sorozat kiemelkedő jelenetei, amelyek emlékeztetnek a tornyokra, csúcsokra, kamrákra, osztálytermekre, teremtményekre, tövisekre és Hagrid kunyhóra, valamint számos egyéb legendás helyszín jellegzetességgel.

LEGO Harry Potter 75969 Roxfort csillagvizsgáló ​​torony
31 790 Ft

Roxfort csillagvizsgáló tornyában csodálatos szereplők és varázslatos funkciók egész sora várja, hogy felfedezd őket. Látogass el Harryvel Horatius Lumpsluck professzor tantermébe, és csatlakozz a többi diákhoz az ünnepélyen. Ne felejtsd el felkeresni a varázslatos mandragórákat az üvegházban! Ezután pedig vedd szemügyre a Hollóhát hálótermét, és vegyél részt az asztronómia órán.

LEGO Harry Potter 75968 Privet Drive 4.
22 290 Ft

Vess egy pillantást a Pivet Drive 4. háza körüli utcára és Dursley-ék házára, és hagyd, hogy magával ragadjon a mágikus légköre. Kukkants be a lépcső alatti gardróbba, ahol Harry Potter alszik. Forgasd el a gombot, hogy a Roxfortból érkezett levelek kirepüljenek a kéményből, és találkozz Dobbival Harry emeleti szobájában. Segíts Harrynek elmenekülni a repülő autóban, egy Ford Anglia-ban, Ronnal, miközben Dudley, Petunia néni és Vernon bácsi megpróbálja megállítani az isteni beavatkozást.

LEGO Harry Potter 75957 Rescue Magic Bus
12 790 Ft

Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, mágikus útona mentőbuszon. Nyissa ki a csuklós oldalsó panelt a belépéshez a háromszintes buszba és töltsd meg Harry bőröndjét A busz legfelső emeletén is nagyon szórakoztató lehet, csak nyisd ki a tetőt! Stan Road jegyeket ad ki, és Ernie Boulevard még tovább fejleszti vezetési stílusát, ezért vigyázz az ágyra, amely hátrafelé mozog, és el ne érje a csillárt, amely az egész körül épül – ez egy fárasztó út lesz!

Ravensburger Puzzle 151714 Harry Potter 1000 darabos
4 420 Ft

Élvezd a páratlan szórakozást a víz alatti világ kiváló minőségű puzzle Ravensburger márkától a Harry Potter legismertebb szereplőiről. A puzzle 1000 darabot tartalmaz. Az egyedülálló puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Disney gyerek papucs Harry Potter 2300004751
4 290 Ft

Újdonság

Disney márkájú fiú papucs amelyet minden kis Harry Potter rajongó kedvel majd. Puha és kényelmes papucs széles pánttal minden gyermek lábára illeszkedni fog

LEGO Harry Potter 76383 Roxfort™ pillanatai: Bájitaltan óra
9 990 Ft 8 990 Ft

Nyisd meg a mágikus készletet könyv formájában, és lépj be a Roxfort földalatti osztályterembe! Piton professzorral a bájitaltan csak most kezdődik. Gyors! Fogd meg a mágikus kellékeket a polcról, és csatlakozz Draco Malfoyhoz és Seamus Finniganhez – egy óra bájital vár rád a Mardekár ház igazgatójának vezetésével.

Disney gyerek papucs Harry Potter 2300004758
4 290 Ft

Újdonság

Disney márkájú fiú papucs amelyet minden kis Harry Potter rajongó kedvel majd. Puha és kényelmes papucs széles pánttal minden gyermek lábára illeszkedni fog

LEGO Harry Potter 75966 A Szükség Szobája
5 990 Ft

Mozdítsd a panelt, fedezze fel A Szükség Szobájának rejtett bejáratát, és csatlakozzon Harry Potterhez, Hermione Grangerhez és Luna Lovegoodhoz a Sötét varázslatok kivédésének gyakorlásához! Segíts Harrynak a Patrónus varázslat megtanításában – Lunának nyúl, Hermionénak pedig vidra patrónusa van. Célozd meg a mechanikus halálfalót, és mutassa meg mindenkinek, mit gondolsz a szabályokról – robbantsd fel őket.

Winning Moves Harry Potter Roxforti házak 500 darab
3 520 Ft 3 170 Ft

Merülj el Harry Potter világába ezzel a gyönyörűen illusztrált Roxforti házak motívumú puzzle-val. Mindegyikük képviseli a saját házát – Griffendél, Mardekár, Hollóhát és Hugrabug. Az 500 darabból álló kép kirakása igazi kihívás minden rajongó számára!

LEGO Art 31201 Harry Potter™ Roxfort házak címerei
42 990 Ft 38 490 Ft

Készülj fel a kedvenc Roxfort házad tiszteletadására! Építs fel egyet a négy címer közül, vagy szerezd meg mind a négyet, és így a Roxfort címered legyen teljes. A zenei kíséret még tovább fokozza az alkotás élményét és teljesen magával ragad. Amint az alkotás elkészült, adjál hozzá egy Harry Potter logóval™ ellátott exkluzív darabot, és büszkén állítsd ki az alkotásodat.

Mattel Harry Potter és a Tűz serlege, Cedric Diggory
12 460 Ft

Emlékezz vissza a Harry Potter és a Tűz Serlege kultikus pillanataira, és vidd el Cedric Diggory babát a Trimágus tusára. Az öltözet anyagból készült, és a legendás Trimágus Tusa kosztümje inspirálta.

Ravensburger Puzzle 165186 Harry Potter 1000 darab
4 590 Ft

Élvezd a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger márkájú puzzle kirakása során, amely a Harry Potter és a Tűz Serlege film motívumával készült. A puzzle 1000 darabból áll, amelyekből Harryt seprűjén egy sárkány elől menekülve rakhatod ki. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Disney Fiú overál Harry Potter
8 790 Ft

A meleg fiú kezeslábas bélelt kapucnival a Disney-től kellemes meleget és kényelmet nyújt. Harry Potter felirat díszíti, és szó szerint minden fiút a kellemes dizájnnal és szabással varázsolja el.

Disney Fiú tornacipő Harry Potter 2300004842
11 990 Ft

Újdonság

A gyönyörű Disney fiú tornacipő különösen a kis és nagy Harry Potter rajongókat fogja megörvendeztetni. A cipő a hurkoknak köszönhetően könnyen felvehető, és cipőfűzővel rögzíthető.

Disney Gyermek világító tornacipő Harry Potter 2300004714
10 090 Ft

Újdonság

A gyönyörű Disney gyermek tornacipő különösen a kis és nagy Harry Potter rajongókat fogja megörvendeztetni. Még a kisebb fiúk is könnyen, játszva becsatolhatják az egyszerű tépőzáras rögzítéssel ellátott tornacipőt.

Disney lány együttes Harry Potter
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyönyörű Disney együttes lányoknak hosszú ujjú pólóból és lábfejes nadrágból áll. A népszerű Harry Potter varázsló ihlette minta minden kis hercegnőnek jól fog állni. A póló egyszerű öltöztetését a hátulján található kapcsok biztosítják. A kellemes pamut anyag gondoskodik a kisbabád kényelméről a viselés során.