Fare fiú téli cipő 845103
17 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fare márka fiú téli cipője kellemes, belső szőrméjének köszönhetően melegen tartja a fiúk lábacskáit a hideg évszakban. Még a kisebb gyermekek is könnyen, játszva becsatolhatják a cipőt a tépőzáras rögzítéssel. A cipő ideális az óvodába, ahol a gyerekek még nem tudják bekötni a cipőiket.

LEGO Wear gyerek nadrág POWAI
18 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LEGO wear POWAI gyerek nadrág ideális választás hideg napok esetén. A nadrág kellemes anyagból készül, amely elegendő meleget és kényelmet biztosít. A nadrág derékát rugalmas szalaggal és gombbal lehet beállítani, így ez teljes mértékben alkalmazkodik a gyermek alakjához.

LEGO Wear Lány kabát
25 090 Ft

A LEGO wear JIPE steppelt lány kabát ideális választás hideg időjárás esetén. A csíkos LEGO kockás kialakítás elnyeri a kis- és lánylányok tetszését. Kellemes anyag gondoskodik a melegről és a kényelemről viselés során.

s.Oliver fiú pulóver
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a pompás fiú pulóver az s.Oliver márkától igazii nagyfiút varázsolt a gyermekedből. A pulóver kellemes anyagból készült, amely növeli a komfortérzetet viselés közben. Ideális lehet az ünnepi eseményekre a hidegebb napokon.

LEGO Wear gyermek overall JUNIN
42 590 Ft

Gyermek téli overall JUNIN a LEGO wear márkától a megfelelő darab a téli játékokra a szabadban. A vízálló overall kellemes anyagból készült, amely kényelmet nyújt a viselés egész ideje során. A csíkos dizájnt LEGO kocka kiegészítőkkel minden LEGO kocka rajongó biztosan imádni fog.

LEGO Wear gyerek overál UBAVA
14 590 Ft

A LEGO wear márkájú UBAVA gyermek overál ideális darab hidegebb napokra. A ruhadarab kellemes merinógyapotból készül, amely felmelegíti a gyermekeket. Ideális alsó rétegként ruházat alatt. Használhatod nemcsak a babakocsival való sétálás alatt, hanem akkor is ha a hegyekben kirándultok, a kezeslábas alatt.

LEGO Wear gyerek sínadrág POWAI
33 790 Ft

A POWAI márkájú LEGO wear gyermek sínadrágja ideális darab a hegyekben való szórakozáshoz. A vízálló anyag biztosítja a kényelmet és a meleget egész nap. Praktikus húzentróger biztosítja, hogy gyermeked nadrágja a hóban való játszás közben sem fog lecsúszni.

LEGO Wear JIPE lány kabát

LEGO Wear JIPE lány kabát

Értékelés: 5
33 790 Ft

A JIPE steppelt lány kabát a LEGO wear márkától ideális darab hidegebb napokra. Az egyszínű, LEGO kocka elemes kialakítást imádni fogják a kis és a nagy lányok is. A kellemes anyag melegít és kényelmet nyújt viselés közben. A kabát belsejében van egy rögzíthető öv, amely megvédi a hátat a hidegtől.

LEGO Wear lány kabát JODIE
50 090 Ft

Lány kabát JODIE a LEGO wear márkától a megfelelő darab a rossz időjáráshoz. A vízhatlan kabát kellemes anyagból készült, amely kényelmet biztosít és melegíti a kislányodat a hideg időben. Három színű dizájn kiegészítve LEGO elemekkel, minden kicsi és nagy LEGO rajongó imádni fogja.

LEGO Wear lány sí nadrág POWAI
33 790 Ft

Lány sí nadrág POWAI a LEGO wear márkától remek darab a hegyekben történő hancúrozásokhoz. A vízálló anyag biztosítja a kényelmet és a meleget az egész nap folyamán. A praktikus hózentróger gondoskodik arról, hogy a kislány nadrágja ne essen le még akkor sem, ha a hóban hancúrozik.

LEGO Wear Lány sínadrág POWAI
29 590 Ft

A LEGO POWAI lány sí nadrág remek kiegészítő lesz a hegyekben. A vízálló anyag biztosítja a kényelmet és egész nap melegen tart. A praktikus kantár gondoskodik arról, hogy ne csússzon le kislányodról a nadrág, még játék közben sem.

Protetika fiú téli cipő LUKY GRIS 72021
13 190 Ft

A Protetika márkájú LUKY fiú téli cipő meleg szrőmével ellátott, amelynek hála melegen tartja fiad lábait a hideg téli napok során. A cipő felső része bőr, amely kényelmet biztosít a gyermekednek járás közben. Az egyszerű tépőzáras rögzítéssel még a legkisebb gyermekek is képesek megbirkózni.

Tip Trade Run Race perkál ágynemű
4 790 Ft

Ágynemű cipzáras rögzítéssel, egyik oldalán futónő lenyomattal, másikon angol feliratokkal. 100% pamutból készült renforcé felületkezeléssel. Tipp Trade Perkál ágynemű Run Race, alkalmas gyermekek és fiatal tizenévesek számára.

BabyOno sípoló játék Koala Jules
2 790 Ft

Sípoló koala Jules a BabyOno márkától a gyermeked közeli barátja lesz. A játék támogatja a kognitív képességeket és arra ösztönzi a gyermekedet, hogy játékosan fedezzen fel.