Spin Master Mancs őrjárat Átalakítható léghajó különféle hatásokkal-38%
20 200 Ft 12 450 Ft

Akció

Készült fel egy szuper mentőakcióra Chase-el és annak átalakítható járgányával. Chase Átalakítható léghajója hatásokkal különféle izgalmas funkciókkal rendelkezik, működhet hagyományos járműként, vagy léghajó módban. Nyomd meg a gombot és végezd el az egyedi átalakítást. A jármű fény-, és hanghatásokkal rendelkezik, és rakéta kilövésére is képes.

Spin Master Mancs őrjárat két mentő jármű egyben Chase
11 910 Ft 11 060 Ft

Akció

Ez a 2 az 1-ben rendőrségi jármű két mentő járművé változhat át. Csak nyomd meg a gombot. Helyezd bele a Chaset és a Skyet a járműbe, nyomd meg a gombot, hogy segíthess a barátaidnak. Ha szükséges, a járművet egy szupergyors üldöző járműre és egy másik vontatóhoroggal ellátott háromkerekű járműre lehet elosztani.

Spin Master Mancs őrjárat két mentő jármű egyben Marshall
11 350 Ft 11 060 Ft

Akció

Ez a 2 az 1-ben tűzoltó jármű két mentő járművé változhat át. Csak nyomd meg a gombot. Helyezd bele a Marshallt és a Rubblot a járműbe, nyomd meg a gombot, hogy segíthess a barátaidnak. Ha szükséges, a járművet egy szupergyors üldöző járműre és egy másik vontatóhoroggal ellátott háromkerekű járműre lehet elosztani.

Spin Master Dominó fém dobozban
3 460 Ft

Dominó szilárd kartonból, mint az egyik legnépszerűbb játék, ezúttal kiváló motívummal Paw Patrol. kisebb csomagolása kiváló utazásra is . Vásárolj gyerekeidnek Mancs őrjárat mintájú dominót!

Spin Master Mancs őrjárat Nagy tűzoltóautó hanghatással
36 090 Ft
Ingyen szállítás

Vegyél részt az akcióban a tűzoltó járművel! 50 cm-es teleszkópos létrával, tűzoltóautóval, fény- és hanghatásokkal rendelkezik. Használd a vízágyút a jármű elején és hátulján a tűz eloltásához! A jármű készen áll és főleg megfelelően felszerelt az akciókra!

Spin Master Mancs őrjárat Mentő jármű Chase
16 230 Ft

Nagyszerű Paw Patrol rendőrautó kitolható fülkével a Chase számára. Told ki a sorompót és irányítsd a forgalmat az utcán. Nyisd ki a hátsó rámpát, és egy csörlő segítségével távolítsd el az összes akadályt az útról. Az összes figurának meg van a helye az autóban, és mind egyszerre elindulhatnak a mentő akcióra.

Nania TOPO CF PAW PATROL

Nania TOPO CF PAW PATROL

Értékelés: 4,6
8 190 Ft

Kényelmes ülésmagasító TOPO CF PAW PATROL a francia Nania márkától megerősített párnázattal rendelkezik, amely garantálja a gyermekek számára a kényelmet hosszabb utakon is. A kedvenc gyermek sorozat Mancs őrjárat hőseinek motívuma minden bizonnyal tetszeni fog a gyerekeknek. Az ülésmagasító az autó hárompontos övével van rögzítve, amely egyúttal a gyermek rögzítését is szolgálja.

Spin Master Mancs őrjárat memóriajáték 48 darab
3 320 Ft

Játszd ezt a klasszikus memóriajátékot, amelyet most a Mancs őrjárat sorozat kedvenc karakterei alkottak. A hőseikkel való játék közben a gyerekek fejlesztik a megfigyelőképességüket és memóriájukat. 48 kártyát tartalmaz a Mancs őrjárat sorozat hőseinek képeivel.

Spin Master Mancsőrjárat Ajándék csomag 6 Terepjáró
10 780 Ft 10 400 Ft

Mancsőrjárat járművek True Metal ajándékcsomag, terepmintás autók és terepjárók, nagy terepjáró kerekekkel. Ezek a csodálatos modellek pontosan úgy néznek ki, mintha a kedvenc Tv-sorozataidból léptek volna elő. Sok részletnek és grafikának köszönhetően, továbbá valódi kerekeknek és fém elemeknek hála ezek a járművek készen állnak a gyors mentésre.

Spin Master Mancs őrjárat és Rocky nagy járműve
16 510 Ft

Készen állsz egy szokatlan mentési műveletre a Rocky szuper újrahasznosító autójával? Ez a jármű mindennel fel van szerelve, amire szüksége van egy profi mentőcsapatnak: fogók nehéz tárgyak emelésére, daru speciális kampóval és hátsó rámpával. Az összes figurának meg van a helye az autóban, és mind egyszerre elindulhatnak a mentő akcióra.

Mondo toys Homokozó készlet Paw Patrol
2 760 Ft

Ez a Paw Patrol mintájú homokozó készlet nagyszerű játék a kertbe és a homokozóba egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál.

CARRERA Versenyautópálya GO 63514 Mancs Őrjárat
18 880 Ft 16 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Carrera GO!!! 4,3M hosszú versenyautópálya Chase és Marshall autóival a Mancs Őrjárat mesefilmből, biztosan megörvendeztet majd minden kis anime rajongót. Ugrasztót, egyeneseket, fordulókat, áthidalást, tápegységet elemre, és más részleteket tartalmaz. Az autóversenypálya kompatibilis már GO!!! autókkal és részletekkel.

Spin Master Mancs őrjárat, Chase átalakuló járművel
11 580 Ft 10 370 Ft

Akció

Csatlakozzál Chase-hoz egy akció-szuperhős mentési kalandhoz az átalakuló Powered Up járművével. Ha probléma merül fel, kapcsold át a járművet power üzemmódba. Egyszerűen nyomd meg a spoilert: a jármű oldalai kinyílnak és felfedik a jármű oldalán lévő részleteket, áttetsző részleteket a kerekek körül és a dupla rakétavetőket – lődd ki a rakétákat és távolítsd el az akadályokat. Miután a veszély megszűnt, egyszerűen nyomd meg a mechanizmust, és visszatérhetsz a jármű normál kinézetéhez.

Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 740 Ft

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.

Spin Master Paw Patrol Ki nevet a végén
4 290 Ft

Élvezd ezt a klasszikus játékot új kiszerelésben a népszerű Mancs őrjárat főszereplőivel. Kinek lesz a legnagyobb szerencséje kockadobáskor és ér be a célba elsőként?

Ravensburger Mancs őrjárat 3x49 darabos
2 760 Ft

Élj át rengeted szórakozást a puzzle kirakása közben a közkedvelt Mancs őrjárat animációs rajzfilm motivumával. A csomagolás tartalma három 49 darabos kirakó a kutya főhősökkel, melyek készen állnak a mentőakcióra.

Jerry Fabrics Pamut lepedő Paw Patrol PP122
3 790 Ft

Bájos Jerry Fabrics lepedő a népszerű Paw Patrol animációs sorozat mintájával. 100% pamutból készült, gumiszalaggal a szélein. A lepedő mérete 90 × 200 cm

Ravensburger 3D Puzzle 121861 Mancs őrjárat puzzleball 72 darabos
4 710 Ft

Rakd ki az eredeti labdát puzzleból, amely a híres Mancs őrjárat sorozatmotívumával rendelkezik, rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzleból áll. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.

CARRERA FIRST 65023 Mancs Őrjárat Chase
6 990 Ft 5 540 Ft

Chase kisautója a Mancs Őrjáratból Carrera FIRST autópályákhoz 1:50 méretarányban. Élvezd a versenyzés nagy élményét ezzel a Paw Patrol animátor ihlette játékautóval.

Ravensburger Puzzle 108992 Mancsőrjárat 100 darab
3 180 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger társaság kiváló minőségű, Mancsőrjárat mintájával ellátott puzzlejának kirakása során. A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A puzzle 100 darabot tartalmaz. Az egyedülálló puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Trefl Boom Boom Mancs őrjárat/Paw Patrol társasjáték
7 690 Ft 5 120 Ft

Alkoss egy paklit a kártyákból és csengess! A győzelemhez egy teljes kártyasort kell összegyűjteni a Mancs őrjárat sorozat karaktereivel. Dinamikus családi játék, amelyben az ügyesség, a fogékonyság és a jó reflexek számítanak.

Spin Master Mancs őrjárat Tűzoltó játék-15%
3 760 Ft 3 170 Ft

Akció

Segíts Marshallnak megmenteni az erdőt! Ez az óvodás gyerekeknek szánt szórakoztató játék összedolgozik a tűzvészt eloltó kedvelt Mancs őrjárat szereplővel. Játssz egyedül vagy akár négy játékossal és célozz a nyíllal a játékfelületre.

Jerry Fabrics Törölköző Paw Patrol PP060
2 890 Ft 2 790 Ft

A törölköző 100% pamutból készült és a híres animált sorozat, a Mancs őrjárat hőseinek motívuma található rajta. Méretek 70 × 140 cm, súly: 310 g/m2 A Jerry Fabrics törölközővel a gyermeked feltűnést kelt a strandon, a vízparton és a fürdőszobába vezető úton.

Jerry Fabrics Mancs őrjárat PP201
2 790 Ft

Jerry Fabrics gyártmányú baba törülköző eredeti Mancs őrjárat mese motívummal, melyet a gyerekek imádni fognak. Értékelni fogod a vidám kialakítását, amely kellemesebbé teszi a fürdés utáni pillanatokat, és kiváló minőségű 100% pamut anyagból készült, amely kiválóan alkalmas a gyermekek bőréhez.

Spin Master Mancs Őrjárat Meteor pálya felvonóval-31%
17 270 Ft 11 760 Ft

Akció

Mentsd meg Mighty Meteor-t a gonosz robot elől. Harold Humdinger és az ő pokolian gonosz robotja elrabolta a Hatalmas Meteort, és csakis rajtad áll, hogy megmentsd. Helyezd Chase-t az ő exkluzív kisautójában a kilövő állomásba, nyomd meg kart, hogy a pálya körül lecsúszva elindulhasson a meteor megmentésére, egyenesen a robot kezei közül. Ezután válaszd le az indítópultot és szállj az egekig.

Spin Master Mancsőrjárat - Tűzoltóautó és pálya játékautókhoz-27%
10 490 Ft 7 600 Ft

Akció

Oltsd el a tüzet, és mentsd meg a napot a Mancsőrjáratból ismert Marshall-lal és a tűzfutópályájával 1:55 méretben. A készlet tartalmaz egy exkluzív Marshall tulajdonát képező fém járművet és eltávolítható indítópadot. Válasszuk le az indítópályát a játékkészletből, és akár különálló autóként is használható.

Spin Master Mancs őrjárat szuper jármű fényhatással, Marshall-16%
6 630 Ft 5 530 Ft

Akció

A Mancs őrjárat Myghty Pups szuperhős csapata készen áll a cselekvésre. Ezúttal Marshall-lal és szuper autójával, amely világítással, hangokkal és valódi kerekekkel felszerelt. A fények és a hangok aktiválásához nyomd meg a jármű elején található gombot. A járművön lévő átlátszó elemek felgyulladnak és hanghatásokat váltanak ki.

Spin Master Mancs Őrjárat Dino torony hangokkal
36 090 Ft 26 230 Ft

Készítsd el saját dinoszauruszmentő küldetésed a Mancsőrrel és a Dino mentőtornyával. A hanghatások és a torony módba történő spirális átalakítás mellett ez a csodálatos játékkészlet úgy néz ki, mint a sorozat legmodernebb központja.

Spin Master Mancs őrjárat Ryder tabletje hangokkal
8 180 Ft

Segítsen a Mancs őrjárat hőseinek a nap megmentésében Ryder tabletjével. A sorozathoz hasonlóan Ryder tabletjével is összehívhatja a Mancs őrjáratot, amint probléma merül fel. Fordítsa el felfelé a kereket, és válassz Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky és Zuma közül. Amint kiválasztod az egyiküket, a középső fény felragyog, és egy egyedi hangot fogsz hallani, amit a sorozatból ismerhetsz.

Mondo toys 28315 Talicska, homokozó készlet Mancs őrjárat
6 370 Ft

Talicska és Mancs őrjárat homokozó készlet nagyszerű játékot jelent a kertben vagy a homokozóban. A gyerekek beletehetik a játékokat és mehetnek homokozni vagy a vízhez. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Spin Master Mancs őrjárat A hősök világító járműve hangokkal - Zuma
7 250 Ft 6 930 Ft

A továbbfejlesztett tappancsok készen állnak az akcióra a feltöltött autóikban. A járművel fényekkel és hanghatásokkal vannak ellátva, forgó kerekekkel, melyekkel 360 fokban driftelhet minden irányban. Csatlakozz kedvenc hőseiddel a Mancs őrjáratból egy szuper mentőakcióhoz.

Trefl Jumpers! Mancsőrjárat/Paw Patrol
5 690 Ft 4 980 Ft

Szórakoztató játék a Mancs őrjárat népszerű hőseinek motívumával elbűvöli az egész családot. Nagyszerű képességek gyakorlásához, és különösen mindenkiben felébreszti a versenyt. Ki lesz a legjobb lövő és eltalálja a cél közepét? Kezdj neki!

CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63032 PAW Patrol Chase és Marshall Race N Rescue
15 950 Ft

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 3,5 m hosszú, és a Paw Patrol sorozatból származó kisautóknak minden rajongó örülni fog. Egy csatlakozó elemet is tartalmaz interaktív játékokkal, hangokkal, fényekkel egyenesekkel, kanyarokkal, csavarokkal a szórakoztatóbb vezetésért, távirányítókkal és Paw Patrol mintájú dekorációval.

Spin Master Mancs őrjárat Chase alapvető járgánya
4 850 Ft

Helyezd Chase kutyust a kormányhoz és indítsd el az autót, amelyet valós kerekek hajtanak. Minden Mancs őrjárat figura egyedi egyenruhában van. Válaszd ki kedvenc kutyusodat és kalandra fel.

CARRERA FIRST 65024 Mancs Őrjárat Marshall
6 990 Ft 5 540 Ft

Marshall kisautója a Mancs Őrjáratból Carrera FIRST autópályákhoz 1:50 méretarányban. Élvezd a versenyzés nagy élményét ezzel a Paw Patrol animátor ihlette játékautóval.

Spin Master Mancs őrjárat A hősök világító járműve hangokkal - Chase-21%
7 050 Ft 5 530 Ft

Akció

A továbbfejlesztett tappancsok készen állnak az akcióra a feltöltött autóikban. A járművel fényekkel és hanghatásokkal vannak ellátva, forgó kerekekkel, melyekkel 360 fokban driftelhet minden irányban. Csatlakozz kedvenc hőseiddel a Mancs őrjáratból egy szuper mentőakcióhoz.