MAX Digitális optikai kábel MOC1150B 1,5 m
4 990 Ft

3 490 Ft

Digitális optikai kábel audio eszközök csatlakoztatásához. A száloptikás tulajdonságok miatt a jelátvitelt nem zavarják az elektromágneses interferencia negatív hatásai, a kábelszálat a digitális jitter és az időtorzítás lehető legnagyobb mértékű csökkentésére tervezték, ami pontosabb audio reprodukciót eredményez.


MAX HDMI MHC1200B 2m, fekete
990 Ft

HDMI 1.4 kábel (High Speed + Ethernet) audió és videó eszközök csatlakoztatásához. Továbbítja a digitális kép és hang adatokat, illetve visszafelé a hangsávot (ARC), támogatja a digitális tartalomvédelmet (HDCP) és nagysebességű ethernet átvitelre is alkalmas.


MAX Prémium HDMI kábel MHC2200B 2m, fekete
1 390 Ft

Prémium HDMI 1.4 árnyékolt kábel (High Speed + Ethernet) audió és videó eszközök csatlakoztatásához. Továbbítja a digitális kép és hang adatokat, illetve visszafelé a hangsávot (ARC), támogatja a digitális tartalomvédelmet (HDCP) és nagysebességű ethernet átvitelre is alkalmas.


PremiumCord HDMI High Speed ​​kábel, 10 m
3 090 Ft

PremiumCord HDMI High Speed kábel segítségével könnyedén össze lehet csatlakoztatni két digitális AV berendezést. A kábel árnyékolt és aranyozott csatlakozóival képes továbbítani a 4K-s és a 3D-s képeket is. A 10 méteres kábelhosszának köszönhetően nagy távolságban lévő eszközöket is lehet egymáshoz csatlakoztatni.


PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel, 15 m
5 590 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed+Ethernet kábel hossza 15 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek , támogatja az ARC és a szintén beépített nagy sebességű Ethernet.


PremiumCord HDMI High Speed ​kábel, 2 m
690 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 2 m , könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.


PremiumCord HDMI High Speed kábel, 5 m
1 290 Ft

1 090 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 5 m, könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.


PremiumCord HDMI High Speed Kábel, 20m
16 090 Ft

13 990 Ft

A kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed 20m hosszú kábel nagyon jó minőségű jel átvitelt biztosít tv, számítógép, set-top box és egyéb berendezések között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket. Fel van szerelve egy integrált jelerősítővel .


PremiumCord PremiumCord HDMI High Speed ​​+ Ethernet kábel, 20 m
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű HDMI High Speed + Ethernet kábel PremiumCord hossza 20 m , könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.


PremiumCord USB 2.0 - RS 232 kábel, FTDI chipekkel felszerelt
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

USB 2.0 átalakító soros portra (COM) átviteli sebeséggel 1 Mbps alkalmas régebbi eszközök csatlakoztatásáhozprogramozás, eszköz firmware frissítés, PDA kapcsolat. Adapterrel és 1,5 m-es kábellel ideális modemekhez, kamerához, kártyaolvasókhoz és egyéb RS-232 eszközökhöz.


PremiumCord optikai fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz kábel, 15 m kphdm2x15
29 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Optikai nagysebességű HDMI kábel audio/videó eszköz csatlakoztatására. PremiumCord optikai fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz , amely 15 méter hosszú, és két aranyozott HDMI (M/M) konnektorral van ellátva, az adatátviteli sebesség 18 Gb / mp, 4K felbontást támogat.


Inakustik Premium HDMI 2.0a Kábel
10 910 Ft

9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inakustik Premium HDMI 2.0a minőségi kábel használatával HDTV készülékekhez vagy más AV eszközhöz csatlakoztathatja Blu-ray, DVD-lejátszó, házimozi vagy egyéb HDMI ki-, illetve bemenettel rendelkező készülékeit. A nagy felbontású digitális videó- és többcsatornás digitális audió-adatforgalom egyaránt ezen az egy hármas árnyékolású aranyozott csatlakozókkal ellátott kábelen keresztül történik, amely kiváló kép- és hangminőséget garantál 18 Gb/s-os adatátvitel mellett.


PremiumCord HDMI elosztó 1-4 porttal, fém ház, 4K, FULL HD, 3D khsplit4b
16 690 Ft
16 290 Ft

2 év garancia

HDMI elosztó, ami lehetővé teszi akár 4 képernyő hozzákapcsolását egy forráshoz. A PremiumCord HDMI elosztó 1 HDMI bemenettel és 4 HDMI kimenettel rendelkezik, képet és hangot is továbbít, támogatja a Full 3D, Full HD 1080 p és 4K felbontást. A 230 V-os hálózati adapter is része a csomagolásnak.


PremiumCord HDMI elosztó 1-2 portra, fém, hálózati áramellátással, 4K, FULL HD, 3D khsplit2b
9 090 Ft
8 790 Ft

HDMI elosztó, ami lehetővé teszi több képernyő hozzákapcsolását egy forráshoz. A PremiumCord HDMI elosztó 1 HDMI bemenettel és 2 HDMI kimenettel rendelkezik, képet és hangot is továbbít, támogatja a 3D, Full HD 1080 p és 4K felbontást. Emellett aktív jelerősítővel is el van látva, aminek köszönhetően akár 15 m hosszúságú kábelek is csatlakoztathatók hozzá.


PremiumCord kábel USB 2.0, A-B, 2m
990 Ft

PremiumCord A-B USB kábel segítségével csatlakoztatni lehet a számítógéphez nyomtatókat/scannereket. 2.0-s USB tanusítvánnyal rendelkezik ami biztosíték arra, hogy minden USB portba illeszkedjen. Két méteres hosszának köszönhetően távolabb lévő eszközök is könnyedén csatlakoztathatóak egymáshoz.


PremiumCord HDMI High Speed, 3 m
1 490 Ft

PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 3 m, egyszerű kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt és arannyal bevont csatlakozóknak köszönhetően , képes továbbítani 4K és 3D-s képeket , támogatja az ARC és a beépített nagy sebességű Ethernet.


PremiumCord HDMI közösítő 3:1 automatikus khswit31a
7 890 Ft
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HDMI közösítő lehetővé tesz 1 képernyő 3 készülékkel való kényelmes használatát. A PremiumCord HDMI 3:1 közösítő 3 HDMI bemenettel és 1 HDMI kimenettel rendelkezik, és automatikusan felismeri az éppen aktív készüléket. Akár manuálisan is irányítható vagy a mellékelt távirányító segítségével is.


PremiumCord HDMI közösítő 2:1 automatikus khswit21a
5 590 Ft
5 390 Ft

HDMI közösítő lehetővé tesz 1 képernyő 2 készülékkel való kényelmes használatát. A PremiumCord HDMI 2:1 közösítő 2 HDMI bemenettel és 1 HDMI kimenettel rendelkezik, és automatikusan felismeri az éppen aktív készüléket, de manuálisan is irányítható. A 0,5 m hosszú HDMI csatlakozókábelt a csomag tartalmazza.


PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI Micro D, 2 m
2 790 Ft

1 790 Ft

Kiváló minőségű HDMI A – HDMI Micro D PremiumCord kábelel egyszerűen csatlakoztathatjuk tabletünk, videokameránk, fényképezőgépünk vagy a mobiltelefonunkat a TV-hez. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video tartalmakat.


PremiumCord Kábel Toslink M/M, OD:4mm, 10m
3 290 Ft

Digitális optikai audio kábel, hossza 10 méter, audio berendezések csatlakoztatására. PremiumCord Kábel Toslink M/M 4 mm átmérővel elektromágneses zavarás által nem befolyásolt, ezáltal ideális megoldás minden körülmények között a maximális minőségű hangzás elérésére.


AQ KV103
3 690 Ft

1 490 Ft

A DVI-HDMI adapter HDMI kábel csatlakoztatását teszi lehetővé olyan eszközökhöz, amelyek csupán VGA csatlakozóval rendelkeznek. Az AQ KV103 HDMI (female) bemenettel és VGA (male) kimenettel, valamint aranyozott csatlakozókkal rendelkezik, amelyek védenek az oxidációval szemben és tökéletes jelátvitelt tesznek lehetővé.


PremiumCord HDMI High Speed kábel, 1,5 m
690 Ft

PremiumCord kiváló minőségű HDMI High Speed ​​kábel hossza 1,5 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített nagy sebességű Ethernet.


ClickTronic HQ kábel Jack 3,5mm - 2x CINCH, 2m
3 990 Ft

ClickTronic HQ kábel egy 3,5 mm-es Jack és két CINCH csatlakozóval. A kiváló minőségről és a hosszú élettartamról gondoskodnak a 24 karátos arannyal bevont csatlakozók. A kábel majdnem egésze oxigén mentes rézből készült aminek köszönhetően a rendkívül jó minőségű kapcsolódást tesz lehetővé.


ClickTronic HQ OFC antenna kábel M/F, 1 m
3 090 Ft

Clicktronic koaxiális antenna kábel, hossza 1 m. 24 karátos arannyal bevont csatlakozók és a Ferrit mindkét oldalon . Koaxiális kábel kifejezetten nagyfelbontású képminőség továbbítására tervezték.


Evolveo XXtremeCord, HDMI 2.0b kábel, 3 méter, UltraHD 4K2K/HDR támogatás XXTR3M
3 490 Ft

Magas minőségű HDMI kábel 2.0b támogatással és 3 m hosszúsággal. Az Evolveo XXtremeCord 4K × 2K felbontású videó átvitelére alkalmas 18 Gbps sebesség mellett. Játékkonzolokhoz, számítógépekhez, televíziókhoz és egyebekhez alkalmas. A csatlakozók 24karátos arannyal aranyozottak, a vezetők tiszta rézből készültek, oxigén nélkül.


I-TEC USB-C Extension Cable (30 cm) C31EXTENDCBL
3 190 Ft

2 990 Ft

Hosszabbító kábel USB 3.1 Type-C csatlakozással, 30 cm hosszú és akár 10 Gbps-es adatátviteli sebességre képes. Az i-tec USB-C Extension Cable támogatja a videóátvitelt egészen 4K-ig és támogatja a Power Delivery áraméllátást egészen 60 W-ig. Az anyaga ellenáll a nagyobb mértékű hajlításnak is.


PremiumCord HDMI High Speed kábel, 1 m
690 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed ​kábel hossza 1 m, könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.


PremiumCord HDMI kabel 1.3, M/M, 2 m,
1 090 Ft

Kiváló minőségű HDMI-kábel 1.3b PremiumCord hossza 2 m és forgatható csatlakozóval egyszerű kapcsolat a két digitális AV berendezések. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal , képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet is.


SENCOR SAV 163-015 (SCART - 3x cinch kábel)
990 Ft

Sencor AV 163–015 (SCART – 3× cinch kábel) árnyékolt SCART – 3 x RCA kábel hossza 1,5 m. Ideális lehetőség audio-video berendezések, mint például a DVD-lejátszók, televíziók ésset-top boxok csatlakozásához.


PremiumCord DisplayPort kábel M / M, 5 m
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű DisplayPort kábel képes továbbítani a digitális audio és videó jeleket és támogatja a HDCP és DPCP tartalmat. A PremiumCord kábel árnyékolt, hossza 5 m.


PremiumCord HDMI kábel 1.3, M/M, 3 m, forgó
1 290 Ft

1 190 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI-kábel verzió 1.3b hossza 3 m és forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal , képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.


PremiumCord Patch UTP Kábel CAT6, 5m, Szürke
590 Ft

PremiumCord CAT6 UTP patch kábel szürke kivitelben és UL tanúsítvánnyal kapható. 5 méter hosszú. 2 db RJ 45-ös csatlakozóval rendelkezik. Otthoni hálózatok kialakításához kiváló.


PremiumCord Patch UTP Kábel CAT6, 5m, Fekete
690 Ft

590 Ft

PremiumCord CAT6 UTP patch kábel 5 m kivitelben kapható. 2 db RJ 45-ös csatlakozóval rendelkezik. Kiválóan alkalmas az otthoni hálózatokhoz. Prémium minőségű fekete anyag felhasználásával készült.