PremiumCord HDMI High Speed kábel, 1,5 m
890 Ft

PremiumCord kiváló minőségű HDMI High Speed ​​kábel hossza 1,5 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord HDMI High Speed, 15 m, beépített erősítővel
14 490 Ft

PremiumCord kiváló minőségű HDMI High Speed, hossza 15 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel 3× árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített erősítővel.

PremiumCord optikai fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz kábel, 20 m kphdm2x20
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Optikai nagysebességű HDMI kábel audio/videó eszköz csatlakoztatására. PremiumCord optikai fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz, amely 20 méter hosszú, és két aranyozott HDMI (M/M) konnektorral van ellátva, az adatátviteli sebesség 18 Gb / mp, 4K felbontást támogat.

PremiumCord HDMI High Speed ​kábel, 2 m
990 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 2 m , könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.

PremiumCord HDMI - DVI-D átalakító kábel, M/M, 5m
2 090 Ft

A HDMI – DVI átalakító kábel segítségével a két legnépszerűbb digitális csatlakozó használható. A DVI interfésszel felszerelt DVD lejátszókat, vagy számítógépeket összeköti a HDMI csatlakozóval felszerelt TV-vel vagy projektorral. A jelátvitel minősége 100% és veszteség nélküli. A kábel hossza 5 m

Inakustik Premium HDMI 2.0a Kábel
10 990 Ft

Az Inakustik Premium HDMI 2.0a minőségi kábel használatával HDTV készülékekhez vagy más AV eszközhöz csatlakoztathatja Blu-ray, DVD-lejátszó, házimozi vagy egyéb HDMI ki-, illetve bemenettel rendelkező készülékeit. A nagy felbontású digitális videó- és többcsatornás digitális audió-adatforgalom egyaránt ezen az egy hármas árnyékolású aranyozott csatlakozókkal ellátott kábelen keresztül történik, amely kiváló kép- és hangminőséget garantál 18 Gb/s-os adatátvitel mellett.

PremiumCord HDMI elosztó 1-2 portra, fém, hálózati áramellátással, 4K, FULL HD, 3D khsplit2b
11 490 Ft

HDMI elosztó, ami lehetővé teszi több képernyő hozzákapcsolását egy forráshoz. A PremiumCord HDMI elosztó 1 HDMI bemenettel és 2 HDMI kimenettel rendelkezik, képet és hangot is továbbít, támogatja a 3D, Full HD 1080 p és 4K felbontást. Emellett aktív jelerősítővel is el van látva, aminek köszönhetően akár 15 m hosszúságú kábelek is csatlakoztathatók hozzá.

PremiumCord Átalakító, HDMI A/F - micro HDMI D/M
990 Ft

A PremiumCord HDMI adapter segítségével könnyen összekötheti táblagépét, telefonját a számítógéppel, LCD vagy plazma tévével. Az átalakító árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket. A HDMI A és micro HDMI D csatlakozók kitűnő digitális minőségű jelátvitelt biztosítanak.

PremiumCord PremiumCord kábel HDMI A - HDMI mini C, 2 m
1 290 Ft

Kiváló minőségű HDMI A – HDMI mini C PremiumCord kábel hossza 2 m, egyszerű kapcsolat a tablet, fényképezőgép vagy videokamera és TV között. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelem.

PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel, 7 m
2 690 Ft

PremiumCord HDMI High Speed ​​+ Ethernet kábel 7 méteres kivitelben és fekete színben kapható. 3D-s videók elérhetőek a HDMI csatlakozáson keresztül. Felbontásának köszönhetően gyönyörű színvilág tárul elénk. Könnyen összeköthető vele két digitális AV berendezés.

MAX MHC41001B kabel HDMI 10 m, fekete
6 290 Ft

HDMI 2.0b kábel audio és videó eszközök csatlakoztatásához. Továbbítja a digitális kép és hang adatokat, illetve visszafelé a hangsávot (ARC), támogatja a digitális tartalomvédelmet (HDCP) és nagysebességű ethernet átvitelre is alkalmas.

PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI micro D, 5 m
2 490 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI A – HDMI micro D kábel, hossza 5 m. Forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.

I-TEC USB-C-ről HDMI Video-ra átalakító adapter 4K/60 Hz C31HDMI60HZP
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az USBC-C-ről HDMI-re átalakító adapternek hála további képernyőt, projektort vagy televíziót csatlakoztathatsz számítógépedhez. Az I-tec USB-C-ről HDMI Video-ra átalakító adapter támogatja a 4K Ultra HD felbontást egészen 3840×2160@60 Hz-ig, beleértve az audio jelet is. Kompatibilis a Thunderbolt 3-mal és akár 10 Gbps átviteli sebességet is támogat.

PremiumCord kábel USB 2.0, A-B, 2m
290 Ft

PremiumCord A-B USB kábel segítségével csatlakoztatni lehet a számítógéphez nyomtatókat/scannereket. 2.0-s USB tanusítvánnyal rendelkezik ami biztosíték arra, hogy minden USB portba illeszkedjen. Két méteres hosszának köszönhetően távolabb lévő eszközök is könnyedén csatlakoztathatóak egymáshoz.

I-TEC HDMI adapter a VGA Full HD HDMI2VGAADA készülékhez
4 390 Ft

HDMI a VGA adapterre a számítógéped a monitorhoz való csatlakozásra alkalmas. i-tec HDMI2VGAADA 15 cm hosszú adapter alkalmas minden eszközhöz, amely HDMI porttal rendelkezik. Támogatja a 1920 × 1080 pixel felbontást és az illesztőprogramokat automatikusan telepíti a rendszerből.

PremiumCord Ultra HDTV 4K@60Hz kábel HDMI 2.0b fém+aranyozott csatlakozók 2m (kphdm2a2)
1 990 Ft

2 m hosszú csatlakozó kábel két audió/videó eszköz csatlakoztatásához egy modern HDMI interfészen keresztül, pl. Set-top box, HD-DVD/BluRay lejátszó és LCD/plazma TV készülékekhez. A kábel többszörösen árnyékolt, így képes a digitális hang és kép továbbítására. Támogatja a HDCP digitális tartalom védelmet, valamint a High Dynamic Range-et (HDR).

Inakustik Star Audiokábel, 2x RCA
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inakustik Star minőségi audiokábel hosszabbító segítségével még nagyobb teret enged zenehallgatás, illetve házimozizás során. A kábel 6 mm-es átmérővel, vastag árnyékolással és aranyozott csatlakozókkal lett kialakítva. Segítségével garantált a pontos, hibátlan hangátvitel.

PremiumCord HDMI High Speed, 3 m
1 190 Ft

PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 3 m, egyszerű kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt és arannyal bevont csatlakozóknak köszönhetően , képes továbbítani 4K és 3D-s képeket , támogatja az ARC és a beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI mini C, 1 m
1 290 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI A – HDMI mini kábel, hossza 1 m. Forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.

Belkin Kábel MIXIT csatlakozó 3,5 mm/3,5 mm AV10126cw06-BLK
2 390 Ft

Összekötő sztereó audió kábel lehetővé teszi két hangeszköz összekapcsolását a 3,5 mm-es jack hím – hím. Összekötő kábel Belkin MIXIT 3,5 mm/3,5 mm teljes hossza 1,8 méter csavart dizájnnal a könnyebb kezelés érdekében. Kiváló minőségű jelátvitel szükségtelen veszteség nélkül.

PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel, 15 m
8 190 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed+Ethernet kábel hossza 15 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek , támogatja az ARC és a szintén beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord HDMI High Speed kábel, 1 m
890 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed ​kábel hossza 1 m, könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.

Real Cable SUB-1 MONITEUR, 5 m
6 990 Ft

Real Cable egy audio RCA SUB1 kábel, hossza 5 m. Alkalmas a mélynyomóhoz, házimozihoz, vagy erősítőhőz.

PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI micro D, 3 m
2 290 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI A – HDMI micro kábel hossza 3 m. Forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.

PremiumCord Patch UTP Kábel CAT6, 5m, Szürke
790 Ft

PremiumCord CAT6 UTP patch kábel szürke kivitelben és UL tanúsítvánnyal kapható. 5 méter hosszú. 2 db RJ 45-ös csatlakozóval rendelkezik. Otthoni hálózatok kialakításához kiváló.

PremiumCord A tápkábel 100% CU réz 2x1,5mm 10m
3 490 Ft

100% rézkábel, hossza 10 méter, amely ideális a repro csatlakoztatására. PremiumCord Kábel a repro csatlakoztatáshoz két 1,5 mm2 átmérőjű vezetőt tartalmaz, és áttetsző szigeteléssel van ellátva. Autójel átadása 20 Hz – 20 kHz sávban, alkalmas akár max. 100 W zeneteljesítmény átadására.

PremiumCord Patch kábel UTP CAT6, 2m, fekete
590 Ft

Minőségi UTP RJ45 összekötő kábel CAT6 2 m hosszban. Fekete kivitel, UL tanúsítvány, 2× RJ45 csatlakozó, ideális otthoni hálózatban való használatra.

PremiumCord HDMI erősítő, 50 m
6 990 Ft

PremiumCord kiváló minőségű HDMI erősítő. Megfelel a HDMI 1.3 szabványnak, HDCP-kompatibilis, nem igényel tápegységet.

PremiumCord DisplayPort kábel M / M, 5 m
3 190 Ft

A kiváló minőségű DisplayPort kábel képes továbbítani a digitális audio és videó jeleket és támogatja a HDCP és DPCP tartalmat. A PremiumCord kábel árnyékolt, hossza 5 m.

Connect IT WINDER kábelrendező, 2,5 m × 20 mm, fehér CI-679
2 790 Ft

Tartós és rugalmas műanyagból készült kábelrendező fehér színben, amely a kábelek áttekinthető elrendezésére szolgál. . A Connect IT Winder 2,5 m hosszú, átmérője 20 mm. Egyszerűen egyesítsd az egymáshoz tartozó kábeleket, és teremts rendet köztük.

PremiumCord Toslink M/M kábel, OD: 6 mm, Gold design, 1,5 m, kjtos6-015
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összeköti televíziódat a házimozival és biztosítja a nem kívánatos torzítás nélküli hangátvitelt és ezt ráadásul fénysebességgel – a PremiumCord Toslink M/M minőségi optikai kábel, OD:6 mm, Gold design 1,5 m, kjtos6–015 2 Toslink M végződéssel rendelkezik, és a speciális optikai szálnak köszönhetően nincs rá hatással a mágneses zavarás.

ClickTronic HQ optikai kabel Toslink, 1m
4 990 Ft

Clicktronic kiváló minőségű optikai Toslink kábel, melynek hossza 1 m. A csatlakozók 24 karátos arannyal bevontak. Sötétkék színű vezeték és ezüst fém szerelvények.

PremiumCord Slim HDMI High Speed + Ethernet kábel, 3 m
2 290 Ft

PremiumCord kiváló minőségű Slim HDMI High Speed ​​+ Ethernet kábel, hossza 3 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített nagy sebességű Ethernet.

Evolveo XXtremeCord, HDMI 2.0b kábel, 3 méter, UltraHD 4K2K/HDR támogatás XXTR3M
4 790 Ft

Magas minőségű HDMI kábel 2.0b támogatással és 3 m hosszúsággal. Az Evolveo XXtremeCord 4K × 2K felbontású videó átvitelére alkalmas 18 Gbps sebesség mellett. Játékkonzolokhoz, számítógépekhez, televíziókhoz és egyebekhez alkalmas. A csatlakozók 24karátos arannyal aranyozottak, a vezetők tiszta rézből készültek, oxigén nélkül.

PremiumCord HDMI High Speed kábel, 5 m
1 290 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 5 m, könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.

ClickTronic HQ OFC kábel Jack 3,5 mm stereo, M/M, 1m
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Clicktronic audio kábel 3,5 mm-es jack-el, hossza 1 m. Aranyozott csatlakozók 24 karátos arannyal. A dupla árnyékolt kábel minőségi anyagokból a pontos hangzásért.