ClickTronic HQ optikai kabel Toslink, 3m

Értékelés: 4,9 67 értékelés Márka: ClickTronic Katalógus száma: 459129

ClickTronic HQ optikai kabel Toslink, 3m

Clicktronic kiváló minőségű optikai Toslink kábel, melynek hossza 3 m. A csatlakozók 24 karátos arannyal bevontak. Sötétkék színű vezeték és ezüst fém szerelvények. További információ

6090
4.9 67

6 090 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 459129

Leírás

Termékleírás

Az optikai kábeleket széles körben alkalmazzák távközléshez, valamint számítógép-hálózatok építéséhez, mert rugalmas és a hagyományos rézvezetékekhez képest rendkívül nagy sávszélességet biztosít. Habár a szálak egyaránt készülhetnek átlátszó műanyagból vagy üvegből, a nagy távolságú kommunikációkhoz alkalmazott szálak mindig üvegből készülnek, mert az üvegszálnak kisebb a csillapítása, ezáltal nagyobb távolságok ívelhetőek át vele. Mind multimódusú, mind pedig egymódusú szálakat alkalmaznak kommunikációhoz; általában kis távolságoknál (500 m-nél kisebb) használják a multimódusú szálat, míg a nagyobb távolságokhoz egymódusú szálakat használnak. Mivel az egymódusú szálaknál nagyobb pontosság szükséges az, adók, vevő, erősítő és egyéb részek becsatlakoztatásához, ezért ezeket a hálózatokat általában sokkal költségesebb kiépíteni, mint a multimódusú eszközöket.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kábelhossz 3 m
Végződés Optikai
Végződések optikai
Kábel típusa optikai

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.