Reima lány kalap Rainy
5 690 Ft

A szép könnyű lány kalap a Reima márkától ideális társ az esős napokra. A kalap 100 % poliészterből készült, PVC tartalom nélkül. A hegesztett varratok biztosítják a tökéletes vízállóságot.

Reima Kétoldalas lány kalap Viiri
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány kétoldalas kalap a Reima márkától, UV 50 + védelemmel. A meghosszabbított karima nem bocsát ki káros sugarakat a szemre, az arcra vagy a nyakra. A kalap lélegző és könnyű SunProof anyagból készül.

Hatley Fiú kalap cápákkal, UV védelemmel
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás kétoldalas pamut kalap 50+ UV védelemmel. A légáteresztő anyagot és a cápás nyomtatott mintát minden kisfiú megkedveli majd.

Quiksilver fiú sötétkék kalapja Flounders Boy AQKHA03331-KSH0
8 490 Ft

Újdonság

A Quiksilver Flounders Boy kétoldalas kalap biztonságosan védi a kisfiad fejét, a szemét és a nyakát a káros napsugaraktól. Alkalmas vízi és alkalmi viseletre. A kalapot Quiksilver nyomtatás és embléma díszíti az elején. Meleg napokon a szellőzést a kalap oldalán lévő lyukak biztosítják.

Reima gyerek kalap Rainy
5 690 Ft

A szép könnyű gyerek kalap a Reima márkától ideális társ az esős napokra. A kalap 100 % poliészterből készült, PVC tartalom nélkül. A hegesztett varratok biztosítják a tökéletes vízállóságot.

Reima Kétoldalas fiú kalap Viehe
7 990 Ft

Újdonság

Fiú kalap a Reima márkától, UV 50 + védelemmel. A silt nem bocsát ki káros sugarakat a szemre, az arcra vagy a nyakra. A kalap lélegző és könnyű SunProof anyagból készül.