Lienbacher Lienbacher hőelektromos ventilátor

Márka: Lienbacher Katalógus száma: 1101233

Ingyen szállítás

Lienbacher Lienbacher hőelektromos ventilátor

Kandalló ventilátor – szétoszlatja a meleget. A termoelektromos ventilátor a hőmérsékletkülönbség révén saját áramot hoz létre. A ventilátor feladata biztosítani a hőmérséklet néhány fokkal való növekedését az egész helyiségben. Optimális üzemi hőmérséklet 85 – 350 °C. További információ

20990

20 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1101233

Leírás

Termékleírás

  • Kandalló ventilátor – terjeszti a meleget.
  • A termoelektromos ventilátor a hőmérsékletkülönbség révén saját áramot hoz létre.
  • A ventilátor feladata biztosítani a hőmérséklet néhány fokkal való növekedését az egész helyiségben.
  • Optimális üzemi hőmérséklet 85 – 350 °C. A ventilátor alapzata és a lapátjai alumíniumból készültek, az egyedi eloxált lapátok ellenállnak a korróziónak és úgy lettek megtervezve, hogy a lehető legnagyobb hőáramlást biztosítsák.
  • A ventilátor magától bekapcsol, minél magasabb a hőmérséklet, annál több levegő kering a ventilátorban.
  • Szinte minden fajta tűzhelyhez használható, halk, a ventilátor meghajtása nem igényel kenést, az egyenes felületen szabadon álló tűzhelyekhez alkalmas, 85 – 350 ° C közötti hőmérséklettel.
  • A ventilátor alapzatában bimetall szalag található, ami úgy lett megtervezve, hogy kissé megemelkedjen a ventilátor éle, ha közeledik a maximális üzemi hőmérséklethez.

Paraméterek

%2% paraméterei

Súly 0.8 kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.