Madman GoPro Hero akkumulátor

Márka: Madman Katalógus száma: 1278680

Madman GoPro Hero akkumulátor

Minőségi, márkás Li-ion akkumulátorok GoPro HERO sportkamerákba Az akkumulátor 1260 mAh nagy kapacitással dicsekedhet ami megfelel az EU-s előírásoknak, túltöltöttség, teljes lemerülés és rövidzárlat elleni védelemmel ellátott. Az akkumulátor használható, mint új a régit helyettesítő, vagy tartalék az utazáshoz. További információ

11990

11 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1278680

Leírás

Termékleírás

Minőségi, márkás Li-ion akkumulátorok GoPro HERO sportkamerákba Az akkumulátor 1260 mAh nagy kapacitással dicsekedhet ami megfelel az EU-s előírásoknak, túltöltöttség, teljes lemerülés és zárlat elleni védelemmel ellátott. Az akkumulátor használható, mint új a régit helyettesítő, vagy tartalék az utazáshoz.

Az akkumulátor kompatibilis a GoPro HERO 5 sportkamera minden típusával. Ez a minőségi és márkás akkumulátor megfelel minden EU-s előírásnak és szabálynak. Az akkumulátor túltöltöttség, teljes lemerülés és rövidzárlat elleni védelemmel van ellátva, a túlmelegedés és a áramkörvédelem már magától értetődő. A biztonsági felszereléseken kívül még a nagy 1260 mAh kapacitás is örömet okoz majd neked.

Az akkumulátor használható, mint új az elhasznált régit helyettesítő, vagy tartalék az utazáshoz. A kis méreteknek és súlyának köszönhetően könnyen csomagolhatod táskádba vagy akárhova ahol neked megfelel, hiszen a GoPro mindig pont akkor merül le amikor a legnagyobb szükség lenne rá. A tartalék akkumulátorral ez nem jelent problémát! A lemerült akkumulátor egyszerűen csak kicseréled és folytatod a felvételt.

Az akku általában a legjobb pillanatokban merül le, vagyis amikor az a legkevésbé alkalmas. Legyen elkészülve az ilyen helyzetekre! Biztosítsd be magad egy tartalék akkumulátorral és igy semmi nem szakítja meg kedvenc sportod felvételeit.

**Megbízható és hibátlan **

Már gyártás során ellenőrzött a megbízhatóság és a hibátlanság. A megfelelő használat mellett az akkumulátor évekig is kibírja.

1260 mAh kapacitású akkumulátor

A GoPro kamerák széles skálájú töltési lehetőségekkel vannak felszerelve, úgymint a vezeték nélküli Wi-Fi segítségével és sok más. Különösen odafigyeltünk a nagy kapacitásra, ezért is 1260mAh kapacitású a tartalék akkumulátor. A nagy kapacitásnak kiélvezheti felvételeit és garantáltan egy fontos alkalomról sem maradsz le.

Műszaki adatok

 • Kimeneti feszültség: 3.85 V
 • Kapacitás: 1260 mAh

Energia: 4,9 Wh

Egyéb tulajdonságok:

 • túltöltöttség elleni védelem
 • teljes lemerülés elleni védelem
 • túlmelegedés elleni védelem
 • áramköri korlátozás
 • rövidzárlat elleni védelem
 • memória nélküli hatás
 • magas kapacitás
 • 100%-os biztonsági és megbízhatósági ellenőrzés gyártáskor
 • Alacsony energiafogyasztás
 • ISO 9001:2000 management; CE,UL,PSE engedély

Kompatibilitás:

 • GoPro HERO5 BLACK

Paraméterek

%2% paraméterei

Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.