Madman Megerősített üveg GoPro HERO5/HERO6 kamerák képernyőjére.

Márka: Madman Katalógus száma: 1278684

Madman Megerősített üveg GoPro HERO5/HERO6 kamerák képernyőjére.

MadMan megerősített védő üveg megvédi GoPro hero5/HERO6 kamerád képernyőjét a karcolások és más sérülésektől. Élvezd kalandjaidat anélkül hogy kamerád képernyője felől kellene aggódnod A csomagolásban mindent megtalálsz amire a felvitelben lesz szűkséged, emellett egy tisztító csomagot is. hogy képernyőd mindig a legjobb állapotban legyen. További információ

4490

4 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1278684

Leírás

Termékleírás

Megerősített üveg LCD-hez

Sport kamerád minden kalandban veled lehet. Védd kamerád képernyőjét erős üveggel és igy még keményebb körülményeknek is ellenáll.

Semmi karcolás

A képernyő és a kamera lencse telefonja legsebezhetőbb helyei. A védő üveg segít ezek megvédésében. Nem kell többé aggódnod. Kavics, homok vagy akármilyen éles tárgy többé nem okoz sérülést képernyődön.

Könnyed felvitel

A védő üveget másodpercek alatt felragaszthatod. Mindent ami ehhez szükséges megtalálod a csomagolásban.

Tisztító készlet

A képernyőn gyakran maradnak ujjlenyomatok, amik bizonyos megvilágítás mellett korlátozzák a képernyő láthatóságát. Ezért a védő üveg mellé adunk egy mikroszálakból készült kendőt és egy tisztító készletet. Igy képernyőd mindig a legjobb állapotban lehet, mint az első használatkor.

A csomagolás tartalma:

  • 1× képernyőt védő üveg
  • 1× Tisztító kendő
  • 1× kendő csomag a könnyed felvitelhez
  • 1× ragasztó készlet a megfelelő felvitelhez és a por tisztításához

Kompatibilitás:

  • GoPro HERO5 BLACK
  • GoPro HERO6 BLACK

Paraméterek

%2% paraméterei

Szín

Szín

átlátszó

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.