Niceboy Mágneses tartó a PILOT XR-re

Értékelés: 4 1 értékelés Márka: Niceboy Katalógus száma: 1432839

Niceboy Mágneses tartó a PILOT XR-re

Tartó a Niceboy PILOT XR kamerára egyedi mágneses megfogatással és beépített GPS-el A tartót a jármű szélvédőjéhez erősen rögzíti az 3M ragasztóval ellátott matrica, a kamera pedig azonnal és könnyen beállítható a mágneses rögzítésének köszönhetően. Támogatja a Niceboy PILOT XR kamera töltését a microUSB csatlakozó segítségével. További információ

14490
4 1

14 490 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1432839

Leírás

Termékleírás

Mágneses tartó GPS-el a Niceboy PILOT XR-re

Mágneses tartó GPS-el a Niceboy PILOT XR-re

Pót tartó a Niceboy PILOT XR kamerához egyedülálló mágneses megfogatással és beépített GPS-el. A GPS segítségével a Niceboy PILOT XR kamerával felvett videóhoz hozzárendelhetők különböző információk az útról (koordináták és sebesség) és mindezt képes a megjeleníteni a Google maps-en. A tartót a jármű szélvédőjéhez erősen rögzíti az 3M ragasztóval ellátott matrica ami a tartó része, a kamera pedig azonnal és könnyen beállítható a mágneses rögzítésének köszönhetően. A tartó támogatja a Niceboy PILOT XR kamera töltését a microUSB csatlakozó segítségével.

Tulajdonságok

  • Egyedülálló mágneses megfogatással és beépített GPS-el
  • A videófelvételhez hozzárendelhetők a koordináták és a sebesség
  • Lehetőség a videó megjelenítésére a Google maps-en
  • A tartó erősen rögzíthető a jármű üvegéhez 3M ragasztóval ellátott matricával
  • Mágneses tartó a PILOT Xr-hez, ami támogatja a kamera töltését microUSB csatlakozón keresztül

Műszaki adatok

Színe fekete
Elektromos hulladék nem

Hivatkozások


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.