TrueCam H5 tartó GPS-szel

Értékelés: 4,2 29 értékelés Márka: TrueCam Katalógus száma: 1351376

TrueCam H5 tartó GPS-szel

Ha földrajzi címkézéssel és menetsebességgel szeretnéd gazdagítani a rekordot, akkor vásárolhatsz GPS-vevőt a fényképezőgépedhez. A spekuláció elkerülése végett állandóan megjelenítheted a menetsebességet a videón, hogy baleset vagy más kellemetlen helyzet esetén nem-e mentek túl gyorsan. További információ

12490
4.2 29

12 490 Ft Piaci ár ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1351376

Leírás

Termékleírás

TrueCam H5 mágneses GPS tartó

Ha földrajzi címkézéssel és menetsebességgel szeretnéd gazdagítani a rekordot, akkor vásárolhatsz GPS-vevőt a fényképezőgépedhez. A spekuláció elkerülése végett állandóan megjelenítheted a menetsebességet a videón, hogy baleset vagy más kellemetlen helyzet esetén nem-e mentek túl gyorsan. Az összegyűjtött adatok a Google Maps-ben megjeleníthetők, így láthatod, hogy autód merre járt.

Együttműködés a Google Map-szel – A GPS-tartónak köszönhetően intelligens és hasznos szoftveralkalmazást használhatsz, ennek köszönhetően egy képernyőn videót nézhetsz, a térképen irányt mutat, GPS koordináták és sebesség.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szín

Szín

fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.