Compass LCD kijelzö állvánnyal

Compass LCD kijelzö állvánnyal

Száma: 10341968
Közvetlenül partnerünktől
LCD kijelző állvánnyal, ideális parkolókamerához és NTSC/PAL videók lejátszásához bármilyen Cinch (RCA) kimeneti kábellel rendelkező lejátszóról. A kijelző az állvány alján található ragasztóréteg segítségével könnyen rögzíthető a megfelelő helyen. A kijelző külső méretei… További információ
13 250 Ft
Termék ára
Partnerünktől: gumko

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 10341968

Leírás

LCD kijelző állvánnyal, ideális parkolókamerához és NTSC/PAL videók lejátszásához bármilyen Cinch (RCA) kimeneti kábellel rendelkező lejátszóról.

A kijelző az állvány alján található ragasztóréteg segítségével könnyen rögzíthető a megfelelő helyen. A kijelző külső méretei állvánnyal együtt 11,5 cm x 9 cm. Maga a 4,3 hüvelykes kijelző 9,4 × 5,3 cm-es. A kijelző az állvány segítségével a látószöghöz állítható.

A készülék intelligens szoftverének köszönhetően a videokép automatikusan aktiválódik, ha a videobemeneten jelet érzékel. Az AV2 elsőbbségi bemenet a parkolókamera számára van kijelölve, amelynek képe mindig szuperordinált lesz, és mindig megjelenik, amikor a parkolókamera aktív.

Műszaki adatok
teljesítmény 12V
rendszer NTSC/PAL
állásfoglalás 480TVL
hozzáférés 2× video RCA (cinch)
funkciók automatikus lejátszás, képparaméter-beállítások
átlós 4,3"
kijelző méretei 9,4 × 5,3 cm
általános méretek 11,5 × 9 cm
melléklet ragasztóréteg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.