LAMAX T6 GPS WiFi

LAMAX T6 GPS WiFi

Száma: 1388202
Autós kamera mágneses tartóval Full HD felbontással rögzít még a gyenge fényviszonyok között is. A Lamax T6 GPS WiFi a G érzékelővel felismeri az ütközést és lezárja a felvételeket az automatikus törléstől megvédi azokat. A széles 140° látószög az egész úttestet és annak környékét befogja, és az ellentmondásos események esetén kéznél lesz a bizonyíték. További információ
35 990 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1388202

Értékelések (0)

A szerző szeretne anonim maradni
2022.1.07
Teljesült vásárlás
Szuper jó kis kamera. Könnyü kezelni. Jól lát nappal és éjjel is. Telefonnal is lehet kapcsolni, wifi működik rajta. Ár érték aranyba szuper kis szerkentyű. 3hete használjuk, negativ tapasztalat nincs .
Zsolt S.
2021.9.29
Teljesült vásárlás
Sajnos a csere készülékben is hibás az 180mah akkumulátor de orvosolható a probléma 2 módon is. Szerencsére több pozitív dolog van ami miatt ezt a típust választottam. Ha már meg van a készülék memória kártyával sem érdemes spórolni nő name memória kártyát kezeli de mivel gyenge a kártya sebessége így a WiFin keresztül nem lehet a felett videókat letölteni telefonra. Márkás kártyával viszont ilyen probléma nincs mivel nagy sebességel tudja írni a kártyát és könnyen lehet letölteni a videókat. De érdemes 4k kártyát bele venni. Sajnos laptopon a saját média lejátszója win 7 alatt megfagy gondolom ott a probléma hogy letöltés után kapunk egy becsomagolt programot amit nem tudtam telepíteni csak futtatni engedte de hogy ez is úgy ahogy működjön Visual cc kellett frissíteni de így sem működik. Sajnos itt megint nem gondoltak a Linuxot használokra. Az akkumulátor hiba miatt sajnos az időt mindig állítani kellene de szerencsére ha wifin rá csatlakozunk akkor azt szinkronizálja. Aki ez mellett dönt bátran merem neki ajánlani mert jó minőségű a felvétel meg az éjszakai is GPS. WiFi. Ezek elengedhetetlenek Az akkumulátor hiba pedig akár power bank vagy fix bekötésel kiküszöbölhető bár ez a folyamat tesztelés alatt van. 2021.10.01. Sajnos a mai napon a kamera gondolom a hibás akkumulátor miatt idő szakosan ki és bekapcsolgatot magától úgy hogy folyamatosan ez miatt nem megbízható a kamera mert mi van ha pont akkor kapcsol ki amikor pont esemény van nagyon dühitő hogy a csere termék is hibás szóval vissza vonom az eddig pozitív írást a termékről én nem ajánlom ezt a terméket nekem nagyon nagy csalódás.
A szerző szeretne anonim maradni
2021.9.25
Teljesült vásárlás
Ugyanaz a kínai hulladék SW van rajta mint a TrueCam-on, ami helyett akartam másikat mert az meg akkor rögzített amikor kedve tartotta. Az eddig 3x kellett volna egyszer sem rögzített, pedig minden be volt állítva, be volt kapcsolva. Az is meg ez a Lamax is egy hulladék.
Senkinek nem ajánlom. Az akksi/szuper kondi egy hónap használat után feltölthetetlen, folyton üreset jelez. Ha sokáig nem használom az autót az első 5-10 percben ki-be kapcsol. Az applikáció Android é…
Baranyai S.
2020.12.29
Teljesült vásárlás
Nagyon klasz! Egyszerű használni és ami nálam a legfontosabb, hogy van magyar nyelvű menüje!
Ferencné J.
2021.2.17
Teljesült vásárlás
Szép kivitel. Nagyon szép képet készít.
Kicsi, formás
Nagyon gyorsan lemerül. Ha 1 nap kimarad másnap már tölteni kell, nem tud venni.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.