LAMAX X7.1 Naos

LAMAX X7.1 Naos

Száma: 1065919
Lamax X7.1 NAOS Akciókamerával Natív 2.7K, 30fps videókat rögzíthet, akár 170°-os látószöggel. A távvezérlő karkötő segítségével könnyebben állíthatja be a funkciókat videó felvétele közben. Készítsen 4K time-lapse videó, utómunka nélküli lassított felvételeket tökéletes minőségben a Lamax X7.1 NAOS Akciókamerával. További információ
28 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1065919

Leírás

A LAMAX X7.1 Naos Akciókamera jellemzői:

Filmbe illő jelenetek

A LAMAX X7.1 Naos akciókamera végre azt a minőséget hozza el Önnek, ami akár a mozivásznon is megállja a helyét. Az X7.1 Naos kristálytiszta, és tűéles képminőséget garantál, az akár natív 2.7K felbontás révén. Ez a szabványos HD minőség 4×-ese. A time-lapse felvételekhez többé nem szükséges utómunkát végezni a rögzített anyagon, és a látvány 4K felbontással még inkább rabul ejtő.

Kapja el a pillanatot egyetlen gombnyomással

Ne szalasszon el többé egyetlen lehetőséget sem! Csak nyomja meg az exponálás gombot. A sorozatkép funkció segítségével akár egy akrobatikus mozdulatsort is megörökíthet, a lassított felvétel funkcióval pedig akár egyesével meg is számolhatja a vízbeugrás pillanatakor szétfröccsenő vízcseppeket.

Már csak a fantáziája szabhat határt

A LAMAX X7.1 Naos által nyújtott lehetőségek tárháza végtelen. Az alapcsomag 23 különböző tartozékból áll ami azt jelenti, hogy a kamerát gyakorlatilag bárhova, és akárhova is rögzítheti, legyen szó akár a kerékpár kormányáról, bukósisakról, vagy kiskedvence nyakörvéről. A rázkódásvédett tok 30 méterig vízálló, ami lehetővé teszi vízalatti felvételek rögzítését is. Használja a távvezérlős karkötőt vagy a mobilapplikácót a felvétel indításához, ha a kamerát nehezen hozzáférhető helyre rögzítette.

Főbb jellemzők:

 • A natív 2.7K, 30fps videó felbontás és sebesség garantálja azt, hogy a kép mindenki számára gyönyörű minőségű, és tökéletesen folytonos lesz.
 • A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően azonnal megtekinthető a rögzített videó, de segítségével a menü kezelése is gyerekjáték.
 • Vezérelje a kamerát egyszerűen, a csuklójáról. A távvezérlő nem meríti fölöslegesen a kamera akkumulátorát, így kompromisszumok nélkül élvezheti sokoldalúságát.
 • Szeretne mutatni barátainak egy látványos time-lapse videót, de nem szeretné egyesével összeilleszteni a fotókat? Semmi gond. A kamera automatikusa összeilleszti az egyes fotókat, utómunka nélkül.
 • A lassított felvételeket a kamera lassítva rögzíti, így azokat nem szükséges utólagosan szerkeszteni.
 • A kamera beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztatható telefonhoz, vagy tablethez. A mobilapplikáció használatával, a kamera távolról is beállítható, és vezérelhető, megtekinthető az élőkép, valamint az összes felvétel letölthető a mobiltelefon memóriakártyájára.
 • A kamerával akár 16 MP-es fotókat is készíthet, így a legszebb pillanatokat nem csak videón, de állóképen is rögzítheti.
 • Az exponálás gomb nyomva tartásával, a beállításoktól függően több képet is készít a kamera.
 • A széles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy a kamera 170°-os szögben tudja rögzíteni az eseményeket.
 • A még könnyebb indulásért, 23 különböző tartozék található az alapcsomagban, amelyek segítségével azonnal kezdődhet a móka.
 • A védőtok nem csak a rázkódástól védi a kamerát, de 30 méterig vízállóságot is biztosít, így LAMAX kamerájával akár a víz alatti események rögzítése sem jelenthet többé gondot.
 • LCD kijelző: 2 inch
 • Vízállóság: 30 m
 • Objektív: A+++ HD széles látószögű 170°-os objektív
 • Menü nyelve Cseh, Szlovák, Lengyel, Angol, Német, Magyar, Litván
 • Videó felbontások(Videó rögzítés) 4K 30 fps, 2.7K 30 fps, 1080p 60 fps, 1080p 30 fps, 720p 120 fps, 720p 60 fps
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.