TrueCam M5 WiFi

TrueCam M5 WiFi

Száma: 1388423
2 év garancia
Autós kamera mágneses tartóval Full HD felbontással felvételt készít a gyenge fényviszonyok között is. ATruecam M5 WiFi a G érzékelővel felismeri az ütközést és lezárja a felvételeket az automatikus törléstől megvédi azokat. A széles 150° látószög az egész úttestet és annak környékét befogja, és az ellentmondásos események esetén kéznél lesz a bizonyíték. További információ
48 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1388423

Leírás

A TrueCam M5 WiFi főbb jellemzői

  • Éjszakai látásmód az éles felvételekhez szürkületben vagy alagútban
  • G – mozgásérzékelő az automatikus felvételhez
  • Full HD felvétel 1920 × 1080 felbontással
  • 150° széles látószögű felvétel

TrueCam M5 WiFi – gyorsabban készen áll, mint rögzíted a biztonsági övet

TrueCam M5 WiFi a legpraktikusabb videokamera az ajánlatunkból. Fejlesztettük a mágneses rögzítést, kiváló Sony optikával, és rengeteg hasznos funkcióval egészítettük ki. Ugyanúgy jól fog téged szolgálni éjjel és nappal is, egy kihívást jelentő nyaralás során és a mindennapi városi forgalomban is. A fedélzeti kamera megbízható védőd lesz, amely a baleset során golyóálló bizonyítékokkal szolgálhat. A TrueCam M5 WiFi a kis méreteinek köszönhetően nem takarja el a kilátást az autóból.

TrueCam M5 WiFi

Autós menetrögzítő kamera teljes felszereléssel

Az új TrueCam modellünk számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek nem csak védelmet nyújtanak, hanem megkönnyítik az életedet is. A kamera automatikusan bekapcsol az autó beindítását követően A hurokfelvételnek köszönhetően a lezáratlan felvételek le vannak törölve a legrégebbiektől kezdve, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata annak, hogy elfogy a hely a kártyán. A gyorsulási szenzor segítségével a kamera érzékeli az ütközést vagy a hirtelen fékezést, automatikusan megvédi az aktuális felvételt a törlés ellen. És teljesen magyar interfésszel a kamera vezérlése játék lesz.

TrueCam M5 WiFi

TrueCam M5 WiFi

Full HD felvétel az összes részlettel

A kamera rögzíti a jármű előtti területet 150° szögben. Ez egy ideális kompromisszum a kép szélessége és a kép torzulása között – minden fontos, például a rendszámtábla, mindig jól olvasható marad. A 30 képkocka / másodperc rögzítési frekvenciával a kamera rögzíti a gyors mozgást is, és az ultra-kiváló minőségű 1080p érzékelő pedig kiváló képminőséget biztosít.

TrueCam M5 WiFi

Egyszerű, vezeték nélküli vezérlés telefonnal a Wi-Fi segítségével

A fedélzeti kamera vezeték nélkül képes csatlakozni az okostelefonhoz Wi-Fi-n keresztül. Az alkalmazásunk segítségével a felvételeket egyszerűen letöltheted és módosíthatod a kamera beállításait. Megtekindheted a felvételeket és módosíthatod a beállításokat egy 2" kijelzőn, széles látószöggel és kiváló olvashatósággal.

TrueCam M5 WiFi

Tökéletes felvételek még sötétben és alkonyatkor is

A kamera vezetés közben a környezeti feltételektől függően folyamatosan módosítja a beállításait. A felvételeid tehát még a falun kívüli nagyon rossz fényviszonyok esetén is meggyőzőek lesznek. Ugyanakkor a városban a kamera WDR funkció használatával képes megbirkózni a váltakozó fényekkel és árnyékokkal, például egy alagútba való belépéskor.

TrueCam M5 WiFi

Jelentősen hosszabb élettartam

Az új kameránkban a hagyományos akkumulátort szuperkondenzátorra cseréltük. Fő előnyei a hőmérsékleti ingadozásokkal szembeni nagyobb ellenállás, nagyobb megbízhatóság, biztonság és hosszú élettartam. Működés közben folyamatos energiát igényel, ami egy autókamera esetében feltételezhető.


Egyszerű és gyors csatlakozás

A TrueCam M5 WiFi mágneses tartóval hamarabb készen áll az utazásra, még mielőtt az utastárs leülhetne. Ráadásul az innovatív ütköző a kamerát még megbízhatóbban a helyén tartja. A lencsét is felszereltük egy mágnessel a kiegészítő polarizációs szűrő gyorsabb bepattintásához. Ezért a kamerával történő munka nem fog hátraltani az út előtt, és az út után se.

TrueCam M5 WiFi

Őrzött parkoló – számodra bárhol

Többé nem fog előfordulni, hogy valaki a parkollóban megkarcolja az autódat, és észrevétlenül elmegy. Ha a TrueCam kamerát bekapcsolva hagyod a tápegységhez csatlakoztatva, vigyázni fog a parkoló autódra. Amikor az érzékelő mozgást észlel, automatikusan aktiválja a felvételt. Egy matt fekete színt választottunk a kamera szerkezetéhez, hogy ne vonzza magára a nemkívánatos figyelmet a parkoló járműben.

TrueCam M5 WiFi

Professzionális telepítés

Az autós kamera professzionális telepítése

A maximális kényelmed érdekében használja ki a kamera telepítését szakemberek által. A kamera megfelelő beállítása, rejtett kábelek, jó kilátás és a kényelem a vezetés során garantált. További információkért látogassál el a www.TrueCam.hu weboldalra. 

Tulajdonságai

  • Full HD autós videokamera 150° látószöggel
  • A videókat MP4 (H.264) formátumban menti el és a 12Mpx-es fotókat JPEG formátumban
  • Wi-Fi-vel és beépített kikapcsolható mikrofonnal rendelkezik
  • Éles és tiszta képek még a félhomályban, vagy árnyékban is
  • Ciklikus felvétel – soha nem fog megtelni a memória
  • 64 GB tárolóhely – elegendő hely a tengerhez való utazáshoz és a munkába is
  • Az ütközés esetén automatikusan zárolja a felvételeket törlés ellen
  • Mozgásérzékelő őrzi a négykerekűdet a parkolóban is – nincs több névtelen koccantó
  • Tápellátás szuperkondenzátorral meghosszabbítja a kamera élettartamát, ellenben a hagyományos akkumulátorral
  • A kompakt méretei a szélvédőn nem zavarják a kilátást az útra, mégis elég nagy 2” kijelzővel rendelkezik a felvételek irányításához és ellenőrzéséhez
  • A kamera méretei 69 × 45 × 34 mm

Mellékelt tartozékok

  • Autóskamera TrueCam M5 WiFi
  • Mágneses tartó 3M matricával
  • Autós szivargyújtó adapter két USB kimenettel
  • 3 cm hosszú micro USB tápkábel
  • Micro SD/USB adapter
  • tartalék 3M matrica (2 ×)
  • 3M tápkábel tartó (5 ×)
  • Védőcsomagolás
  • Utasítás

Műszaki adatok

Felbontás mérete Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 pont
LCD Méret 2 " (320 × 240)
USB nem
Vízállóság nem
HDMI kimenet nem
Ccserélhető memória típusa microSD
Outdoor/Kültéri nem
Autóba igen
Színe fekete
360° kamera nem

Referenciák

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.