Oxe Panther 4G, külső akkumulátor és tápkábel + 32GB SD kártya és 12db elem AJÁNDÉKBA!

Márka: Oxe Katalógus száma: 100022871226

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállításAkció

Az akció 2020.10.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Oxe Panther 4G, külső akkumulátor és tápkábel + 32GB SD kártya és 12db elem AJÁNDÉKBA!

!!! 32GB SD kártya és 12db elem AJÁNDÉKBA !!! Az árban kedvező csomag az OXE Panther 4G fotócsapdát, egy külső ólom-savas akkumulátort és egy tápkábelt tartalmaz. A fotócsapda működését egy külső akkumulátor. További információ

126230

129 458 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
126 230 Ft

Katalógus száma: 100022871226

Leírás

Termékleírás

!!! 32GB SD kártya és 12db elem AJÁNDÉKBA !!!

Az árban kedvező csomag az OXE Panther 4G fotócsapdát, egy külső ólom-savas akkumulátort és egy tápkábelt tartalmaz. A fotócsapda működését egy külső akkumulátor biztosítja, amelyet tápkábellel csatlakoztatnak a fotócsapdához. Csomag megvásárlásával sokkal több pénzt takarít meg, mintha a fényképet és a külső akkumulátort külön vásárolná meg. Ez valóban megéri!
 

Az OXE márka visszatért a piacra egy fotócsapdával. Első újdonsága a 2020-ban bemutatott OXE Gepard mini fotócsapda, amely pozitív visszhangot váltott ki az ügyfelek körében, főként kis mérete, nagy teljesítménye és alacsony vételára miatt! A második újdonság az OXE Panther 4G fotócsapda, amely a lehető legmagasabb szegmens közé tartozik. Ez a modell azzal a képességgel büszkélkedhet, hogy rögzített képeket küld a mobiltelefonra vagy a számítógépre, az OXE SOLAR töltővel üzemel, vagy támogatja az Android és iOS eszközök mobilalkalmazását. És ne felejtsük el a hihetetlen gyorsindítót – mindössze 0,4 mp, a maximális 16 MP fénykép felbontást és a maximális Full HD videó felbontást. Most nézzük meg részletesebben ezt a szépséget.


Kialakítás

Az OXE Panther 4G fotócsapda álcázott kialakításban, hogy a legjobban illeszkedjen a magyar erdőkbe és kertekbe. A fotócsapda robusztus kialakítású, vandálálló. A figyelmen kívül nem hagyható két antenna lehetővé teszi a fotócsapda számára, hogy az elkészített képeket a leggyorsabb 4G hálózaton keresztül a készülékére küldje.


Alkalmazás

A fotócsapda egyszerű beállításához és kezeléséhez egy mobilalkalmazást hoztak létre Androind és iOS eszközökhöz. Az alkalmazás könnyen letölthető QR-kódok segítségével, amelyeket a gyártó okosan a fotócsapda dobozán helyezett el. A fotócsapda beállításán kívül az alkalmazás lehetővé teszi olyan felvétel készítését is, amelyet azonnal elkészítés után elküld az arra kiválasztott eszközre. Ön pedig áttekintéssel rendelkezik, gyakorlatilag valós időben, hogy mi történik a fotócsapda előtt.


Napelem

A láthatatlan éjszakai megvilágítást az akár 20 méteres világítási távolsággal rendelkező 57 db LED dióda biztosítja, és nem kell aggódnia az éjjel készített képek minőségéért. A láthatatlan megvilágításnak köszönhetően a fotócsapda nemcsak vadállatok esetében használatos fotócsapdaként, hanem a vagyon védelmére szolgáló fotócsapdaként is alkalmas.


Akkumulátor és töltés

A fotócsapda üzemelését 12 db AA elem biztosítja. A nyári üzemeltetéshez elegendő a hagyományos alkáli elemek használata. Javasoljuk, hogy a fotócsapda téli időszakban való használatakor, amikor a hőmérséklet alacsonyabb, használjon lítium elemeket. Egy másik lehetőség egy külső 12V / 7Ah akkumulátor használata tápkábellel kombinálva, vagy megvásárolható egy OXE SOLAR CHARGER napelem, amely biztosítja a fotócsapda hosszú távú, megbízható, és nem utolsósorban előnyös működését. Ha előre tudja, hogy fotócsapdát és napelemet akar használni, javasoljuk, hogy vásároljon költséghatékony csomagot. Az OXE Panther 4G fotócsapdát + napelemmel.


LED világítás

A láthatatlan éjszakai megvilágítást 57 db LED biztosítja, akár 20 méter távolságra. Tehát nem kell aggódnia az éjszaka készített felvételek minősége miatt. A láthatatlan megvilágításnak köszönhetően a kameracsapda nemcsak vadállatokhoz alkalmas fotócsapda, hanem ingatlanok védelmére alkalmas fotócsapda is.


Egyszerű vezérlés

Az OXE gyártója a termékei gyártása során ügyel arra, hogy azok a lehető leginkább felhasználóbarátok legyenek. Ez alól az OXE Panther 4G fotócsapda sem kivétel. A fotócsapda beállítása és kezelése egyszerű – a fotócsapdán belül elhelyezett nagy, 2 hüvelykes kijelzőnek, valamint a teljesen magyar és intuitív módon elrendezett menünek köszönhetően. A fotócsapda az otthona kényelméből is telepíthető a számítógépén keresztül, telepítő eszközön keresztül, amely ITT tölthető le. A fotócsapda beállításának és vezérlésének másik módja egy olyan mobilalkalmazás használata, amely minden Android vagy iOS eszközön működik, és nem utolsósorban, ez egy SMS-üzenet fotócsapda is.


Magyar menü

Az OXE Panther 4G teljesen magyar nyelvű, így gyorsan és egyszerűen beállíthatja – még angol nyelvtudás nélkül is!


Fő funkciói

Rögzítési üzemmód

A készülék három üzemmóddal rendelkezik, amelyben rögzítheti a mozgást a fotócsapda előtt:
 

Fotó – a fotócsapda fényképet készít
Videó – a fotócsapda videófelvételt készít
Fotó + videó – a fotócsapda először fényképet készít, ezt követően megkezdődik a videó feljátszása


Fénykép felbontása

Fotócsapda OXE Panther 4G nagyon magas minőségű fényképek elkészítésére képes A felhasználó háromféle felbontási mód közül választhat:

16 MP (4608 × 3456)
12 MP (4032 × 3024)
5 MP (2560 × 1920)


A fényképek JPEG formátumban készülnek.


Sorozat mód

A sorozatfelvétel funkcióval több felvételt készíthet egymás után, így a fotócsapda nem marad le egyetlen mozdulatról sem! A következő sorozatok állíthatók be:

1 kép
2 fénykép egymást követő sorozata
3 fénykép egymást követő sorozata
4 fénykép egymást követő sorozata
5 fénykép egymást követő sorozata


Videó felbontás

A fényképen kívül a fotócsapda videofelvételeket készíthet is maximális Full HD minőségben. Itt is három felbontási mód közül választhat:

Full HD (1920 × 1080)
HD (1280 × 720)
WVGA (848 × 480)
A videófelvétel MOV kimeneti formátumban van.


Videó hossza

A videó hossza 5 – 59 mp. terjedelemben beállítható


Válaszidő

Az OXE Panther 4G fotócsapda hihetetlenül gyors, mindössze 0,4 másodperc válaszidővel rendelkezik, így gyakorlatilag semmiféle mozgás nem marad rejtve a fotócsapda előtt.


Timelapse mód

Az OXE Panther 4G fotócsapda számos más funkcióval rendelkezik, mint például a PIR-érzékelő érzékenységének beállítása, az automatikus SIM-beállítás, a napi jelentések, a biztonsági PIN-kód és még sok más. Ha az itt írt információk nem elegendőek, javasoljuk, hogy töltse le és tekintse meg a magyar kézikönyvet, amelyet a Magyar használati utasításra kattintva találhat meg – OXE Panther 4G.


Csomagolás tartalma

1× fotócsapda OXE Panther 4G
1× USB kábel
1× rögzítő heveder
2× antenna
1× magyar használati utasítás
1× külső ólom-savas akkumulátor 12V/7 Ah
1× tápkábel

     

Az OXE Panther 4G termék eredeti OXE dobozba van csomagolva, amely a felnyitható fedél alatt piros OXE ORIGINAL matricával van jelölt. Mindig biztos lehet benne, hogy a kezében van egy eredeti OXE termék van.


Műszaki jellemzők


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.