Oxe Spider 4G + 32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA!

Márka: Oxe Katalógus száma: 100031319016

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Oxe Spider 4G + 32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA!

!!!32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA !!! Az OXE márka visszatért a fotócsapdák cseh piacára. 2020 első újdonságaként bevezette az OXE Gepard mini fotócsapdát, amely rengeteg pozitív visszajelzést váltott ki az. További információ

85186

85 186 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100031319016

Leírás

Termékleírás

!!!32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA !!!

Az OXE márka visszatért a fotócsapdák cseh piacára. 2020 első újdonságaként bevezette az OXE Gepard mini fotócsapdát, amely rengeteg pozitív visszajelzést váltott ki az ügyfelek körében, főként a már említett kis méret, nagy teljesítmény és alacsony vételár miatt! A második újdonság, amelyet kizárólag a cseh piacra szántak, az OXE Panther 4G fotócsapda, amely a fotócsapdák lehető legmagasabb szegmensében helyezkedik el. Ez a modell a rögzített képek mobiltelefonra vagy számítógépre továbbító funkcióval, az OXE SOLAR CHARGER napelemen keresztül történő működtetéssel, vagy az Android és iOS eszközökhöz tartozó mobilalkalmazás támogatásával büszkélkedhet. Nem szabad elfelejteni a hihetetlenül gyors, 0,4 mp-es záridőt, a 16 MP maximális képfelbontást és a Full HD maximális videófelbontást.

A 2020-as nyár forró újdonsága a harmadik OXE fotócsapda, a Spider 4G. A korábbi modellekhez képest a fotócsapda képes akár 24 MP felbontásban képeket készíteni. A videósorozatokat klasszikusan rögzítik a Full HD-ben. A fotócsapda kompatibilis a napelemmel, és az Androind / iOS eszközök mobil alkalmazásain keresztül vezérelhető. Tekintsük meg részletesebben ezt a fotócsapdát.


Kialakítás

Az OXE Spider 4G fotócsapda álcázott kivitelezésben készült, amely megfelel a cseh erdők és kertek körülményeinek. A fotócsapda tehát nem zavarja az állatok hétköznapi életét. Ugyanakkor észrevétlen a vandálok vagy a tolvajok számára. Robusztus kialakítású fotócsapda. Az antenna a csapda testéhez van csavarozva, amely biztosítja a stabil 4G jelet még rosszabb lefedettségű területeken is.


Alkalmazás

A Spider 4G fotócsapda könnyen beállítható és kezelhető egy mobilalkalmazáson keresztül, amely kompatibilis az összes Android és iOS eszközzel. Az alkalmazás egyszerűen letölthető mobil eszközre, elegendő beolvasni azokat a QR-kódokat, amelyeket a gyártó ügyesen a fotócsapda dobozán helyezett el. A fotócsapda beállításain kívül az alkalmazás lehetővé teszi a fényképhez való azonnali hozzáférést is, amely elkészíti a fényképet és azonnal elküldi a kiválasztott eszközre. Tehát gyakorlatilag valós időben van áttekintése arról, hogy mi történik a fotócsapda előtt. 


Napelem

A fotócsapdát olyan helyekre készül helyezni, ahol sok a napfény? Akkor nagyszerű hírünk van, az OXE Spider 4G fotócsapda kompatibilis az OXE SOLAR CHARGER napelemmel. A napelem beépített 3000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátorral van felszerelve. A napelemnek köszönhetően többszörösen meghosszabbítja a fotócsapda használati idejét.


Elemek és tápellátás

A fotócsapda táplálásához 8db AA elem szükséges. Az OXE Spider 4G fotócsapda nyári hónapokban történő üzemeltetésekor elegendő a klasszikus alkáli elemek használata. Télen, amikor a hőmérséklet fagypont alá esik, ajánlott a lítium elemek használata. Az AA elemek normál működése mellett a fotócsapda egy külső 12V / 7Ah-os akkumulátorral is táplálható, amelyet a fotócsapdához csatlakoztató résszel ellátott tápkábel segítségével csatlakoztatnak. Egy másik lehetőség a fotócsapda napelemmel történő táplálása.


LED megvilágítás

Az OXE Spider 4G fotócsapda 60 LED diódával felszerelt, amely 20 m távolságig erős és láthatatlan megvilágítást biztosít. Az éjszakai képek kiváló minőségűek és élesek. Láthatatlan fény alkalmazásával a megfigyelt állatok nem riadnak meg, vagy nem hívja fel a figyelmet a fotócsapda jelenlétére tolvaj megjelenésekor. A LED megvilágítás opcionálisan be- és kikapcsolható.


Egyszerű kezelhetőség

A fotócsapda kezelése nagyon egyszerű, és az OXE fotócsapda felhasználóinak hosszútávú ismeretein alapul. Nagyméretű, 2,4” LCD kijelző és gombok állnak rendelkezésre a fotócsapda vezérléséhez. A fotócsapda beállítását és vezérlését az is megkönnyíti, hogy a fotócsapda MENÜ teljesen magyar nyelven készült. A fotócsapda közvetlenül a termék testén történő beállításán és vezérlésén kívül minden művelet végrehajtható egy mobil alkalmazáson keresztül.


Magyar menü

OXE Spider 4G fotócsapda magyar nyelven. A fotócsapdát így az angol nyelv ismerete nélkül is egyszerűen és gyorsan beállíthatja!


Fő funkciók

Felvételi módok

A fotócsapdának három módja van, amelyben rögzítheti és elmentheti az elkészített képeket:

Fénykép – a fotócsapda fényképeket készít
Videó – a fotócsapda videófelvételeket rögzít
Fénykép + videó – a fotócsapda először fényképeket, majd videófelvételeket készít


Fénykép felbontás

OXE Spider 4G fotócsapda nagyon magas minőségű fényképek elkészítésére képes. A felhasználó háromféle felbontás közül választhat:

24 MP (5632 × 4224)
16 MP (4608 × 3456)
12 MP (4032 × 3024)

A rögzített képek JPEG formátumban készülnek.


Sorozatfelvétel

A sorozatfelvétel funkció lehetőséget kínál több fénykép készítésére egymás után, így semmilyen mozgásról nem marad le a fotócsapda segítségével! A következő sorozatok állíthatók be:

1 fénykép
Egy sorozatban 2 fénykép egymás után
Egy sorozatban 3 fénykép egymás után
Egy sorozatban 4 fénykép egymás után
Egy sorozatban 5 fénykép egymás után


Videó felbontás

A fényképeken kívül a fotócsapda képes Full HD maximális felbontásban videofelvételt is készíteni. Itt is három választási lehetőség közül lehet választani:

Full HD (1920 × 1080)
HD (1280 × 720)
WVGA (848 × 480)

A videó MOV kimeneti formátumban van.


Videó hossza

A videó hossza tartományban állítható be:

05–10 mp. programozható vezeték nélküli továbbításhoz 
05–59 mp. programozható vezeték nélküli továbbításhoz


Válaszidő

Az OXE Spider 4G fotócsapda hihetetlenül gyors válaszidővel rendelkezik, amely mindössze 0,5 mp. Ennek köszönhetően a fotócsapda gyakorlatilag egy mozgásról sem marad le.

 

Az OXE Spider 4G fotócsapda számos egyéb funkcióval rendelkezik, például a PIR-érzékelő érzékenység beállítása, az automatikus SIM-beállítások, a napi jelentések, PIN-kód a biztonság érdekében és még sok más.


Csomagolás tartalma

1× Fotócsapda OXE Spider 4G
1× USB kábel
1× Rögzítő heveder
1× Antenna
1× HU használati utasítás
1× Pozicionáló eszköz (állvány)

Az OXE Spider 4G termék eredeti OXE dobozban található, amelyen a nyitófedél fölött egy OXE ORIGINAL jelöléssel ellátott piros matrica található. Így mindig biztos lehet benne, hogy a kezében egy eredeti OXE termék van.


Műszaki adatok


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.