Oxe Spider 4G fotócsapda, külső akkumulátor és töltőkábel + 32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉK!

Oxe Spider 4G fotócsapda, külső akkumulátor és töltőkábel + 32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉK!

Száma: 6325001
Közvetlenül partnerünktől
!!!32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA !!! A költséghatékony csomag egy OXE Spider 4G fotócsapdából, egy külső savas ólomakkumulátorból és egy tápkábelből áll. A fotócsapda működését a külső. További információ
131 680 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: RICOM secure

Partnerünk által szállítva

2023.4.05 - 2023.4.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: RICOM secure

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6325001

Leírás

!!!32GB SD-kártya, állvány és 8db elem AJÁNDÉKBA !!!

A költséghatékony csomag egy OXE Spider 4G fotócsapdából, egy külső savas ólomakkumulátorból és egy tápkábelből áll. A fotócsapda működését a külső akkumulátor biztosítja, amelyet a fényképezőgéppel a tápkábel köt össze. Csomag megvásárlásával több pénzt takaríthat meg, mintha a fotócsapdát és külső akkumulátort külön vásárolná meg. Megéri!

Modell 2023! Az OXE márka visszatért a fotócsapdák cseh piacára. 2020 első újdonságaként bevezette az OXE Gepard mini fotócsapdát, amely rengeteg pozitív visszajelzést váltott ki az ügyfelek körében, főként a már említett kis méret, nagy teljesítmény és alacsony vételár miatt! A második újdonság, amelyet kizárólag a cseh piacra szántak, az OXE Panther 4G fotócsapda, amely a fotócsapdák lehető legmagasabb szegmensében helyezkedik el. Ez a modell a rögzített képek mobiltelefonra vagy számítógépre továbbító funkcióval, az OXE SOLAR CHARGER napelemen keresztül történő működtetéssel, vagy az Android és iOS eszközökhöz tartozó mobilalkalmazás támogatásával büszkélkedhet. Nem szabad elfelejteni a hihetetlenül gyors, 0,4 mp-es záridőt, a 16 MP maximális képfelbontást és a Full HD maximális videófelbontást.

A 2020-as nyár forró újdonsága a harmadik OXE fotócsapda, a Spider 4G. A korábbi modellekhez képest a fotócsapda képes akár 24 MP felbontásban képeket készíteni. A videósorozatokat klasszikusan rögzítik a Full HD-ben. A fotócsapda kompatibilis a napelemmel, és az Androind / iOS eszközök mobil alkalmazásain keresztül vezérelhető. Tekintsük meg részletesebben ezt a fotócsapdát.


Kialakítás

Az OXE Spider 4G fotócsapda álcázott kivitelezésben készült, amely megfelel a cseh erdők és kertek körülményeinek. A fotócsapda tehát nem zavarja az állatok hétköznapi életét. Ugyanakkor észrevétlen a vandálok vagy a tolvajok számára. Robusztus kialakítású fotócsapda. Az antenna a csapda testéhez van csavarozva, amely biztosítja a stabil 4G jelet még rosszabb lefedettségű területeken is.


GSM modul

A Fotopast OXE Spider 4G GSM modullal rendelkezik, amelyen keresztül a rögzített fényképeket és videókat elküldi készülékére. A rögzített képeket legfeljebb 4 telefonszámra lehet elküldeni (a kép MMS-üzenetként érkezik a mobileszközökre) vagy 4 e-mailre (a kép a kiválasztott e-mailekre érkezik, amelyek megtekinthetők egy mobil eszközön), laptop, számítógép stb.). Az átvitel a leggyorsabb 4G hálózaton keresztül történik. Ez biztosítja a átvitel teljes stabilitását és megbízhatóságát.


Alkalmazás

A Spider 4G fotócsapda könnyen beállítható és kezelhető egy mobilalkalmazáson keresztül, amely kompatibilis az összes Android és iOS eszközzel. Az alkalmazás egyszerűen letölthető mobil eszközre, elegendő beolvasni azokat a QR-kódokat, amelyeket a gyártó ügyesen a fotócsapda dobozán helyezett el. A fotócsapda beállításain kívül az alkalmazás lehetővé teszi a fényképhez való azonnali hozzáférést is, amely elkészíti a fényképet és azonnal elküldi a kiválasztott eszközre. Tehát gyakorlatilag valós időben van áttekintése arról, hogy mi történik a fotócsapda előtt. 


Napelem

A fotócsapdát olyan helyekre készül helyezni, ahol sok a napfény? Akkor nagyszerű hírünk van, az OXE Spider 4G fotócsapda kompatibilis az OXE SOLAR CHARGER napelemmel. A napelem beépített 3000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátorral van felszerelve. A napelemnek köszönhetően többszörösen meghosszabbítja a fotócsapda használati idejét.


Elemek és tápellátás

A fotócsapda táplálásához 8db AA elem szükséges. Az OXE Spider 4G fotócsapda nyári hónapokban történő üzemeltetésekor elegendő a klasszikus alkáli elemek használata. Télen, amikor a hőmérséklet fagypont alá esik, ajánlott a lítium elemek használata. Az AA elemek normál működése mellett a fotócsapda egy külső 12V / 7Ah-os akkumulátorral is táplálható, amelyet a fotócsapdához csatlakoztató résszel ellátott tápkábel segítségével csatlakoztatnak. Egy másik lehetőség a fotócsapda napelemmel történő táplálása.


LED megvilágítás

Az OXE Spider 4G fotócsapda 60 LED diódával felszerelt, amely 25 m távolságig erős és láthatatlan megvilágítást biztosít. Az éjszakai képek kiváló minőségűek és élesek. Láthatatlan fény alkalmazásával a megfigyelt állatok nem riadnak meg, vagy nem hívja fel a figyelmet a fotócsapda jelenlétére tolvaj megjelenésekor. A LED megvilágítás opcionálisan be- és kikapcsolható.


Egyszerű kezelhetőség

A fotócsapda kezelése nagyon egyszerű, és az OXE fotócsapda felhasználóinak hosszútávú ismeretein alapul. Nagyméretű, 2,4” LCD kijelző és gombok állnak rendelkezésre a fotócsapda vezérléséhez. A fotócsapda beállítását és vezérlését az is megkönnyíti, hogy a fotócsapda MENÜ teljesen magyar nyelven készült. A fotócsapda közvetlenül a termék testén történő beállításán és vezérlésén kívül minden művelet végrehajtható egy mobil alkalmazáson keresztül.


Magyar menü

OXE Spider 4G fotócsapda magyar nyelven. A fotócsapdát így az angol nyelv ismerete nélkül is egyszerűen és gyorsan beállíthatja!


Fő funkciók

Felvételi módok

A fotócsapdának három módja van, amelyben rögzítheti és elmentheti az elkészített képeket:

 • Fénykép – a fotócsapda fényképeket készít
 • Videó – a fotócsapda videófelvételeket rögzít
 • Fénykép + videó – a fotócsapda először fényképeket, majd videófelvételeket készít

Fénykép felbontás

OXE Spider 4G fotócsapda nagyon magas minőségű fényképek elkészítésére képes. A felhasználó háromféle felbontás közül választhat:

 • 24 MP (5632 × 4224)
 • 16 MP (4608 × 3456)
 • 12 MP (4032 × 3024)

A rögzített képek JPEG formátumban készülnek.


Sorozatfelvétel

A sorozatfelvétel funkció lehetőséget kínál több fénykép készítésére egymás után, így semmilyen mozgásról nem marad le a fotócsapda segítségével! A következő sorozatok állíthatók be:

 • 1 fénykép
 • Egy sorozatban 2 fénykép egymás után
 • Egy sorozatban 3 fénykép egymás után
 • Egy sorozatban 4 fénykép egymás után
 • Egy sorozatban 5 fénykép egymás után

Videó felbontás

A fényképeken kívül a fotócsapda képes Full HD maximális felbontásban videofelvételt is készíteni. Itt is három választási lehetőség közül lehet választani:

 • Full HD (1920 × 1080)
 • HD (1280 × 720)
 • WVGA (848 × 480)

A videó MOV kimeneti formátumban van.


Videó hossza

A videó hossza tartományban állítható be:

 • 05–10 mp. programozható vezeték nélküli továbbításhoz 
 • 05–59 mp. programozható vezeték nélküli továbbításhoz

Válaszidő

Az OXE Spider 4G fotócsapda hihetetlenül gyors válaszidővel rendelkezik, amely mindössze 0,5 mp. Ennek köszönhetően a fotócsapda gyakorlatilag egy mozgásról sem marad le.

 

Az OXE Spider 4G fotócsapda számos egyéb funkcióval rendelkezik, például a PIR-érzékelő érzékenység beállítása, az automatikus SIM-beállítások, a napi jelentések, PIN-kód a biztonság érdekében és még sok más.


Csomagolás tartalma

1× Fotócsapda OXE Spider 4G
1× USB kábel
1× Rögzítő heveder
1× Antenna
1× HU használati utasítás
1× Pozicionáló eszköz (állvány)
1× külső ólom-savas akkumulátor 12V/7 Ah
1× tápkábel
1× 32 GB-os microSD kártya
8× AA elem

 

Az OXE Spider 4G termék eredeti OXE dobozban található, amelyen a nyitófedél fölött egy OXE ORIGINAL jelöléssel ellátott piros matrica található. Így mindig biztos lehet benne, hogy a kezében egy eredeti OXE termék van.


Műszaki adatok

Képérzékelő:

5 Mega Pixels Color CMOS

Tényleges pixelszám:

2560×1920

Nappali / éjszakai üzemmód:

IGEN

IR-tartomány:

25m

IR-beállítások:

60 LED

Memória:

SD-kártya (akár 32GB)

Vezérlőgombok:

7

Lencse:

F=3.0; FOV=58°; Auto IR-Cut-Remove (at night)

PIR érzékelő:

52°

LCD:

2,4”TFT, RGB, 262k

PIR tartomány:

25m

Fénykép felbontás:

12MP/16MP/24MP

Fénykép formátum:

JPEG

Videó felbontás:

FHD (1920×1080), HD (1280×720), WVGA(848×480)

Videó formátum:

MOV

Videó szekvenciák:

05–10 mp. programozható vezeték nélküli továbbításhoz

05–59 mp. programozható vezeték nélküli továbbításhoz

Álcázás:

közép-európai

Shooting Numbers:

1 – 5

Válaszidő:

0.5s

Trigger intervallum:

4s-7s

Fénykép + videó:

IGEN

Eszköz sorozatszám:

IGEN

Time lapse:

IGEN

Huroklejátszás:

ON/OFF

Működési teljesítmény:

Elemek:12V; DC:12V

Elemek típusa:

8AA

Külső DC:

12V

Készenléti áram:

0.165mA

Készenléti üzemmód:

6 hónap (8×AA)

Automatikus kikapcsolás:

Teszt üzemmódban a fotócsapda 3 perc alatt automatikusan kikapcsol, ha nem érinti meg a vezérlőbillentyűzetet.

Vezeték nélküli modul:

Modul LTE Cat.4; Néhány országban a 2G és a 3G hálózat is támogatott.

Interfész:

USB / SD / DC

Szerelés:

Heveder, állvány

Üzemi hőmérséklet:

–25°C – 60°C

Tárolási hőmérséklet:

–30°C – 70°C

Vízállóság:

IP66

Működési páratartalom:

5% – 90%

Méretek:

128×96×76mm

Súly:

260g

Tanúsítvány:

CE FCC RoHs

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.