VÉGKIÁRUSÍTÁS - UTOLSÓ DARABOK

Ajánlataink

Paraméterek meghatározása
Menforsan Jelölés elleni spray, 500 ml IMAC Linus Cabrio Szállítóbox, Rózsaszín
Menforsan Jelölés elleni spray, 500 ml

Menforsan jelölés elleni spray tökéletes eszköz, hogy kedvencét az Önnek megfelelő rendre tanítsa. A folyadék segítségével elriaszthatja kutyáját vagy macskáját azoktól a helyektől, melyeket az állat előszeretettel részesít előnyben dolga elvégzésekor. A spray alkalmazható kül- és beltéren egyaránt.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
CURVER Multibox 6l fehér IMAC Linus Cabrio Szállítóbox, Rózsaszín
CURVER Multibox 6l fehér

Egy gyönyörű és praktikus multibox Curver a kedvenced eledelének, vagy kellékeinek tárolásához. A kiváló minőségű műanyagnak és a precíz kialakításnak köszönhetően a doboz tökéletesen tömít, és az eledel friss és illatos marad.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
IMAC Linus Cabrio Szállítóbox, Rózsaszín IMAC Linus Cabrio Szállítóbox, Rózsaszín
IMAC Linus Cabrio Szállítóbox, Rózsaszín

Az Argi Linus Cabrio egy tetején nyitható, fémajtós szállítóbox macskák és kistestű kutyák számára. Könnyen tisztán tartható, emellett kedvencünk számára is kényelmes utazást biztosít a tágas beltérnek, és a megfelelő szellőzésnek köszönhetően. A tetején lévő fogantyúk segítségével könnyen mozgatható, remekül elhelyezhető akár a csomagtartóban is, hogy kedvencünk a hoszabb autóutakon is biztonságban utazhasson.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 470 g Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 470 g
Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 470 g

Vanish Oxi Action por a ruhák fehérítésére és folt eltávolításra, ami aktív oxigén molekulákat alkot, ami segíti a fehér ruhákat fehéren tartani. Megfelelő a klasszikus ruhákra. Nem tartalmaz klór bázisú fehérítő anyagot.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Jolly Védő textil szűrőburkolat a Parkside-hoz Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 470 g
Jolly Védő textil szűrőburkolat a Parkside-hoz

Védő textil szűrőburkolat a Parkside PNTS 1250, 1300, 1400 modellekhez. A Jolly Protective Textile Filter Cover for Parkside szűrőhuzat egyszerűen felhelyezhető a porszívó szűrőkosarára (motorjára). A huzat mosható.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Jiffy steamer J4000M 1436 Vanish Oxi Action folt eltávolító és fehérítő por 470 g
Jiffy steamer J4000M 1436

Ruhagőzölő vastagfalú alumíniumból készült állvánnyal és alumínium végződéssel a még nagyobb teljesítmény érdekében. A Jiffy steamer J4000M 1436 még a leggyűröttebb ruháidat is képes gőz segítségével kíméletesen kivasalni. Otthoni és profi használatra egyaránt megfelelő. Lehetővé teszi a vállfán történő vasalást, így könnyedén kivasalhatod az ingeket, a ruhákat, vagy a függönyöket. Ezen felül nem foglal el több helyet lakásodban, mint egy cipősdoboz.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Rohnson R-283 Aszaló PetSafe Kutya/Macska ajtó, Kicsi, Barna
Rohnson R-283 Aszaló

Rohnson R-283 Aszaló könnyen és gyorsan szárítja az élelmiszert. Többszintes elrendezésének köszönhetően egyidejűleg száríthat gyömölcsöket, zöldségeket, gyógynövényeket, gombaféléket vagy más növényeket. 9 db állítható magasságú 2,5×32 cm-es tálcával rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
SodaStream Kupak, Fehér PetSafe Kutya/Macska ajtó, Kicsi, Barna
SodaStream Kupak, Fehér

Sodastream gépeivel a szénvasmentes italokat szénsavassá lehet varázsolni egyetlen gombnyomásra. A gépekbe speciális palackokat kell tenni, amik kibírják a nyomás különbséget, és ezek a kupakok tökéletesen alkalmasak a palackok légmentes zárásához. A csomagban két darab kupak található fehér színben.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
PetSafe Kutya/Macska ajtó, Kicsi, Barna PetSafe Kutya/Macska ajtó, Kicsi, Barna
PetSafe Kutya/Macska ajtó, Kicsi, Barna

Staywell kutya- és macskaajtó segítségével megadhatja kedvencének azt a fajta mozgásszabadságot, amire vágyik és még a kanapéból sem kell felkelnie, hogy kiengedje. Az átlátszó lengőajtó mérete 16 × 18 cm, így macskáknak és kisebb méretű kutyáknak is ideális. A fedél záródásáról egy mágnes gondoskodik, amit nyitott vagy zárt pozícióba helyezhetünk. Fa vagy műanyag ajtókra szerelhető.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Aminela Ökológiai szageltávolító kutyáknak 1000ml Aminela Ökológiai szageltávolító kutyáknak 1000ml
Aminela Ökológiai szageltávolító kutyáknak 1000ml

Hatékony szageltávolító termék vizelet, széklet, hányás és egyéb szagok eltávolítására, valamint a szerves szennyeződések finom lebontására. Használható textilre, kárpitra, szőnyegre, padlókra, kutyaágyra és falra. Nem hagy foltokat és kellemes illatú. A terméket az Állami Egészségügyi Intézet hagyja jóvá.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Giro Vasona Mat White, 50-57 cm Aminela Ökológiai szageltávolító kutyáknak 1000ml
Giro Vasona Mat White, 50-57 cm

A női kerékpáros sisak 22 szellőzőnyílással tökéletes szellőzőrendszert biztosít. In-Mold héjjal rendelkezik, amely tökéletes védelmet nyújt a könnyű súly megtartása mellett. A Giro Vasona aerodinamikus formájú, és a copfba fogott hajat is könnyen elhelyezheted.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL
Tesla SMART Pet Feeder Spin Aminela Ökológiai szageltávolító kutyáknak 1000ml
Tesla SMART Pet Feeder Spin

Tesla Pet Feeder Spin egy intelligens eledeladagoló kutyák és macskák számára. Tökéletes segédeszköz, ami távolról is elegendő eledelt biztosít, még akkor is, ha éppen házon kívül vagy. Nagy tartály akár 6 adagra, tervezett etetés funkció távolról, egy rekesz térfogata 170 ml. Vezérlés a Tesla Smart mobilalkalmazás által Android és iOS eszközökön, Bluetooth csatlakozás. Tartalék akkumulátorral, átlátszó kijelzővel és kézi vezérléshez is használható.

Átvehető akár: 2024.7.17

Partnerünktől: MALL