Argi Naomi kaparófa macskáknak, bézs

Márka: Argi Katalógus száma: 991665
Argi Naomi kaparófa macskáknak, bézs

Argi Naomi kaparófa macskáknak, bézs

Az Argi – Naomi kaparófa egy nagyon elegáns designú stabil karomkoptató állvány, amelyen az ön cicája kedve szerint koptathatja a karmait! A termék kiváló minőségű és ellenálló anyagokból készül. További információ

11490

11 490 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Az Argi – Naomi karomkoptató állvány fa alakot formáz, alaplapja 55 × 55 cm, aminek köszönhetően rendkívül stabil, így nem kell a felborulásától és a cica megsérülésétől tartani. Az alaplap, ugyanúgy, mint a pihenők erős farostlemezből készül és a mechanikai igénybevételnek ellenálló, a kordbársonyhoz hasonló szövetű erős anyaggal van bevonva, amely csökkenti a beakadás vagy a cérnaszálak kihúzásának veszélyét.

A három kaparó- és mászóoszlop nagyon masszív és erős kartonból készül, ami karmolás és sérülés elleni szalaggal bevonva. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, a szizálkenderrel ellentétben nem fordulhat elő a szálak kiszaggatása, így az élettartam jócskán megnő.

Szín:

  • bézs

Paraméterek

%2% paraméterei

Szín bézs
Magasság 90 cm
Szélesség 55 cm
Hosszúság 55 cm

Hasonló termékek

Argi Naomi kaparófa macskáknak, szürke
12 079 Ft
11 490 Ft

Az Argi – Naomi kaparófa egy nagyon elegáns designú stabil karomkoptató állvány, amelyen az ön cicája kedve szerint koptathatja a karmait! A termék kiváló minőségű és ellenálló anyagokból készül.


Argi Becca kaparófa macskáknak, szürke
11 245 Ft

10 490 Ft

Az Argi – Becca kaparófa egyedülálló játék a macskáknak több szinttel, amelyeken az ön kedvence játszhat, heverészhet vagy a karmait koptathatja. A termék maximális élettartamú anyagokból készül.


Argi Palma kaparófa macskáknak, szürke
13 490 Ft

Az Argi – Palma kaparófa a lehető legkisebb helyen kínál mindent, amire az ön négylábú kedvence vágyhat! A termék rendkívül erős és ellenálló anyagokból készül, amelyek nagyon nagy terhelést is kibírnak.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.