NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Espresso Kávékapszula, 3x12 db
5 990 Ft 166,39 Ft/darab

3 × 12 db NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso. Intenzív eszpresszó 100% bio arabikából, mely a perui fennsíkok friss szellőjében lett termesztve jellegzetes aromatikus fa tónussal, mely édesgyökérre, rózsaszín borsra és fekete ribizlire emlékeztet.

NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso Kávékapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Fedezd fel a NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait Intensot, egy különleges kávét friss pörkölt kávébab tónusokkal, és tejes érintéssel a tejszínes, de egyben intenzív ízzel egy kapszulában. A Dél Ázsiai intenzív robusta kávé összekeverésével, és a megfelelő teljes tej hozzáadásával a kávé simábbá vált, de egyben meg lett tartva a kávé egyénisége a pörkölt kávészemek tónusával.

NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia Espresso Kávékapszula, 3x12 db
5 990 Ft 166,39 Ft/darab

3× 12 db NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia Sierra Nevada Lungo. Az ízletes 100% bio arabica a Sierra Nevada hegység meredek lejtőin termesztett a helyi hagyományoknak és szokásoknak megfelelően. Ez a kolumbiai kávé magában rejti a pirított mandula, szerecsendió és az árpa tónusait.

NESCAFÉ Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula, 3x30 db
8 890 Ft 98,78 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula egy igazi klasszikus tejes kávé. Erős espresso, tejjel megszelídítve egy igazán kellemes és hosszantartó kávézási élményért. Tejpor és kávé egy kapszulába zárva. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

illy iperEspresso Dark kávékapszula, 21 db
4 090 Ft

Az illy iperEspresso Dark kávékapszula a márkához hűen jellegzetes fűszeres ízével varázsol el bennünket. Kellemes illata már messziről csábít. Élvezzük ennek a karakteres kávékülönlegessének az ellenálhatatlan aromáját akár a családdal, akár barátokkal. 21 db-os kiszerelésben kapható.

Jacobs TASSIMO L´Or Delizioso Kávékapszula, 16 db
3 990 Ft 1 790 Ft 111,88 Ft/darab

közepesen erős intenzitású Bosch TASSIMO JACOBS L'Or Delizioso karakteres ízével könnyedén elvarázsolja a kávézás szerelmeseit. Aromában gazdag mogyoró íze kigyensúlyozott, hosszantartó kávézási élményt nyújt. A kapszula használata egyszerű, tökéletes forró kávé készíthető vele.

Starbucks by Nespresso® Espresso Roast 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától kiegyensúlyozott ízzel és karamell tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot vásárolsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kávé szerelmeseinek.

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávékapszulák Espresso XXL 3-as csomagolás
8 990 Ft 99,89 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulák Espresso XXL 3-as csomagolás. – Darált pörköltkávé. A narancsvirág és az édes rebarbara aroma a kávészemek könnyű pörköléséből származik, ez mind egy csésze eszpresszóban. A továbbfejlesztett technológia sűrűbb krémet eredményez a kávé felületén. A csomag 90 csésze kávéra elég.

NESCAFÉ Dolce Gusto CORTADO kávékapszula, 3x30 db
9 990 Ft 111,00 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto CORTADO egy erős espresso csipetnyi tejjel egyesítve. Különleges espresso élményt kínál a kávé szerelmeseinek. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CORTADO Kávékapszula, 3x16 db
5 990 Ft 124,79 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cortado egy erős espresso csipetnyi tejjel egyesítve. Különleges espresso élményt kínál a kávé szerelmeseinek. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ DOLCE GUSTO LUNGO INTENSO Kávékapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Lungo Intenso tökéletes választás a karakteres ízű, erős kávék kedvelőinek. Gazdag, markáns illata már első pillanattól kezdve elvarázsol bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Jacobs Espresso Ristretto Intenzitás 12 - 100 alumínium kapszula, ami kompatibilis a Nespresso® kávéfőzőkkel*
9 690 Ft

  • Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez. Tapasztald meg az intenzív kávéélményt a Jacobs Ristretto-nak köszönhetően , amely elbűvöl elegáns, kiegyensúlyozott ízével, a kávé egyediségét az alumínium kapszulák őrzik meg, amelyet speciálisan csomagoltak, hogy a kávé készítése során minden aroma felszabaduljon. A csomagban 100 darab található.
NESCAFÉ Dolce Gusto CAPPUCCINO Kávékapszula, 3 x 30 db
8 890 Ft 98,78 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cappucino csomagolásában összesen 90 db kapszulát találhat. Forró habos tejjel, enyhén édesítve egy ízes espresso-t kapunk. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso BARISTA Kávékapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista egy igazán markáns, erős, testes espresso kávé. Karakteres pörköléssel készült, kapszulába zárt őrölt kávéból készíthetünk otthonunkban igazi, olasz kávét, melynek tetejét gazdag, bársonyos krémréteg fedi. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Starbucks by Nespresso® Single-Origin Colombia 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától gazdag mogyoró és virág tónusokkal. Egyszerre 12 csomagot kapsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a kiegyensúlyozott kávé ízek szerelmeseinek.

Starbucks Dark Espreso Roast 12 kapszula 66 g 3 csomag
5 490 Ft

Kávé kapszula, amely gazdag karamellárnyalatú kávét tartalmaz, ez a Starbucks Dark Espresso Roast. A szemeket intenzíven pörkölik, hogy sötétbarna színűek és megkülönböztető ízük legyen. Karamellesen édes kávé a finom latte készítéséhez. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszula Mexico 3 csomag
5 590 Ft 5 190 Ft 144,17 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávé kapszula Mexico Chiapas Grande 3-as csomag Nagy csésze szerves kávé szilvával és mogyoróval 7/11 intenzitással. Összesen 3 doboz, 12 kapszulát tartalmaz, így összesen 36 csésze kávét tudsz készíteni.

Starbucks by Nescafé Dolce Gusto Médium Eszpresszó Colombia, 3 csomag
6 990 Ft 5 990 Ft

Újdonság

kávékapszulák lédús íze az egyedi Starbucks Medium Espresso Colombia finom eszpresszó készítéséhez hivatottak. A Kolumbiából származó magok óvatosan vannak pörkölve, hogy gazdag barna színűek legyenek és mogyoró tónusokat kapjanak. Kiegyensúlyozott test és erős mogyorós pont. A termék 3 csomagolást tartalmaz, mindegyikben 12 darabbal.

NESCAFÉ Dolce Gusto CAPPUCCINO ICE Kávékapszula, 3x16 db
5 690 Ft 118,54 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cappucino ICE a krémes tej és erős espresso felemelően finom kombinációja, mely felüdít a meleg nyári napokon. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ NESQUIK - Forró csoki kapszula 3 x 16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nesquick forró csokoládé kapszula NESCAFE Dolce Gusto kávégéphez. Különlegesen habos Nesquick forró csokoládé nem csak gyerekeknek! A különleges technológiának köszönhetően a kapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik az íz és aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró italt hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto Chococino Forró csoki kapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Chococino egy bársonyos forró csokoládé, válogatott kakaóbabból. Tetején lágy tejhabbal, krémes ízével gyengéden kényeztet. A különleges technológiának köszönhetően a kapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik az íz aroma komplexitását.

NESCAFÉ Espresso INTENSO Kávékapszula, 3x16 db
5 990 Ft 124,79 Ft/darab

Nescafe Dolce Gusto Espresso Intenso tökéletes választás azoknak, akik szeretik a testes, aromás kávékat. Élvezzük, ahogy a lenyűgözően harmonikus ízek és illatok kényeztetnek bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CAPPUCCINO Kávékapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cappucino csomagolásában 8 kapszula kávét és 8 kapszula tejet találhat. Forró habos tejjel, enyhén édesítve egy ízes espresso-t kapunk. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ AROMA Kávékapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nescafe Dolce Gusto Aroma felejthetetlen ízvilága garantáltan mosolyt csal az arcunkra. Kellemes, lágy ízének köszönhetően csodálatos színt varázsol a mindennapok szürkeségébe. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Choco Caramel Forró csoki kapszula, 3x16 db
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Choco Caramel intenzív, csokis-karamellás ízének senki sem tud ellenállni. A Nescafé kávék egyedülálló ízvilága az otthon biztonságos melegét juttatja az eszünkbe. Kiszerelése: 3×8 db.

Starbucks Blonde Espresso Roast 12 kapszula, 66 g, 3 csomag
5 490 Ft

Merészen finom eszpresszó kávé, amely csak a Starbucks Blonde Espresso Roast kávékapszulákkal érhető el A** latin-amerikai** gabonaféléket gondosan pörkölték, hogy kiemelkedjenek édes és kifejező tónusaikkal és arany színükkel. Ne várj savasságot. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

NESCAFÉ Dolce Gusto® Guatemala Latte Macchiato kávékapszulák, 3-as csomagolás
5 790 Ft 4 990 Ft

Újdonság

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Guatemala Latte Macchiato kávékapszulák 12 darabos 3-as csomagolás. Az arabika kávébab intenzív és teljes ízét, valamint az organikus tej selymes izét kínálja. Szerves kávé a termékeny vulkáni talajjal rendelkező Guatemala fennsíkjáról, amely egyedi feltételeket teremt a mély és gyümölcsös ízhez. A csészék száma 18.

Tiziano Bonini Classico kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
1 790 Ft 111,88 Ft/darab

Kiváló Arabica és Robusta kávé a Tiziano Bonini márkától hermetikusan lezárt kapszulákban a jó íz megőrzése érdekében. Használd őket a Dolce Gusto kávéfőzőben. A tökéletes olasz eszpresszó elkészítéséhez. A csomagolásban 16 db található.

NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszula Flat White 3 csomag
4 990 Ft 103,96 Ft/darab

Élvezd a Nescafé® Dolce Gusto® Flat White kávé kapszulákat az új-zélandi és ausztráliai klasszikával inspirálva. Erős espresso megfelelő mennyiségű tejjel lágyítva a lágyabb ízért, de gazdag aromával. A csomagolás 3 dobozt, dobozonként 16 kapszulát tartalmaz, ezáltal összesen 48 csésze márványos habú ikonikus kávét készíthetsz.

Davidoff Prestige Espresso 10 db
1 590 Ft 1 390 Ft 139,00 Ft/darab

Újdonság

A Davidoff Café Prestige Espresso kávékapszula Nespresso kávégépekkel kompatibilis. A kávészemek sötétre pörköltek, amelyek így magasabb íz intenzitást biztosítanak. Élvezd a Dél- és Közép-Amerikai Arabica szemek keverékét. A csomagolás 10 darab kapszulát tartalmaz.

Jacobs Espresso Classico Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
990 Ft

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja a Jacobs Espresso Classico kávékapszuláknak az ízletes izüket és a kiegyensúlyozott illatukat. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas CREMA SOAVE, 10 db
1 090 Ft

A Vietnamból, Columbiából és Brazíliából származó kávékeverék 70 % Robusta és 30 % Arabica kávét tartalmaz, meglepetést okoz a mogyoró, a csokoládé és a gabonafélék finom aromájával. A Tre Venezie CREMA SOAVE kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében megörvendeztet mogyoró barna színével és bársonyosan krémes habjával.

René Capuccino kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
1 590 Ft

A Rene Cappuccino kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes cappuccino rajongóinak biztosan örömet okoz. A kapszulákban gazdag habosított tej íze keveredik az olasz espresso egyedi ízével.

L'Or Espresso Ristretto Intenzita 11 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

A L'OR márkájú Espresso Ristretto kávékapszulák lenyűgöznek fűszeres illatukkal és intenzív ízükkel. Az Espresso Ristretto kávé ideális azoknak, akik szeretik az az intenzív ízű erős kávét – intenzitási szintje 11. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

Jacobs Lungo Intenso Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula
990 Ft

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja ezeknek a Jacobs Lungo Intenso kávékapszuláknak a kiegyensúlyozott komplex ízét. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávékapszulák Latte Macchiato Vanilla 3-as csomagolás
5 090 Ft 106,04 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulák Latte Macchiato Vanilla 3-as csomagolás. Olasz ikon új receptúrával, még finomabb és gazdagabb tejhabbal. Két kapszulás receptúra – egy barna kapszulában első osztályú Arabica és Robusta kávé speciális keveréke, a fehér kapszulában vanília ízű tej és egy kis cukor bújik meg. A csomag 48 kapszulát tartalmaz 24 csésze elkészítéséhez.

NESCAFÉ Dolce Gusto CAFE AULAIT Kávékapszula, 3x16 db
5 990 Ft 124,79 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cafe Aulait krémes, csábító ízekkel. Élvezzük ezt a tökéletes, lágy különlegességet. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Starbucks Blond Veranda Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
5 490 Ft

Finom kávé kakaószínű, ezek egyedi kávékapszulák Starbucks Blond Porch Blend. A szemeket gondosan pörkölték, hogy gazdag aranyszínűek legyenek és finom ízük legyen. Finom kávé kakaó tónussal és pörkölt dióval a barátok üdvözlésére a verandán. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks by Nespresso® Blonde Espresso Roast 12 x 10 kapszula
16 990 Ft

Újdonság

Kávé kapszulák a Starbucks by Nespresso® márkától ízletes és finom ízzel. Egyszerre 12 csomagot kapsz, egy csomagolásban 10 kapszulát találsz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® kávéfőzővel. Ezek a kapszulák kiváló választás a legvilágosabbra pörkölt kávé szerelmeseinek, ízletes és finom ízzel.

Starbucks Medium House Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
5 490 Ft

kávékapszulák a Medium House Blend teljes ízét rejtik magukban, az első kávé, amelyet a Starbucks készített. A latin-amerikából származó szemeket gondosan pörkölték, hogy sötét gesztenye színük, és földimogyoró valamint kakaó tónusú legyen. Karamellárnyalat, leheletnyi mogyoróval és kakaóval, kiegyensúlyozott ízben, testben és aromában. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Vertuzzi Sicily Organic – Nespresso kávégépbe alkalmas komposztálható kapszula, 10 db
1 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Vertuzzi Sicily Organic – Nespresso kávégépbe alkalmas komposztálható kapszula, 10 db, csodás kávézási élményt garantál úgy, hogy közben figyel a környezetre. A lassan pörkölt prémium arabica kávészemek Tanzániából és Mexikóból származnak, kiválóan alkalmasak finom eszpresszó elkészítésére alkalmas csokoládés tónussal.

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávékapszulák Cold Brew 3-as csomagolás
5 090 Ft 141,39 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulák Cold Brew 3-as csomagolás. Egy csésze frissítő hideg kávé, ami tökéletes a meleg nyári napokra. A kávé hideg extrakciójának köszönhetően lágyabb ízű, emellett a kávé karamell és cikória aromával rendelkezik. Mindössze 60 másodperc alatt elkészól egy csésze. És ne felejts el az elkészítése során hideg vizet használni.

NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Kávékapszula, 3x16 db
5 690 Ft 5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Ristretto kapszulával nagyon finom rövid espresso készíthet. A gazdag aromájú, testes kávé bársonyos krém réteggel a tetején kellemesen élénkít. Kényeztesse magát ezzel a kávékülönlegességgel.