NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso Kávékapszula, 3x16 db

Értékelés: 4,8 330 értékelés Márka: NESCAFÉ Katalógus száma: 1209549

NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso Kávékapszula, 3x16 db

Fedezd fel a NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait Intensot, egy különleges kávét friss pörkölt kávébab tónusokkal, és tejes érintéssel a tejszínes, de egyben intenzív ízzel egy kapszulában. A Dél Ázsiai intenzív robusta kávé összekeverésével, és a megfelelő teljes tej hozzáadásával a kávé simábbá vált, de egyben meg lett tartva a kávé egyénisége a pörkölt kávészemek tónusával. További információ

5190
4.8 330

5 190 Ft Piaci ár ÁFA-val
108,13 Ft/darab

Katalógus száma: 1209549

Leírás

Termékleírás

A NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso Főbb jellemzői

  • Új intenzív íz
  • Tej gyengéd érintése
  • Gazdag aroma
  • Egyedi, hermetikusan lezárt kapszulák
NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso kávé kapszulákban

NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso – első osztályú kávé

Élvezd ki az egyedi kávét a frissen pörkölt káveszemek tónusával és a teljes tej érintésével a tejszínes, de egyben intenzív ízzel egy kapszulában. Ez szakszerűen kevert intenzív robusta a Dél Ázsia régiójából származik. A hermetikusan lezárt kapszuláknak köszönhetően megőrzi a kávé tökéletes aromáját és ellenállhatatlan ízét. Az ital ajánlott mennyisége 180 ml. A csomagban 3 doboz található, mindegyik 16 kapszulát tartalmaz.

.

Több mint 30 féle ital

Az egyedülálló NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszulák hermetikusan le vannak zárva, így megtartják a frissességet és gazdag aromát. Így a kávédat élvezheted bármikor, amikor csak akarod. Egyszerűen helyezd be a kávé kapszulát az egyik kávéfőzőbe NESCAFÉ Dolce Gustoés nyomban élvezheted a kiváló csésze intenzív robusta kávét Dél Ázsiából. A 15 bar-ig terjedő nyomáson működő kávéfőzők a professzionális minőségű, sűrű selyemkrémmel rendelkező kávéról gondoskodnak.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kapszula típusa Nescafé Dolce Gusto
Dobozok száma 3
Kiszerelés száma 48 Darab
Javasolt kávéfőző Nescafé Dolce Gusto
Koffeinmentes kapszula nem
Darabszám 48

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.