KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo, XS, black

KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo, XS, black

Száma: 1391596
2 év garancia
Kompakt designú kapszulás kávéfőző, amely minden konyhába passzol. A Krups KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black egyszerűen kezelhető – elég behelyezni a kiválasztott kapszulát a készülékbe, amely egyetlen karmozdulattal elkészíti az italt. z energiatakarékos üzemmód automatikusan kikapcsolja a kávéfőzőt, ha az 5 percig használaton kívül van. További információ
25 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1391596

Leírás

A KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black főbb jellemzői

  • Kompakt és modern design
  • Maximális italválaszték
  • Kávékészítés mesterfokon
  • Energiatakarékos üzemmód
KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black az italok széles választéka

A KRUPS KP1A0131 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS egy mutatós darab

A KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black kompakt méretei révén minden kisebb konyhába illik. Karcsú szerkezetű modern designja egyszerűen kezelhető a kézikar segítségével. Segítségével több, mint 30meleg és hideg italt készíthetsz el. Kávét, teát, kakaót vagy tejet szeretnél? Az italkapszulák széles választékában valóban mindenki megtalálja a neki valót.

.
KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black az italok széles választéka

Kávé, mint egy professzionális baristától

A KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black 15 bar szivattyúnyomással rendelkezik, aminek köszönhetően a kávéd sűrű lesz bársonyos habbal a tetején. Ezen felül a kávéfőző csupán annyi energiát használ fel, amennyire valóban szüksége van a kávé elkészítéséhez. Öt perc tétlenséget követően a készülék automatikusan kikapcsol, így te nyugodtan elmehetsz munkába anélkül, hogy a villanyszámla miatt kellene aggódnod.

KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black 15 bar nyomás

Tudtad, hogy…?

A márka elkötelezte magát arra, hogy termékei java részét 10 éven át képes lesz megjavítani. Az ok főleg a környezetszennyezés, valamint a felesleges hulladék termelés elleni harc. A terméket úgy tervezték, hogy egyszerűen javítható és ökologikusan megsemmisíthető legyen. A Krups a termékei többségéhez 10 évig raktáron tart pótalkatrészket. További információk itt.


Az elegáns designú kompakt kapszulás kávéfőző figyelmeztet a vízkő eltávolításának szükségességére. A nyomógomb narancssárgán világít.

Használd ki a gazdag választékot és válassz az erős ristrettó, intenzív eszpresszó, aromás lungo, telt ízű grand, a habos cappuccino, tea, vagy hideg italok közül.

A KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black kapszulás rendszer az egyedüli a piacon, amely meleg és hideg italok készítésére is használható.

professzionális 15 bar nyomásnak köszönhetően sűrű és bársonyos krémhabbal ellátott kiváló minőségű kávé készíthető.


hermetikusan lezárt kapszulákkal, amelyek frissen tartják a kávét, mindig gazdag aromájú kávét készíthetsz.

A praktikus energiatakarékos üzemmód 5 perc tétlenséget követően automatikusan kikapcsolja KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black kávéfőződet, ami rendkívül energiatakarékossá teszi ezt a készüléket.

Erre a KRUPS KP1A0831 Nescafe Dolce Gusto Piccolo XS black kávéfőzőre kétéves garancia vonatkozik, aminek köszönhetően ezalatt az idő alatt a készüléket gondtalanul használhatod.

Az italkészítéshez elég behelyezni kedvenc kapszuládat a tartályba és a kézikar egyetlen mozdulatával kiváló, ízlésednek megfelelő italt készíthetsz.

Tulajdonságok:

  • Professzionális 15 bar nyomású szivattyú
  • Forró és hideg italok
  • Energiatakarékos – 5 perc után automatikusan kikapcsol
  • Egyszerű vezérlés kézikar segítségével
  • Automatikus figyelmeztetés, amikor a vízkő eltávolítására van szükség
  • Krémes tejhab készítése
  • 2 éves garancia
  • 10 évig javítható termék

Műszaki paraméterek

Nyomás 15 bar
Víztartály térfogata 0,8 l
Gőzfúvóka Nem
Méretek 13,6 × 27,6 × 26,6 cm (m × h × sz)
Tömeg 2,1 kg
Színe Fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.