Tchibo Cafissimo Latté Nero

Tchibo Cafissimo Latté Nero

Száma: 1101453
2 év garancia
Tchibo Cafissimo Latté Nero kapszulás kávéfőző elegáns fekete színben a tökéletes eszpresszó, caffè crema, filterkávé, kávéspecialitások és habosított tej elkészítéséhez. 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez, levehető tejes kancsó és állítható kávékifolyó. További információ
73 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1101453

Leírás

A Tchibo Cafissimo Latte Nero főbb jellemzői

  • Egyedi 3 gőznyomásfokozat kávé gőzöléséhez
  • Levehető tejes kancsó tejes kávéspecialitásokhoz
  • Energiatakarékos működés
  • Egyszerű karbantartás

Tchibo Cafissimo Latte Nero a kedvenc italodhoz

A Tchibo Cafissimo Latte Nero-val gombnyomásra és az egyedülálló 3 gőznyomás-fokozatú rendszer segítségével villámgyorsan készíthetsz tökéletes eszpresszót, caffé cremat, filterkávét magad, vagy mások örömére. Ez a kapszulás kávéfőző olyan tejes kávéspecialitásokat, mint a latte macchiato vagy a cappuccino, illetve a habosított tej, mindemellett az elkészítendő kávé mennyisége állítható.

Igazítsd a kávét a saját ízlésedhez

Levehető tejes kancsó, kb. 0,5 l űrtartalmú, tejes kávéspecialitásokhoz és habos tejhez – egyszerűen, hűtőszekrényben tárolható A nagy levehető 1 l-es víztartály kb. 7 csésze caffé cremához elegendő, ami megegyezik a kapszulás víztartály méretével. Előnyös állítható kávékifolyó és állítható és levehető csészetartó.

Tippünk!

Latte macchiato és cappuccino készítéséhez a Cafissimo termékcsalád minden eszpresszó kapszulája alkalmas. Ha az erős, tipikus olasz ízeket kedveled, akkor az Espresso Brasil Beleza-t vagy az Espresszo kräftig-et ajánljuk. Ha inkább a lágyabb ízjegyekkel rendelkező kávékat szereted, válaszd a cappuccinódhoz vagy latte macchiatódhoz az Espresso Ethiopia Abaya-t vagy az Espresso elegant-ot.


Energiatakarékosság és környezetbarát üzemelés

Cafissimo kávek 100%-ban tanúsítottan fenntartható termesztésből származnak. A Tchibo cég a fenntarthatóság tekintetében azonban nemcsak kávéikkal szemben támaszt magas követelményeket, de kapszulás kávéfőzőikkel szemben is. Ezért a termékfejlesztés során célzottan ügyel készüléki környezetbarát üzemelésének javítására és energiahatékonyságának optimalizálására.

Rendszeres gondoskodás a Tchibo Cafissimo Latte Nero-ról

A Tchibo Cafissimo Latte Nero lecsatolható részei megkönnyítik a tisztítását, abban az esetben, amikor már vízkőtelenítésre szorul, kigyullad egy sárga jelzőfény. Az ezt követő munkamenet egyszerű és gyors, ennek köszönhetően a kávéfőződ megőrzi a tökéletes állapotát.

További funkciók és jellemzők

  • – Automatikus kikapcsolás 9 perc után
  • Tetszés szerint beprogramozható italmennyiség
  • Állítható és levehető csészetartó
  • Állítható kávékifolyó
  • 40 hónap garancia
  • Szín – fekete

Műszaki paraméterek

Kávéfőző típusa Kapszulás
Nyomás 15 bar
Súly 5,23 kg
Méretei 29,5 × 19,5 × 39,5 cm (Ma × Sz × Mé)
.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.