Grivel K10G Clepsidra L Twin Gate
6 690 Ft

A kettős záródással ellátott karabiner a rögzítő eszközhöz való csatlakozásra használható. A Twin Lock rendszer nyelvei egymás szemben vannak elhelyezve, így magasabb biztonságot biztosítanak mászás közben. A Grivel K10G Clepsidra L Twin Gate megakadályozza a kötél kicsúszását, a biztosításból való kicsúszást vagy az anyag elveszítését.

Grivel K10G Clepsidra S Twin Gate
6 690 Ft

A kettős záródással ellátott karabiner a rögzítő eszközhöz való csatlakozásra használható. A Twin Lock rendszer nyelvei egymás szemben vannak elhelyezve, így magasabb biztonságot biztosítanak mászás közben. A Grivel K10G Clepsidra S Twin Gate megakadályozza a kötél kicsúszását, a biztosításból való kicsúszást vagy az anyag elveszítését.

Ocun Eagle HMS screw

Ocun Eagle HMS screw

Értékelés: 5
3 890 Ft

Beépített ergonomikus karabiner. Az Ocún Eagle HMS screw csavarozható zárral és keylockkal ellátott. A karabiner kiválóan illeszkedik a kézbe, egy kézzel vezérelhető Feles hajós csomóhoz vagy rögzítőelemmel kombinálva használható.

Petzl Am'D Triact – Lock Karabiner
9 290 Ft

Petzl Am'D Triact – Lock bajonettzáras karabiner a súlyához képest a legnagyobb teherbírású karabiner, amit a Petzl eddig gyártott. A nagy teherbírást az aszimmetrikus „D“ forma és a 3D kialakítása teszi lehetővé. A karabiner nyelvét egy három lépcsős, bajonettzár zárja. A zárógyűrűt fel kell húzni majd elforgatni és csak ezután válik benyomhatová a karabiner nyelve. A nyelv KeyLock csatlakozással kapcsolódik a testhez. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a karabiner nyelve és a „csőre“ közé ne akadjon be a kötél vagy a beülő füle.

Singing Rock Triple Lock Ovális Acél karabiner
2 790 Ft

Széles nyílású, extra erős Singing Rock Triple Lock Ovális karabiner, ipari alpinizmushoz tervezve. Nyílása és különleges zára nagy biztonságot és egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Cink-acél ötvözetből készült, így kivéltelesen erős és biztonságos.

Singing Rock Bora TWL HMS Karabiner
4 490 Ft

Singing Rock Bora TWL HMS karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát.

Singing Rock Karabiner Colt Wire bent
2 390 Ft

Colt Wire bent ultra könnyű karabinert drótozott zárral úgy tervezték, hogy könnyedén használható legyen sport és tradicionális hegymászás alatt, vagy jégmászás alkalmával.

Singing Rock D Acél Karabiner Csavaros zárral
3 190 Ft

Singing Rock D karabiner csavaros zárral a magasban történő biztonságos munkavégzés érdekében. Nyílása és zára nagy biztonságot és egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Horganyzott acélból készült, így rendkívül erős.

Petzl OK Karabiner

Petzl OK Karabiner

Értékelés: 5
6 990 Ft

Szimmetrikus, zárható karabiner. Ovális formája révén sokoldalúan alkalmazható, optimális megoldás a különböző eszközök rögzítésére.

Singing Rock Hector Screw Karabiner
4 390 Ft 4 290 Ft

Singing Rock Hector Screw karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát.

Singing Rock Ovális karabiner, Acél
1 990 Ft

Singing Rock ovális karabiner, csavaros zárral a magasban történő munkavégzés biztonsága érdekében. Nyílása és zára nagy biztonságot és egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Horganyzott acélból készült, így rendkívül erős.

CAMP HMS Lock Polírozott Karabiner
3 790 Ft

Camp HMS Lock Polírozott Karabiner tartós és sokoldalúan használható. A modern Key-Lock technológia kiküszöböli azokat a hiányosságokat, amik a hagyamosányos karabinerekre jellemzőek. Könnyen kezelhető, nincsenek élek, melyek károsíthatnák a kábelt vagy kötelet.

Ocun Condor HMS screw

Ocun Condor HMS screw

Értékelés: 5
5 090 Ft

Modern, ergonomikusan kényelmes nagy indoor HMS screw karabiner két biztosítással a biztonságos mászáshoz és leeresztéshez. Előnye a rope friendly kialakítás, mely csökkenti a kötélhasználat szükségét ereszkedés során.

Ocun Eagle HMS twist

Ocun Eagle HMS twist

Értékelés: 5
4 390 Ft

Beépített ergonomikus karabiner. Az Ocún Eagle HMS Twist K-lock zárral és Twist-lock biztosítékkal ellátott. A karabiner kiválóan illeszkedik a kézbe, egy kézzel vezérelhető Feles hajós csomóhoz vagy rögzítőelemmel kombinálva használható.

Ocun Osprey Screw

Ocun Osprey Screw

Értékelés: 5
3 590 Ft

Tartós anyagokból készült univerzális karabiner, amely egy hegymászó felszereléséből sem hiányozhat. Az Ocun Osprey Screw ovális csavaros karabiner eloxált felületű. A K-lock zár és a csavaros biztosítás kombinációja biztonságos zárást jelent.

Petzl Am'D Ball – Lock Karabiner
9 290 Ft

Petzl Am'D Ball – Lock Karabiner alakjának és méreteinek köszönhetően igen sokoldalúan használható. Alkalmas mind a biztosítórendszer elemeinek összekötésére a beülővel, mind pedig kantár végén való használatra. Az aszimmetrikus „D“ formájának köszönhetően ez a modell az egyik legnagyobb szakítószilárdásgú és egyben az egyik legkönnyebb Petzl karabiner. Eltérően a korábbi verzióktól a 3D kialakításának köszönhetően azonos a teherbírása, de kevesebb a súlya.

Petzl Sm´D RL Karabíner, Narancssárga
7 590 Ft

Petzl Sm'D RL Narancssárga Karabíner nagyon könnyű és kompakt. D-alakú reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű a kezelhetősége. Az automatikus biztonsági zár -Twist Lock – lehetővé teszi a gyors nyitást. Kesztyűben még könnyebben kezelhető.

Petzl Sm´D Wall Karabíner, Narancssárga
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl SM'D Wall könnyű és kompakt, D-alakú aszimmetrikus karabíner. Egy összeakasztó biztonsági rendszer vagy berendezések szállítására alkalmas. Ez a nem reteszelő változat speciálisan segíti a hegymászást, ahol a dolgok féltartós kapcsolódást igényelnek. Ideális választás kalapács vagy egy anyacsavar rögzítéséhez is. A kis lyuk lehetővé teszi különböző tárgyak egyszerű csatlakoztatását.

Singing Rock Bora GP HMS Karabiner
4 290 Ft

A Singing Rock Bora GP HMS karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt a hegymászásnál. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Belső drótnyelve megakadályozza a karabiner nemkívánatos elfordulását.

Singing Rock Bora HMS Karabiner
5 490 Ft 4 090 Ft

A Singing Rock Bora HMS karabiner nagyon könnyű, de 10 kN-os erőnek is ellenáll. Melegen sajtolt l- profilja biztonságot nyújt a hegymászásnál. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető.

Singing Rock Colt Karabiner

Singing Rock Colt Karabiner

Értékelés: 3
3 390 Ft

A Singing Rock Colt karabiner nagyon könnyű, de akár 11 kN-os erőnek is ellenáll. Melegen sajtolt l- profilja biztonságot nyújt a hegymászásnál. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető.

Singing Rock Hector Screw BC Karabiner
4 890 Ft

Singing Rock Hector Screw BC karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát. A belső drótnyelv megakadályozza a karabiner nemkívánatos elfordulását.

Singing Rock Hector Triple Lock BC Karabiner
5 390 Ft

Singing Rock Hector Triple Lock BC karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát. A belső drótnyelv megakadályozza a karabiner nemkívánatos elfordulását.

Singing Rock Hector Triple Lock Karabiner
5 290 Ft

Singing Rock Hector Triple Lock karabiner melegen sajtolt l-profilja biztonságot nyújt mászás közben. Keylock nyelvprofiljának köszönhetően beakadásmentesen kezelhető. Nagy belső nyílása a kötél könnyű siklását teszi lehetővé, növelve a kötél és a karabiner élettartamát.

Singing Rock Triple Lock Acél D-karabiner
3 790 Ft

Széles nyílású, extra erős Singing Rock Triple Lock D-karabiner, ipari alpinizmushoz tervezve. Nagy nyílása és széles belső tere könnyű kötélkezelést tesz lehetővé. Cink-acél ötvözet, így kivéltelesen erős és biztonságos.

Petzl Sm´D SL Karabíner, Narancssárga
6 290 Ft

Petzl Sm'D SL Narancssárga Karabíner nagyon könnyű és kompakt. D-alakú reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű a kezelhetősége. Az biztonsági zár egy csavar, amivel a kaput lehet zárni. Kesztyűben még könnyebben kezelhető.