PR:HU_2020-05-MJ-SPRINGDRYERS


Karácsonyi visszavásárlási garancia

Vásárolj gond nélkül, hiszen csak jól járhatsz!

Kettőt kaptál? Megvetted, de inkább mégsem ezt választanád? Semmi gond!

A MALL.HU webáruházban 2019. november 6 – december 24. között megvásárolt termékeket 2020. január 15-ig visszahozhatod! A használatba nem vett terméke(ke)t gyári csomagolásában, sértetlenül, az eredeti számlával visszahozhatod vagy visszaküldheted, és mi a termék árát visszafizetjük.

Miért éri ez meg neked?

Mégsem fér el a nyaralóban az új kályha? Más is melegítőpárnát vett ajándékba? Már most szeretnéd megvenni a meglepetést? A MALL.HU-n gondtalan a vásárlás, hiszen bármi miatt is gondolod meg magad, van lehetőséged újat választani!

A KARÁCSONYI VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

  • A Karácsonyi visszavásárlási garancia 2019. november 6 – december 24. között érvényes.
  • Kizárólag magánszemély Vásárlóra vonatkozik.
  • A Karácsonyi visszavásárlási garancia kizárólag azokra a Termékekre vonatkozik, amelyek gyári csomagolása bontatlan és sérüléstől mentes, a Termék sértetlen és a Terméket a Vásárló nem használta.
  • A Karácsonyi visszavásárlási garancia nem terjed ki az alábbi termékekre: akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot; higiéniai termékek (pl. borotva, szőrzetnyíró, fogkefe stb.); készpénz-helyettesítő eszközök (pl. ajándékkártya, utalvány, kupon stb.); emberi és állati fogyasztásra alkalmas élelmiszerek, ha a felhasználási időből a visszahozatal napjától számítva; kevesebb, mint három hónap van hátra; másodosztályú termékek; olyan termék, amelyre a Mall.hu ÁSZF-ben rögzített Elállási jog nem egyébként gyakorolható, pl. szoftverek, fehérneműk, élelmiszer (kivéve tartós élelmiszer); "Közvetlenül partnerünktől" jelzéssel ellátott termékek.
  • A termék visszajuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.
  • A Mall.hu a terméket visszaveszi és a visszavett Termék vételárát kizárólag banki utalás útján visszafizeti a vásárló által a jelen feltételek szerint e-mail útján megadott bankszámlaszámra utalással, legkésőbb a visszavételtől számított 30 napon belül.
  • A karácsonyi visszavásárlási garancia nem érinti a Vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jogát.

További részletekért és feltételekért kattints ide.

Nem találtál választ a kérdésedre?

Ha bővebb információra van szükséged a karácsonyi visszavásárlási garanciával kapcsolatban, kérjük e-mailben vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.