ARTcycleBALI Virág karkötő Kecil Flower BR_001 (hossz 15,5 cm)

Márka: ARTcycleBALI Katalógus száma: 100003760307

Közvetlenül partnerünktől

ARTcycleBALI Virág karkötő Kecil Flower BR_001 (hossz 15,5 cm)

Virág karkötő Kecil Flower BR001. További információ

4060

4 060 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100003760307

Leírás

Termékleírás

Ékszer

ARTcycleBALI

 

Amikor a Bali szóról beszélünk, többségünknek  azonnal a kék tenger, fehér homok és gyönyörű pálmafák jutnak az eszünkbe. De ezt a trópusi paradicsomot egy igazán nagy probléma kínozza -mégpedig olyan használt gumiabroncsok, amelyek mindenütt jelen vannak, például hulladéklerakókban, tűzben vagy éppen közvetlenül a tengerbe kerülnek. Épp ez a probléma ösztönözte a Katalóniai Blance tervezőt és annak barátját, a balinézi Pat képzőművészt, a szükségtelen gumiabroncsok felhasználatának ötletére. Nem csak a környezetet segítik, de emellett új életet is lehelhetnek a használt gumiabroncsokba, és ezenkívül boldoggá teszik az elegáns kiegészítőkkel az embereket. Ismerje meg az ARTcycleBALI ékszereket, amelyek 100% -ban handmade, 100% recycled, 100% art, 100% love, 100% Bali, Indonesia.

 

ARTcycleBALI ékszerek készítése

Az eredeti fekete ékszereket pontosan kidolgozott részletekkel egy manufaktúrában gyártják, Baliban, Ubud városában. Mindegyik karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló kézzel készített olló és emberi ügyes kéz segítségével. A manufaktúra 25 különböző nemzetiségű, vallású és generációs művészileg tehetséges embert foglalkoztat. Élvezik a munkájukat, a stílusos kialakítás mellett minden ékszer tartalmaz  egy darabot a művész szívéből.
 

Engedje magát elcsábítani az  ARTcycleBALI ékszerek varázsával, és segítsenek megmenteni  kis bolygónkat. Mert minden darab számít. :-)

 

Anyag: pryž
Felületkezelés: fény
Szín: fekete
Szélesség: 7,5 cm

Paraméterek

%2% paraméterei

Célcsoport nőknek
Anyag pryž
Szín fekete
Hosszúság 15,5 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.