Rappa Kalózlány jelmez, M

Rappa Kalózlány jelmez, M

Értékelés: 5
6 390 Ft

4 690 Ft

A bíbor színű jelmez egy ruhából, egy kalapból és egy kendőből áll. Nem hiányozhat a stílusos öv és a lábbeli sem. A farsangi jelmez a 15 évesek számára ajánlott.


Rubie's Star Wars Darth Vader jelmez szett, L
12 490 Ft

9 390 Ft

Darth Vader jelmezben te leszel a legfélelmetesebb versenyző. Öltözz farsangkor a Star Wars-ból jól ismert Darth Vader jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli leggonoszabb résztvevője. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Darth Vader jelmez jó választás lesz!


Rubie's Star Wars Deluxe Darth Vader gyermek jelmez szett, S
17 490 Ft

14 990 Ft

Most itt az alkalom, hogy Te is Darth Vader jelmeze mögé bújj! Darth Vader az egyik legmarkánsabb, legikonikusabb és legkarizmatikusabb gonosztevő a filmtörténelemben, nagy termetével, sötét sisakjával, félelmetes akusztikájú, jellegzetes lélegzetvételével és hangképzésével.


Rubie's Star Wars X-Wing pilóta jelmez, M
14 990 Ft

9 690 Ft

Az új Star Wars filmben az Ellenállás pilótái egy új X-szárnyú vadászgéppel veszik fel a harcot az Első Renddel szemben, és most itt a lehetőség, hogy magadra öltsd a pilóták klasszikus keres-lábasát. A jelmez egy vörös overál, amelyre a legaprólékosabb részletességgel rányomtatták a pilóták ruhájának mintáját, így olyan hatást kelt, mintha csak az imént pattantál volna ki a vadászgép pilótafülkéjéből.


Rubie's Star Wars Rohamosztagos jelmez M
13 990 Ft

Az eredetire megszólalásig hasonlító Star Wars: Rohamosztagos jelmez – 104 cm-es méretben. A Sötét nagyúr, Darth Vader katonáit mintázó jelmez puha anyagból készült, nyomott mintával rendelkezik, a készlet tartalmazza a műanyag sisakot is.


Rubie's Star Wars X-Wing vadászpilóta Jelmez, L
7 490 Ft

Vadászpilóták a legújabb Star Wars film az Ébredő erő egyik legfontosabb szereplői. Vadászpilóta szeretnél lenni farsangkor? Semmi akadálya, most akár az ő bőrébe is bújhatsz az idei farsang alkalmával! Star Wars Poe Vadászpilóta jelmezedbe bújva biztos, hogy Te leszel a legmenőbb felvonuló a farsangi buliban!


MaDe Vámpír Jelmez, M
4 790 Ft

2 690 Ft

A félelmetes Vámpír jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma egy köpeny és egy mellény. Remek választás a farsangi mulatságra!


Rappa Hercegnő jelmez, Pink
1 590 Ft

Bájos karneváli jelmez hercegnői csillogással! A csomag tartalmaz egy ruhát. Legyél a karnevál sztárja ennek a jelmeznek köszönhetően.


Rubie's Jégvarázs Anna Jelmez
8 590 Ft

Legyél te a Jég Királyság hercegnője. Bújj bele Anna, a Jégvarázs csodálatos Disney hercegnőjnek bőrébe! A jelmezt virágok, hópelyhek és arany hímzés díszíti.


MaDe Superman Jelmez, M

MaDe Superman Jelmez, M

Értékelés: 5
7 190 Ft

5 690 Ft

A népszerű Superman jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma: pulcsi izmokkal, maszk, öv és a köpeny. Remek választás a farsangi mulatságra!


Rappa Hercegnő jelmez pillangókkal
5 190 Ft

Öltözz farsangkor Hercegnő jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli legszebb hercegnője. Legyen szó farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Rappa Hercegnő jelmez jó választás lesz.


Rubie's Star Wars 7 epizód, Kylo Ren kosztüm
14 990 Ft

11 990 Ft

A csomag tartalmazza a kényelmes kezes-palást ruhát (körülbelül térdig/bokáig takarja a lábat), a gumipánttal rögzíthető maszkot és egy csuklyás köpenyt. A köpeny a vállat és a hát kis részét tudja fedni.


Rubie's Jégvarázs Deluxe Anna Jelmez
13 990 Ft

Legyél te a Jég Királyság hercegnője. Bújj bele Anna, a Jégvarázs csodálatos Disney hercegnőjnek bőrébe! A jelmezt virágok, hópelyhek és arany hímzés díszíti.


Rubie's Jégvarázs - Elza Deluxe jelmez
11 990 Ft

Öltözz farsangkor a Jégvarázsból jól ismert Elsa jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli legfagyosabb hercegnője. Legyen szó farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, az Elsa jelmez jó választás lesz.


MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

Értékelés: 3,5
4 490 Ft

Minnie jelmezzel a népszerű egérlány bőrébe bújhatsz. A csomag tartalma a rózsaszín ruha, füles hajpánt és öv. Remek választás a farsangi mulatságra!


Rubie's Amerika kapitány jelmez
13 990 Ft

Öltözz Amerika kapitánynak farsangkor! Vedd fel jelmezed és legyél te a legjobb szuperhős a buliban. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, az Amerika Kapitány jelmez jó választás lesz! A ruha teljesen a kedvenc hős karaktere alapján lett tervezve.


Teenage Mutant Ninja Tini Nindzsa Játékfegyver Szett - Donatello
6 290 Ft

5 290 Ft

Válaszd ki kedvenc Tini Nindzsa Teknőcöd valós méretű fegyvereit, kiegészítőit! Itt van egy egyedülálló lehetőség, hogy egy nindzsa teknős, Donatello bőrébe bújj. A fegyverek és az összes eszköz – lila szemtakaró, összecsukható bot, két dobócsillag – megtalálható a szettben.


Rubie's Hamupipőke Deluxe jelmez
12 490 Ft
11 990 Ft

Öltözz farsangkor Hamupipőke jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli legszebb hercegnője. Gyönyörű kék, csillogó és Hamupipőke hercegnő képe díszíti. Legyen szó farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Rubie's Hamupipőke jelmez jó választás lesz.


Rubie's Iron Man Classic jelmez
11 990 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és alakulj át Te is Vasemberré. A ruha teljesen a kedvenc karakter szerint lett tervezve. Vállj te is hőssé, és mentsd meg a világot! Ezt a modern maszkot a legutóbbi Avengers: Ultron Kora inspirálta. A Vasember ihlette jelmez biztosan mindenkinek tetszeni fog


ADC Blackfire Hamupipőke - hátizsák haj kiegészítőkkel
5 710 Ft

4 790 Ft

Melyik kislány ne akarnak Hamupipőke lenni? Ebben a táskában olyan kiegészítők vannak, aminek köszönhetően a kislányod valódi hercegnővé válik, és beragyogja majd a hercegnői vagy a maszkabált. A hátizsák kék színű, és fényes anyagból készült, amit Hamupipőke hercegnő képe díszít, valamint egy korona.


Avengers Thor fejszéje
9 519 Ft

7 890 Ft

Ahogy azt már a filmből mindenki ismerheti, Thor elvesztette a kalapácsát, ezért egy új, még erősebb fegyverre lett szüksége, így a Stormbreaker nevű fejszére esett a választása. A fejsze hangeffektusokat tud kiadni, amik a levél alakú gomb megnyomásával kapcsolhatók be. A fejszét legújabb Bosszúállók film inspirálta, az Avengers: Infinity War.


Lamps Fluoreszkáló lufik, 100db + pumpa
3 790 Ft

3 290 Ft

A színes fluoreszkáló léggömbök nagyszerűek születésnapi parti vagy farsangra a gyerekek számára. Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt, ami segít felfújni őket.


Lamps Mintás lufik + pumpa
4 290 Ft

2 490 Ft

A színes, mintás léggömbök nagyszerűek születésnapi partyra vagy farsangi mulatságra gyerekek számára. Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt, ami segít felfújni őket.


Lamps Vegyes színű lufi, 100db + pumpa
2 790 Ft

Nagy csomag gumiból készült lufi, vegyes színekben. A készlet 100 db lufit tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Sok színes lufi található a dobozban egy pumpával együtt ami segít felfújni őket.


Lamps Vegyes színű lufi, 100db + pumpa
2 590 Ft

Nagy csomag gumiból készült lufi, vegyes színekben. A készlet 100 db lufit tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt ami segít felfújni őket.


MaDe Bandita jelmez, M
6 467 Ft

4 990 Ft

A fiús bandita jelmez hatásos álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Egyszarvú jelmez
5 527 Ft

4 990 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Farsangi jelmez - Hercegnő, 92-104 cm
4 090 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel a gyönyörű ruhát, és indulj el a karneválba, ahol minden szem téged fog nézni. Légy a karnevál dísze, és élvezd a sok örömet és szórakozást a barátaiddal.


MaDe Gyermek jelmez - Ninja, 110-120 cm
6 190 Ft

5 390 Ft

Közeledik a karnevál, és neked nincs mit felvenned? A Ninja jelmez a megfelelő választás. Légy az est csillaga, és élvezd a sok-sok mókát és örömöt a barátaiddal.


MaDe Hős jelmez
7 690 Ft

6 990 Ft

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Hősnő jelmez
4 390 Ft

4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Jelmez Bandita

MaDe Jelmez Bandita

Értékelés: 5
4 990 Ft

3 580 Ft

A fiatal bandita jelmez nem hiányozhat semmilyen gyermek maszkabálból, vagy álarcosbálból. Az egész fekete jelmez biztosítja a fiatal banditának az abszolút anonimitás. Elég csak egy kardal kiegészíteni és az álcázás tökéletes.


MaDe Jelmez Boszorkány
4 175 Ft

3 890 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.


MaDe Jelmez Csipkerózsika

MaDe Jelmez Csipkerózsika

Értékelés: 5
5 190 Ft

4 190 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Csipkerózsikát, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe az igaz hercegnő színárnyalatában a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez csontváz

MaDe Jelmez csontváz

Értékelés: 5
4 190 Ft

3 870 Ft

Minden kis jelmez szerelmeseinek, akik félelmet keltenek, itt van a csontváz maszk. De óvatosan! Nem nehéz ezzel a maszkkal másokat megijeszteni. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez - egyiptomi királynő
5 105 Ft
4 990 Ft

Imádnivaló gyermek jelmez a kis karnevál szerelmeseinek egy kis ókori Egyiptom lehelettel. A csomagolás tartalmaz mindent, amire szükség van. Alkalmas mind karneválra, úgy gyermek bálba, és halloweenre is.


MaDe Jelmez ezüst boszorkány
3 690 Ft

3 390 Ft

A vidám boszorkány gyermek jelmez ezüst alkalmazásokkal a megfelelő az összes kis jelmezkedvelő és maszkabál kedvelő kislány számára. A jelmez tartalmaz ruhát, övet és egy elengedhetetlen kalapot, amely jellemző a boszorkányokra.


MaDe Jelmez hős
4 690 Ft

4 390 Ft

A gyönyörű fiú jelmez kék-vörös kombinációban nem hiányozhat a kisfiadnak. A legyőzhetetlen hős minden karnevál vagy álarcos bál lényeges része. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez jégkirálynő
6 490 Ft

6 120 Ft

A jégkirálynő jelmez kislányoknak egy tündér jelmez a maszkabálra ihlette a kedvenc hercegnővel. A csomagolásban a kislányok találnak ruhát, köpenyt és fejdíszt. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Jelmez Kék Boszorkány
3 477 Ft

3 190 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.


MaDe Jelmez kicsi boszorkány
4 690 Ft

3 290 Ft

A vidám boszorkány gyermek jelmez a megfelelő az összes kis jelmezkedvelő és maszkabál kedvelő kislány számára. A jelmez tartalmaz ruhát, övet és egy elengedhetetlen kalapot, amely jellemző a boszorkányokra. Elég hozzáadni egy seprűt, és elkezdődhet az igazi mágikus szórakozás.


MaDe Jelmez Rózsaszín tündér
5 290 Ft

3 790 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Rózsaszín tündért, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez - Szuperhős, 130-140 cm
5 890 Ft

4 990 Ft

Harcold ki magadnak az elsőbbséget a legszebb jelmezért a karneváli ünnepségen. Vedd fel, és játék lesz az egész. Élvezd a sok-sok örömöt és szórakozást a barátaiddal az izmos harcos jelmezben.


MaDe Kalóz jelmez 110-120 cm
4 990 Ft

Legyél az est csillaga, és öltözz fel a kalóz ruhába. Sodródj a farsangi bálon, ahol mindenki észre fog venni.


MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm
4 690 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.


MaDe Macska jelmez, XS
4 590 Ft

4 090 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.