Talált termékek száma: 118

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Mattel Batman vs. Superman hangváltoztató maszk-75%
11 990 Ft

2 890 Ft

Kiárusítás

Nézd meg a Batman vs. Superman filmet a hangváltoztató maszkban! Te lehetsz maga Batman! Ha a maszk oldalán található gombot lenyomva tartod, még a hangod is átváltoztatja!


Rubie's Kalózkard és pajzs
3 590 Ft

2 090 Ft

Puha, habszivacs-szerű anyagból készült fegyverkészlet, kalózos játékokhoz! A Kalóz kard és pajzs készlet egy halálfejjel dekorált pajzsot és egy kalóz kardot tartalmaz, így eljátszhatjátok a kalózok nagy csatáit, kalandozásait!


MaDe Cowboy jelmez, M
5 870 Ft

Ha Te is szeretnél egy vérbeli cowboy bőrébe bújni, itt az alkalom!


Rappa Kalózlány jelmez, M

Rappa Kalózlány jelmez, M

Értékelés: 5
4 690 Ft

A bíbor színű jelmez egy ruhából, egy kalapból és egy kendőből áll. Nem hiányozhat a stílusos öv és a lábbeli sem. A farsangi jelmez a 15 évesek számára ajánlott.


Rubie's Star Wars Darth Vader jelmez szett, L
12 500 Ft

Darth Vader jelmezben te leszel a legfélelmetesebb versenyző. Öltözz farsangkor a Star Wars-ból jól ismert Darth Vader jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli leggonoszabb résztvevője. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Darth Vader jelmez jó választás lesz!


Rubie's Star Wars Deluxe Darth Vader gyermek jelmez szett, S
15 000 Ft

Most itt az alkalom, hogy Te is Darth Vader jelmeze mögé bújj! Darth Vader az egyik legmarkánsabb, legikonikusabb és legkarizmatikusabb gonosztevő a filmtörténelemben, nagy termetével, sötét sisakjával, félelmetes akusztikájú, jellegzetes lélegzetvételével és hangképzésével.


Rubie's Star Wars X-Wing pilóta jelmez, M
10 490 Ft

Az új Star Wars filmben az Ellenállás pilótái egy új X-szárnyú vadászgéppel veszik fel a harcot az Első Renddel szemben, és most itt a lehetőség, hogy magadra öltsd a pilóták klasszikus keres-lábasát. A jelmez egy vörös overál, amelyre a legaprólékosabb részletességgel rányomtatták a pilóták ruhájának mintáját, így olyan hatást kelt, mintha csak az imént pattantál volna ki a vadászgép pilótafülkéjéből.


Rubie's Star Wars Rohamosztagos jelmez M
13 750 Ft

Az eredetire megszólalásig hasonlító Star Wars: Rohamosztagos jelmez – 104 cm-es méretben. A Sötét nagyúr, Darth Vader katonáit mintázó jelmez puha anyagból készült, nyomott mintával rendelkezik, a készlet tartalmazza a műanyag sisakot is.


MaDe Vámpír Jelmez, M
2 690 Ft

A félelmetes Vámpír jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma egy köpeny és egy mellény. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Superman Jelmez, M

MaDe Superman Jelmez, M

Értékelés: 5
5 740 Ft

A népszerű Superman jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma: pulcsi izmokkal, maszk, öv és a köpeny. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Vadász Jelmez, XS
3 370 Ft

Vadász jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Angliában egy ismeretlen jótevő segítette a szegényeket ebbe az álruhába bújva. A csomag tartalma egy kalap, zokni, ing, nadrág és egy öv. Remek választás a farsangi mulatságra!


Rubie's
15 190 Ft

12 599 Ft

A csomag tartalmazza a kényelmes kezes-palást ruhát (körülbelül térdig/bokáig takarja a lábat), a gumipánttal rögzíthető maszkot és egy csuklyás köpenyt. A köpeny a vállat és a hát kis részét tudja fedni.


Rubie's Anne hercegnő ékszerei Gyerek jelmez
3 090 Ft

2 450 Ft

Legyen az Ön gyermeke is csodaszép a mesebeli Anne ékszereivel. Ha gyermeke láthatóan szintén hercegnőként szeretné hordani ezeket az ékszereket, tökéletes választás lesz ajándékként a nyakék és a fülbevaló bármely alkalomra.


MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

Értékelés: 3,5
4 490 Ft

Minnie jelmezzel a népszerű egérlány bőrébe bújhatsz. A csomag tartalma a rózsaszín ruha, füles hajpánt és öv. Remek választás a farsangi mulatságra!


Teenage Mutant Ninja Tini Nindzsa Játékfegyver Szett - Donatello
5 260 Ft

Válaszd ki kedvenc Tini Nindzsa Teknőcöd valós méretű fegyvereit, kiegészítőit! Itt van egy egyedülálló lehetőség, hogy egy nindzsa teknős, Donatello bőrébe bújj. A fegyverek és az összes eszköz – lila szemtakaró, összecsukható bot, két dobócsillag – megtalálható a szettben.


Rappa Popeye gyerek jelmez

Rappa Popeye gyerek jelmez

Értékelés: 5
2 990 Ft

1 890 Ft

A vicces külsejű spenótot lakmározó Popeye mindenki szívébe belopja magát, aki akár csak egyszer is látta. Most kipróbálhatod Te is, milyen a hatalmas alkarokkal rendelkező figura bőrébe bújni! A csomag tartalmazza a felsőrészt alkarokkal,, a nadrágot és a sapkát.


Lamps Fluoreszkáló lufik, 100db + pumpa
3 280 Ft

A színes fluoreszkáló léggömbök nagyszerűek születésnapi parti vagy farsangra a gyerekek számára. Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt, ami segít felfújni őket.


Lamps Mintás lufik + pumpa
2 490 Ft

A színes, mintás léggömbök nagyszerűek születésnapi partyra vagy farsangi mulatságra gyerekek számára. Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt, ami segít felfújni őket.


Lamps Vegyes színű lufi, 100db + pumpa
2 750 Ft

Nagy csomag gumiból készült lufi, vegyes színekben. A készlet 100 db lufit tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Sok színes lufi található a dobozban egy pumpával együtt ami segít felfújni őket.


Lamps Vegyes színű lufi, 100db + pumpa
2 620 Ft

Nagy csomag gumiból készült lufi, vegyes színekben. A készlet 100 db lufit tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt ami segít felfújni őket.


Mac Toys Kis hölgyeknek alkalmas készlet - kicsi
2 000 Ft

Kis hölgyeknek alkalmas készlet Ezzel a készlettel minden hölgy igazi hercegnőként fog tündökölni. A készletben a tükrön felül fésűt, hajdíszt és egyéb nélkülözhetetlen kiegészítőket találsz.


Mac Toys Kis hölgyeknek alkalmas készlet - nagy
4 759 Ft

4 040 Ft

Kis hölgyeknek alkalmas készlet Ezzel a készlettel minden hölgy igazi hercegnőként fog tündökölni. A készletben a tükrön felül fésűt, órát, fülbevalót és egyéb nélkülözhetetlen kiegészítőket találsz.


Mac Toys Ruha hercegnőknek - kék
5 952 Ft

5 450 Ft

A lány hercegnő jelmez egy aranyos maszk álarcosbálba. A csomagolásban a kislányok gyönyörű ruhát és pálcát találnak. A jelmez kitűnő gyerek ünnepségekre, karneválra vagy álarcosbálba.


Mac Toys Ruha hercegnőknek - kék/sárga
5 952 Ft

5 650 Ft

A lány hercegnő jelmez egy aranyos maszk álarcosbálba. A csomagolásban a kislányok gyönyörű ruhát és rózsát találnak. A jelmez kitűnő gyerek ünnepségekre, karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Bandita jelmez, M
6 467 Ft

5 740 Ft

A fiús bandita jelmez hatásos álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Dinoszaurusz jelmez M, piros
8 245 Ft

7 250 Ft

Univerzális dinoszaurusz jelmez piros színben lenyűgöző álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Dinoszaurusz jelmez M, zöld
6 543 Ft

5 740 Ft

Univerzális dinoszaurusz jelmez zöld színben lenyűgöző álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Egyszarvú jelmez
5 527 Ft

4 890 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Farsangi jelmez - Hercegnő, 92-104 cm
4 120 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel a gyönyörű ruhát, és indulj el a karneválba, ahol minden szem téged fog nézni. Légy a karnevál dísze, és élvezd a sok örömet és szórakozást a barátaiddal.


MaDe Gyermek jelmez - Ninja, 110-120 cm
5 370 Ft

Közeledik a karnevál, és neked nincs mit felvenned? A Ninja jelmez a megfelelő választás. Légy az est csillaga, és élvezd a sok-sok mókát és örömöt a barátaiddal.


MaDe Gyermek jelmez - Tűzoltó, 120-130 cm
6 240 Ft

A farsangi ünnepre készülsz? Vedd fel a Tűzoltó jelmezt, és oltsd el például a szomjadat. Légy látható, és élvezd a sok örömöt és szórakozást a barátaiddal.


MaDe Hős jelmez
7 737 Ft

6 990 Ft

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Hősnő jelmez
4 434 Ft

4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Jelmez Bandita

MaDe Jelmez Bandita

Értékelés: 5
4 668 Ft

3 580 Ft

A fiatal bandita jelmez nem hiányozhat semmilyen gyermek maszkabálból, vagy álarcosbálból. Az egész fekete jelmez biztosítja a fiatal banditának az abszolút anonimitás. Elég csak egy kardal kiegészíteni és az álcázás tökéletes.


MaDe Jelmez csontváz

MaDe Jelmez csontváz

Értékelés: 5
3 870 Ft

Minden kis jelmez szerelmeseinek, akik félelmet keltenek, itt van a csontváz maszk. De óvatosan! Nem nehéz ezzel a maszkkal másokat megijeszteni. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez ezüst boszorkány
3 370 Ft

A vidám boszorkány gyermek jelmez ezüst alkalmazásokkal a megfelelő az összes kis jelmezkedvelő és maszkabál kedvelő kislány számára. A jelmez tartalmaz ruhát, övet és egy elengedhetetlen kalapot, amely jellemző a boszorkányokra.


MaDe Jelmez hős
4 370 Ft

A gyönyörű fiú jelmez kék-vörös kombinációban nem hiányozhat a kisfiadnak. A legyőzhetetlen hős minden karnevál vagy álarcos bál lényeges része. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez jégkirálynő
6 120 Ft

A jégkirálynő jelmez kislányoknak egy tündér jelmez a maszkabálra ihlette a kedvenc hercegnővel. A csomagolásban a kislányok találnak ruhát, köpenyt és fejdíszt. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Jelmez Rózsaszín tündér
4 901 Ft

3 770 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Rózsaszín tündért, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez - Szuperhős, 130-140 cm
4 990 Ft

Harcold ki magadnak az elsőbbséget a legszebb jelmezért a karneváli ünnepségen. Vedd fel, és játék lesz az egész. Élvezd a sok-sok örömöt és szórakozást a barátaiddal az izmos harcos jelmezben.


MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm
4 670 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.


MaDe Karneváli ruha - Piroska, 110-120 cm
5 370 Ft

Gyönyörű farsangi jelmez – Piroska. Vedd fel és légy az est dísze. Ne felejtsd elvinni magaddal a kosaradat a finomságokkal. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.


MaDe Macska jelmez, XS
4 574 Ft

4 120 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Ninja Jelmez, S

MaDe Ninja Jelmez, S

Értékelés: 4
6 120 Ft

A félelmetes Ninja jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Piros ruha - hercegnő
5 959 Ft

5 290 Ft

A lány piros színű hercegnő ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.