KarrierJelenleg nincs nyitott pozícióink.

Milyen munkahelyi környezet vár Rád nálunk?

Számunkra a legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek és örömmel térjenek vissza hozzánk. Cégünk és hírnevünk nemcsak a vevők visszajelzéseiből és az eladott termékek száma által növekszik, hanem munkatársaink miatt is. Elkötelezettek vagyunk, hisszük, hogy csak úgy nőhetünk még nagyobbra, ha maximális lelkesedéssel, erőn felüli dinamizmussal kezdünk el minden napot és ötleteink által folyamatosan jobbá válhatunk. Tudjuk, hogy semmi sem lehetetlen és magas célokat tűzünk ki magunknak.

Ha Te is szeretnél egy ilyen csapathoz tartozni, várjuk önéletrajzodat az általad megpályázni kívánt pozíció nevével. Kérjük, leveledben a fizetési igényed tüntesd fel. Ha jelenleg nem találsz olyan pozíciót, ami szimpatikus lenne számodra, látogass vissza később, hiszen folyamatosan nyitunk új pozíciókat.

Hogyan történik a kiválasztás?

Miután megkaptuk az önéletrajzod, a lehető legrövidebb időn belül átnézzük. Amennyiben megfelelsz az pozíció követelményeinek, első körben a HR-es munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot. A telefonos interjú során átbeszélitek a legfontosabb részeket az önéletrajzodból és Te is felteheted a kérdéseidet. Ezután sor kerülhet a személyes interjú időpontjának egyeztetésére. A HR-es interjú után sor kerül egy szakmai interjúra, ami már a leendő közvetlen vezetőddel történik. Amennyiben részedről és részünkről is kölcsönös az együttműködés, már csak a papírmunka van hátra és ezután izgatottan várjuk, hogy elkezdhessünk együtt dolgozni.

Hol van a munkavégzés helye?

Irodánk és átvételi pontunk tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Ha átvételi ponti pozícióra jelentkezel, akkor a 13. kerület, Váci út 36-38. szám alatt fogsz dolgozni. Ha gyakornoki programunk, ügyfélszolgálati vagy egyéb irodai állásajánlatunk iránt érdeklődsz, akkor a 13. kerületi Váci út 99. szám alatt található irodánk lesz a munkavégzés helye.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha érdekesnek találsz bennünket és szeretnél a csapatunkhoz csatlakozni, úgy küldd el fényképes önéletrajzodat a hr@mall.hu e-mail címre! Fontos, hogy a tárgyban tüntesd fel annak a pozíciónak a nevét, amire jelentkezni szeretnél.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az általunk meghirdetett állásokra való jelentkezés során személyes adatok kezelésére kerül sor, melyhez az önéletrajzod elküldésével egyben hozzá is járultál. Ezek az adatok, az önéletrajzban megadott személyes adatok: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési hely, idő, édesanya leánykori neve, lakcím, nem, iskolai végzettség, szakmai tapasztalat, esetlegesen családi állapot, gyermekek száma - és életút, fénykép, közösségi profilok hivatkozása (LinkedIn, Facebook), továbbá az önéletrajzban, motivációs levélben megadott egyéb adatok.

Az adatkezelés a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontján (hozzájárulás) alapul. Az általad megadott személyes adatokat 1 évig kezeljük, kivéve, ha korábban nem kéred személyes adataid törlését a hr@mall.hu e-mail címen. Személyes adataid módosítását (helyesbítését), illetve törlését bármikor kérheted.

Amennyiben jelentkezésed után, az önéletrajzod alapján megfelelsz az adott pozíció elvárásainak, úgy felvesszük veled a kapcsolatot!

Ha munkavállalóként felvételre kerülsz, úgy személyes adataid kezelésére a továbbiakban a munkajogi jogszabályi rendelkezések az irányadóak.