Mindok Álnevek: Duett

Mindok Álnevek: Duett

Értékelés: 5
5 250 Ft

Világhírű játék speciális átalakításban csak két játékos számára. Még mindig ugyanazt a súgóelvet használd a titkos ügynökök felfedésére. Azonban most együtt fogtok dolgozni! A játék külön-külön is játszható csak két játékosnak, vagy fedőneves kártyákkal gazdagíthatod a játék alapváltozatát.


Mattel Uno Gru 3
3 027 Ft

2 330 Ft

A kedvenc játékod most jön a népszerű Gru 3 animációs film adaptációban ! A cél az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadulj az összes kártyádtól fokozatosan eldobott kártyák megegyeznek a pakli tartalmával.


Mattel uno Jurassic világ
3 027 Ft

2 510 Ft

A kedvenc játékod most jön a népszerű Jurrasic world film adaptációban ! A cél az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadulj az összes kártyádtól fokozatosan eldobott kártyák megegyeznek a pakli tartalmával.


Albi Mustház
7 850 Ft

A mustházból származó állatok körében a legkedveltebb ital a Szupermust! Elkészítése azonban egyáltalán nem egyszerű. El kell menned barátaid után és meg kell szerezned a hozzávalókat.


ADC Blackfire T.I.M.E. Történetek
16 370 Ft

Üdvözöljük az ügynököket! A T.I.M.E ügynökségnek rád van szüksége. Az anyag, amelyből ezt az univerzumot és a párhuzamos világot szőtték, az idő hasadéka fenyegeti. A T. I. M.E ügynökség ügynökeit ennek a megelőzésével bízza meg.


Albi A zsebben! Állatok
2 890 Ft

Akció

Memóriára és észlelésre alkalmas kártyajáték, amely hasonló, mint A dobozban! játék. Két változatot kínál. Memóriára alkalmas játék, amikor az összes játékos játszik, fokozatosan válaszolják meg a kártyákon lévő kérdéseket.


Albi A zsebben! Dinoszauruszok
2 890 Ft

Akció

Memóriára és észlelésre alkalmas kártyajáték, amely hasonló, mint A dobozban! játék. Két változatot kínál. Memóriára alkalmas játék, amikor az összes játékos játszik, fokozatosan válaszolják meg a kártyákon lévő kérdéseket.


Albi Bang kiegészítő kockák - Old Saloon
3 420 Ft

A kiegészítő Old Saloon Bang kockák tényleg életre kelnek! A szerepek új dimenziót kapnak, ugyanis minden szerep speciális akcióval ellátott, ami teljesen megkeverheti a játékot.


BONAPARTE Fort erődítmény
2 640 Ft

Egyszerű kártyajáték Fort erődítmény, ahol a játékosok feladata, hogy megerősítsék várukat. A megszámozott kártyák lefelé vannak fordítva, a játékosok megfordítják őket és falat építenek. Talán valaki nem jó kártyát húz, de lehet, hogy más éppen arra a lapra vár. Az nyer, aki először felépíti a falat 10 kártyából.


Mattel Jégvarázs Uno Kártya
2 490 Ft
2 390 Ft

A klasszikus és méltán népszerűnek tartott kártyajáték megújult formában tér vissza! A Jégvarázs mesehőseivel ellátott lapokkal remek szórakozásban lesz részed. Az UNO kártya egyszerű játékszabályát bárki könnyedén el tudja sajátítani. Kártyázz együtt Elsával, Annával, Olaffal és a többi Jégvarázs szereplővel!


Mattel UNO Kártyajáték

Mattel UNO Kártyajáték

Értékelés: 5
2 399 Ft

2 100 Ft

Mattel UNO Kártyajáték a mai napig az egész világon népszerű játék, így könnyedén a család vagy baráti társaságok kedvence lesz. A játék szabálya nagyon egyszerű, színre színt, számra pedig számot kell tennünk. Az a játékos nyer, akinek elfogy a kártyája, azonban az utolsó lap előtt ne felejtük el bemondani, hogy UNO.


Albi Boldog fogashal
3 870 Ft

A boldog fogashal egy egyszerű és szórakoztató kártyajáték eredeti csomagolásban, amelyben minden játékos egyszerre játszik. A játék gyermekek alkalmas iskolai kirándulásokra, táborokba, de felnőttek által bulikban is használható.