Waddingtons Játékkártyák: Marvel Comics Retro
2 490 Ft 1 990 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Összesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

BONAPARTE Grabolo Társasjáték
2 650 Ft

Bonaparte Grabolo Társasjáték kiváló szórakozást nyújt a legkisebbektől kezdve az egész család számára! Praktikus kialakításának köszönhetően könnyen magunkkal tudjuk vinni bárhova, akár egy hosszabb utazásra is. Igazán strapabíró, ráadásul vízálló, műanyag kártyákkal rendelkezik. Reflex, koncentráció, memória jellemzi az egész játékot. Játékszabály: A két dobókocka meghatározza a szín- és számkombinációt, amire minél gyorsabban kell reagálni. A kezdő játékos mindkét kockával dob, így egy színből és számból álló kombinációt kap (pl. zöld és 6). Ezt követően a játékosok igyekeznek minél gyorsabban a megfelelő, asztalra kihelyezett kártyára (ezesetben zöld 6-os). Akinek ez elsőként sikerült, felveszi az adott lapot, és maga elé teszi. Ha nincs az asztalon az adott kártya, tipp következik, hogy kinél lehet (magunkra is lehet tippelni). Rossz tipp esetén egy kártyát vissza kell tennie a tippelőnek. A játék addig tart, amíg valaki össze nem gyűjti az előírt kártyaszámot.

ADC Blackfire Trónok harca: Vastrón
15 460 Ft

Ebben a játékban a népszerű sorozat A trónok harca motívumainak, a nagy családok, és a háborús parancsnokok vezetői szerepeiben próbálják legyőzni az ellenséget. Használd ki az összes rendelkezésre álló erőforrást. Tárgyalj, blöffölj, félemlíts meg!

Mattel uno Jurassic világ

Mattel uno Jurassic világ

Értékelés: 4
3 027 Ft 2 630 Ft

A kedvenc játékod most jön a népszerű Jurrasic world film adaptációban ! A cél az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadulj az összes kártyádtól fokozatosan eldobott kártyák megegyeznek a pakli tartalmával.

Piatnik High Voltage

Piatnik High Voltage

Értékelés: 5
2 650 Ft

Figyelem! Magasfeszültség! High Voltage egy egyszerű és gyors kártyajáték, amelyben az fog nyerni, aki elsőnek fog megszabadulni az összes kártyájától. Felvillanyozó villámgyors játék egyszerű szabályokkal és gyorsan elrakható kártyákkal.

Albi Mustház
7 970 Ft

A mustházból származó állatok körében a legkedveltebb ital a Szupermust! Elkészítése azonban egyáltalán nem egyszerű. El kell menned barátaid után és meg kell szerezned a hozzávalókat.

Mattel Jégvarázs Uno Kártya

Mattel Jégvarázs Uno Kártya

Értékelés: 4,5
2 490 Ft 2 390 Ft

Kiárusítás

A klasszikus és méltán népszerűnek tartott kártyajáték megújult formában tér vissza! A Jégvarázs mesehőseivel ellátott lapokkal remek szórakozásban lesz részed. Az UNO kártya egyszerű játékszabályát bárki könnyedén el tudja sajátítani. Kártyázz együtt Elsával, Annával, Olaffal és a többi Jégvarázs szereplővel!

Albi Boldog fogashal

Albi Boldog fogashal

Értékelés: 5
3 390 Ft

A boldog fogashal egy egyszerű és szórakoztató kártyajáték eredeti csomagolásban, amelyben minden játékos egyszerre játszik. A játék gyermekek alkalmas iskolai kirándulásokra, táborokba, de felnőttek által bulikban is használható.

Piatnik Cloud Mine
3 790 Ft 3 190 Ft

Visszaemlékezem arra a délelőttre a dombon, amikor az eget néztük, és álmodoztunk. Kinyújtottuk a kezünket, és kapkodtuk a felhőket, amelyek vatta pamacsokra, báránykákra, vagy sárkányra emlékeztettek. Szeretnél játszani egyet? Kiválasztok egy felhőt és neked el kell találnod, hogy mire emlékeztet. Gyere, próbáld ki! Én már kiválasztottam a felhőt…

Mattel UNO Kártyajáték

Mattel UNO Kártyajáték

Értékelés: 5
3 050 Ft

Mattel UNO Kártyajáték a mai napig az egész világon népszerű játék, így könnyedén a család vagy baráti társaságok kedvence lesz. A játék szabálya nagyon egyszerű, színre színt, számra pedig számot kell tennünk. Az a játékos nyer, akinek elfogy a kártyája, azonban az utolsó lap előtt ne felejtük el bemondani, hogy UNO.

Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter
2 490 Ft 1 980 Ft

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Mattel Uno Gru 3

Mattel Uno Gru 3

Értékelés: 4,5
3 027 Ft 1 440 Ft

A kedvenc játékod most jön a népszerű Gru 3 animációs film adaptációban ! A cél az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadulj az összes kártyádtól fokozatosan eldobott kártyák megegyeznek a pakli tartalmával.

Piatnik Pixbox

Piatnik Pixbox

Értékelés: 5
3 190 Ft

Pixbox egy olyan játék, ahol gyakorlod a térbeli képzeletedet és gyors gondolkodásra és éles látásra van szükség. A játékban össze kell rakni az átlátszó pix kártyákat a kék kockásakkal és a piros mintákat utánozni a kártyákon a feladatokkal. A játék alkalmas játékosoknak 8 éves kortól .

Waddingtons Játékkártyák: Marvel Universe
2 650 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Egyesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékokat, mint a römi, vagy rakj ki egy passziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

ADC Blackfire T.I.M.E. Történetek
12 420 Ft

Üdvözöljük az ügynököket! A T.I.M.E ügynökségnek rád van szüksége. Az anyag, amelyből ezt az univerzumot és a párhuzamos világot szőtték, az idő hasadéka fenyegeti. A T. I. M.E ügynökség ügynökeit ennek a megelőzésével bízza meg.