Defender Optimus USB 2.0 Kártyaolvasó
1 890 Ft

Töltse fel PC-re fotóit és videóit egyszerűen és gyorsan! A kicsi és praktikus Defender Optimus kártyaolvasó jó adadátviteli sebességet kínál memóriakártyái és számítógépe között kedvező áron. Az eszköz kompatibilis a legtöbbféle memóriakártyával.

Defender Combo Tiny Kártyaolvasó
2 990 Ft

Defender Combo Tiny Kártyaolvasó egy eszközben egyesíti a kis méretet és a jól használható funkcionalitást. Az eszköz támogatja a legelterjettebb kártyatípusokat, valamint a nagy kapacitású memóriakártyákat is. Az USB porton keresztül csatlakoztatható eszköz beépített írás/olvasás visszajelzővel rendelkezik.

I-TEC Univerzális olvasó (USB 2.0), fehér
2 490 Ft

Minőségi univerzális olvasó az iTec vállalattól. A termék tökéletesen megfelel a számítógépedbe vagy laptopodba való adatátvitelre. Átviteli sebessége akár 480 mb/s.

Yenkee YCR 2001BK Kártyaolvasó, Fekete
1 790 Ft

2 év garancia

A kicsi, de nagyon praktikus Yankee YCR 2001BK Kártyaolvasó számos formátumú adathordozót képes olvasni. Egyszerűen dugja be a számítógépe USB 2.0 csatlakozójába, és vigyen át kártyájáról könnyedén adatokat 480 Mbit / s-os adatátviteli sebességével. Zsebében könnyedén elfér, kis méretű, és nem igényel telepítést. A legnépszerűbb SD, SDHC, microSD, miniSD, MMC, és sok más kártya olvasására képes.

I-TEC USB 2.0 univerzális olvasó (fekete / narancssárga)
2 490 Ft

2 év garancia

Az iUSB 2.0 I-TEC közvetlen mikroformátum-olvasó ideális adatátvitelre a memóriakártyáról PC-re vagy notebookra. Ezek az USB-olvasók lehetővé teszik az adatok legfeljebb 480 Mbps átvitelét. Nagyon könnyen telepíthetők és könnyen kezelhetők.

SanDisk MobileMate Duo Memóriakártya olvasó
1 990 Ft 1 290 Ft

SanDisk MobileMate Duo Memóriakártya olvasó segítségével egy pillanat alatt átmásolhatod gépedre a memóriakártyán tárolt videókat, képeket, zenéket vagy visszarakhatsz a kártyára filmeket, zenealbumokat, hogy telefonon, MP4 készüléken élvezhesd azokat. Gyors, megbízható és rendkívül egyszerű a használata.

Connect IT OTG Memóriakártya olvasó
4 990 Ft

Connect IT OTG Memóriakártya olvasó segítségével egy pillant alatt átmásolhatod gépedre a memóriakártyán tárolt videókat, képeket, zenéket vagy visszarakhatsz a kártyára filmeket, zenealbumokat, hogy telefonon, MP4 készüléken élvezhesd azokat. Gyors, megbízható és rendkívül egyszerű a használata.

Connect IT CI-104 Kártyaolvasó, USB 3.0
4 590 Ft

CI-104 Kártyaolvasó megjelenésben egyszerű, de nagyon is praktikus hordozható kártyaolvasó. Kis méretéből adódóan könnyedén tudjuk tárolni és hordozni. USB portjának köszönhetően bármelyik asztali vagy hordozható számítógéphez csatlakoztatható. Az eszköz T-Flash, Micro SD / HC, Mini SD, SD / HC, MMC / RS-MMC, MS, MS Duo, MS PRO DUO, M2 típusú memóriakártyák olvasására alkalmas.

Hama All in One (94124) Kártyaolvasó
2 790 Ft

Hama All in One (94124) Kártyaolvasó egy fekete színű, kompakt, univerzális külső kártyaolvasó külön microSD és M2 kártyafoglalattal, ezért nincs szükség adapterre használatához. USB csatlakozó kábel az olvasó aljában tárolható, mely a tápellátásért felelős. Nagysebességű adatátvitelre képes (480Mbit/s). Rendkívül gyorsan üzembe helyezhető. A következő kártyatípusokkal használható: SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCPlus, RS-MMC, MMCmobile, microSD, microSDHC, SmartMedia, xD-PictureCard, MS, MS Select, MS Duo, MS Pro, MS Pro Duo, MS pro Duo HG, MSXC/M2, CF I&II, MicroDrive

Connect IT CI-86 Wave Kártyaolvasó
3 390 Ft

Connect IT CI-86 Wave kártyaolvasó támogatja többek között a SIM, Micro SD vagy a T-flash típusú kártyákat is. Kis méretének és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen csatlakoztatható és hordozható. USB 1.1 vagy újabb interfész segítségével villámgyorsan kapcsolatot létesíthetünk számítógépünk és memóriakártyánk között.

DELOCK USB 3.0 Kártyaolvasó 36 in 1
4 990 Ft

Delock USB 3.0 kártyaolvasó 36 in 1 lehetővé teszi, hogy 36 különféle SD és MMC memóriakártyát kezeljen (írjon vagy olvasson). Az eszközt USB 3.0 porthoz csatlakoztatva rendkívül gyors, akár 5 Gb/s-os adatátviteli sebesség is elérhető. Ezen kívül persze lehetőség nyílik USB 2.0 vagy USB 1.1 porthoz való csatlakoztatáshoz is, hiszen az USB 3.0 interfész kompatibilis elődjeivel.

I-TEC 3 portos USB 3.0 Slim HUB kártyaolvasóval (U3CR3HUB)
5 390 Ft

2 év garancia

Passzív 3 portos HUB és memóriakártya olvasó egy berendezésben. Ideális kellék azok számára, akik notebookján, táblagépén vagy számítógépén nincs elég USB csatlakozó, és ezért kénytelenek kedvenc USB berendezéseiket állandóan lekapcsolni és visszacsatlakoztatni. A memóriakártya olvasó elsősorban digitális fényképezőgépek és HD kamerák felhasználóinak szerez örömet, akik a memóriakártyákat a gyakori adatátvitel eszközeként használják.

SanDisk ImageMate All-in-One USB 3.0 Kártyaolvasó (SDDR-289-X20)
10 490 Ft

Töltse fel PC-re fotóit és videóit akár 500 MB/s sebességgel az USB 3.0 technológia segítségével! A Sandisk ImageMate All-in-One kártyaolvasó egyszerű és rendkívül gyors adadátvitelt kínál memóriakártyái és számítógépe között. Az eszköz kompatibilis a legtöbbféle memóriakártyával.

Yenkee YCR 2001BK Kártyaolvasó, Piros
1 990 Ft

2 év garancia

A kicsi, de nagyon praktikus Yankee YCR 2001BK Kártyaolvasó számos formátumú adathordozót képes olvasni. Egyszerűen dugja be a számítógépe USB 2.0 csatlakozójába, és vigyen át kártyájáról könnyedén adatokat 480 Mbit / s-os adatátviteli sebességével. Zsebében könnyedén elfér, kis méretű, és nem igényel telepítést. A legnépszerűbb SD, SDHC, microSD, miniSD, MMC, és sok más kártya olvasására képes.