Pedrini Mokka kávéfőző 2 csészére

Pedrini Mokka kávéfőző 2 csészére

Száma: 24322000
Elegáns alumínium mokka kávéfőző az olasz Pedrini márkától. Élvezd az erős, de finom kávét. Hosszabb használat után a kancsó patinás lesz, ami még jobb ízt ad a kávénak. További információ
6 790 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 24322000

Leírás

Pedrini Mokka kávéfőző 2 csészére

Jellemzők

 • Minőségi és funkcionális anyagok – acél, alumínium és szilícium
 • Az alumínium mokka kávéfőzők egyre népszerűbbek a patina miatt, amely jobb ízt kölcsönöz a kávénak
 • Az alumínium jobban vezeti a hőt
 • Minőségi fekete műanyagból készült fogantyú
 • Ne súrold le a belsejében kialakult barnás patinát, ez fontos a kávé megfelelő ízének megőrzéséhez
 • Első használat: Az első használat előtt csavard ki a kávéfőzőt, és öblítsd le az összes alkatrészt meleg vízzel. Ha először főzöl, javasoljuk, hogy kevesebb kávét használj, és öntsd ki ezt a tételt. Csak a második és a további használatkor lesz megfelelő íze a kávénak.
 • Kávé: Javasoljuk, hogy eszpresszóra alkalmas kávét használj. Ez inkább pörkölt és durvára őrölt. Nem ajánljuk a kávékivonatokat, az oldódó kávét vagy a német keverékeket. Túl savanyúak és enyhék az eszpresszóhoz, eltömíthetik a szűrőket és károsíthatják a kávéfőzőt.
 • Kávéfőző karbantartása: Ne használj durva tisztítószereket, hogy elkerüld a készülék felületének károsodását
 • Figyelmeztetés: Minden kávéfőzés előtt győződj meg arról, hogy a kávéfőző egyetlen alkatrésze sem hiányzik, és hogy azt feltöltötted vízzel és kávéval. A kávéfőző odaégése, amelyet a tartály víz nélküli melegítése okoz nem ad okot panaszra. Ezeket a foltokat nem lehet eltávolítani. Ez esztétikai sérülés, amely nem károsítja a termék funkcionalitását. A víz foltokat okozhat a kávéfőző oldalain és az alján. Ezek nem jelentenek hibát, és nem a termék vagy az anyag hibája. Ne hagyd a kávéfőzőt párás környezetben. Ha hosszabb ideig nem használod, győződj meg róla, hogy a kávéfőzőt kimosva, megszárítva és szellős helyen tartod. Máskülönben penész képződhet. Ha széles főzőlapon vagy nagy lángon használod, a kávéfőző külső falai megéghetnek.
 • Mosogatógépben nem mosható
 • Minden típusú főzőlapon használható, kivéve az indukciósat

Műszaki adatok

Edény típusa Kotyogós kávéfőző
Típus Vízforraló
Anyaghasználat Alumínium
Indukciós főzőlap Nem
Fütyülős teáskanna Nem
Tejhabosító Nem
French Press Nem
Szín Alumínium
Térfogat 110 ml

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.