Celmar Darált zöldkávé gyömbérrel, 250 g
1 890 Ft

1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

zöld kávé fogyasztása rengeteg előnnyel jár az emberi test számára – mivel koffeint tartalmaz, csökkentett energiával, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást és a koleszterint. Ez a kávé gyömbért és fahéjat tartalmaz. A Celmar zöld kávé szemei nincsenek megpörkölve, így megtartják a hatóanyagot. Íze a tea és kávé határán van.


Dallmayr Espresso Intenso 1 kg, szemes kávé
4 190 Ft

2 990 Ft

legfinomabb, sötét, pirított Arabica és Robusta szemek keveréke alacsony savasságú, intenzív ízű, mogyorós színű és vastag krémes habokkal. A Dallmayr Espresso Intenso a legjobban alkalmas eszpresszóhoz. Hagyományos olasz módon pörkölt szemek.


Lavazza Espresso 100% Arabica 250 g fém dobozban, őrölt kávé
1 790 Ft

Közepesen pörkölt Lavazza Espresso kávé praktikus fém dobozban. Az alacsony koffeintartalmának köszönhetően egész napos fogyasztásra is alkalmas. Tökéletes íz gyümölcsös tónusokkal és ízletes habbal. Minden típusú kávéfőzőben elkészíthető.


Lavazza Espresso 100% Arabica 250 g, szemes kávé
1 790 Ft

Közepes pörkölésű kávé, alacsony koffeintartalommal, gyümölcsös tónusú, könnyen felismerhető aromával. A Lavazza Espresso 100% Arabica intenzív íze egész napos fogyasztáshoz is alkalmas. Ideális minden típusú kávés ital készítéséhez.


Lavazza Gran Riserva 1 kg, szemes kávé
6 190 Ft
5 890 Ft

Arabiky és Robusta kávé keverék a Karib térségből, illetve Dél- és Latin-Amerikából, ami elvarázsol gazdag, hosszantartó íz és bársonyos hab. A Lavazza Gran Riserva ****kávé nem csak a klasszikus espressóhoz illik, hanem a cappuccinóhoz és a lattéhoz is. Torinóban pörkölt.


Fitness coffee Antioxidant fully active blend 250 g őrölt kávé
2 990 Ft
2 890 Ft

Ez az Arabika és Robusta keverék gyógynövényekkel és fűszerekkel készült, amik sok antioxidánst és más, az egészséget támogató anyagokat tartalmaz. A Fitness Coffee kávé Antioxidant fully active blend felgyorsítja az anyagcserét, ami támogatja a zsírégetést, segít a súlycsökkentésben, növeli az energiaszintet és más pozitív hatásokkal is rendelkezik.


Fitness coffee Antioxidant fully active blend 250 g szemes kávé
2 990 Ft
2 890 Ft

Ez az Arabika és Robusta keverék gyógynövényekkel és fűszerekkel készült, amik sok antioxidánst és más, az egészséget támogató anyagokat tartalmaz. A Fitness Coffee kávé Antioxidant fully active blend felgyorsítja az anyagcserét, ami támogatja a zsírégetést, segít a súlycsökkentésben, növeli az energiaszintet és más pozitív hatásokkal is rendelkezik.


Fitness coffee Cannabissimo coffee 250g, őrölt kávé
2 990 Ft
2 890 Ft

Prémium őrölt kávé Arabika és Robusta kávészemek kendermagokkal való kombinálásával. A Cannabissimo igazán összetéveszthetetlen ízvilággal rendelkezik, amit minden kávé kedvelő és ínyenc értékelni fog. Az összetételének köszönhetően erősíti az immunrendszert, elnyomja a méreganyagok keletkezését és sok egészséges antioxidánst tartalmaz.


Pellini Oro Intenso 1 kg, szemes kávé
5 790 Ft
5 690 Ft

Az erős Pellini kávé kitűnik az egy kicsit sem keserű fűszeres ízével. Az Oro Intenso a legjobb minőségű Latin-amerikai Arabika és ázsiai, illetve afrikai Robusta szemeket kombinálja, amiket speciális módszerrel pörköltek hogy a lehető legjobban kibontakozzon az ízük.


Pellini Top 250 g, őrölt kávé
2 190 Ft

Tökéletes 100% Arabica kávé, aminek a koffeintartalma soha sem lépheti át az 1,7 %-ot. Ennek köszönhetően gyakori fogyasztásra is alkalmas. A Pellini Top selymes ízű csokoládés tónusú és enyhén savas. Hagyományos családi pörkölőben pörkölve.


Celmar Őrölt zöldkávé, 250 g
1 790 Ft

1 490 Ft

zöld kávé fogyasztása rengeteg előnnyel jár az emberi test számára – mivel koffeint tartalmaz, csökkentett energiával, felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást és a koleszterint. A Celmar zöld kávé szemei nincsenek megpörkölve, így megtartják a hatóanyagot. Íze a tea és kávé határán van.


Jacobs Krönung Selection szemes kávé 1 kg
3 090 Ft

Kiváló minőségű Jacobs Professional kávé, mely a hagyományos recept szerint készült és pörkölt. Az 1000 g súlyú kávé kávédarálókhoz és automatákhoz ajánlott.


Lucaffé Mr.Exclusive 100% Arabica darált 250g
2 590 Ft

Ez az exkluzív Dél-Amerikai arabica kávé az igazi ínyencek számára készült. Speciális minőségű Lucaffe kávé. Tartósítószerek, kémiai anyagok, szűrés, sugárzás és kezelés mentes, amik az átlagos kávéknál gyakoriak.


ASTORINI PREMIUM Grand Crema 1kg
6 020 Ft

Egyedien kevert és pörkölt keverék 85% Arabica és 15% Robusta tartalommal a dél-amerikai ültetvényekről, kivételesen kiegyensúlyozott ízű. Az egyes kávészemek egyedi pörkölése, finom ízlésű ízeket hagy maga után. Az eredmény egy rendkívüli és kiegyensúlyozott eszpresszó, amely nagyszerű alap a cappuccino vagy latté macchiato számára.


Tchibo Barista Espresso 1 kg, szemes
6 237 Ft

5 690 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.


Segafredo Zanetti Selezione Oro szemes kávé 1 kg
3 890 Ft

A Segafredo Zanetti márka kínálatába tartozó Selezione Oro vezető szerepet tölt be a kávé pörkölésének művészetében. A könnyű aroma, finom íz és csábító sötétbarna hab nem csak reggel, de minden egyes alkalommal elcsábít.


ASTORINI PREMIUM 100% Arabica 1kg
6 620 Ft

A dél-amerikai ültetvényekből származó különböző arab kávéfajták, egyedien kevert és pörkölt keveréke, kivételesen kiegyensúlyozott ízt kölcsönöz. Az egyes fajták Arabica egyedi pörkölése finom árnyalatokat kölcsönöz nekik. Az eredmény egy kivételes és kiegyensúlyozott eszpresszó, amely nagyszerű alap a cappuccino vagy latté macchiato számára.


Davidoff Café Espresso 57 500g, szemes
4 687 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Davidoff Café Espresso 57 szemes kávét 57 fokon különlegesen pörköltek, ami a pörkölés idejének és hőmérsékletének kiegyensúlyozottságát jelenti. Ez lehetővé teszi, hogy az első osztályú kávészemekben kiteljesedjen a gyengéd csokoládé íz. A sötét, intenzív pörkölés meglepi a tipikus eszpresszó ízvilágát.


Mirabela friss kávé Brasilia Santos
1 790 Ft

Egyetlen brazil 100% Arabica Sao Paulo térségéből. A szemeket körülbelül 950 m tengerszint feletti magasságban termesztik, és ezért alacsonyabb savasság jellemzi. Minden léleknek örömet szerez minden kortyjával minden keserűség nélkül.


Segafredo Zanetti Selezione Crema 1 kg
3 890 Ft

A Selezione Crema különösen finom kávé gazdag habbal. Latte, nagyobb kávék és cappucino készítésére alkalmas. Jellegzetes krémes eszpresszóról van szó hosszantartó kiegyensúlyozott ízzel.


Lucaffé Espresso Bar szemes kávé 1kg
4 690 Ft

A Lucaffé márka minden fajta kávéja tipikus példája a lassú pörkölésű olasz kávéknak, enyhe, forgó dobokban történő kalcinációval, aminek köszönhetően kellemes, de pikáns ízt kap egy leheletnyi pörkölt csokoládéval.


Mirabela friss kávé Costa Rica Tarazzu
1 790 Ft

Costa Rica Tarrazu egy 100% Arabica fajta a Leon Cortés kantonjától, a Tarraz-hegység lábánál. A Tarraza esetében az érett gyümölcsök puha és kiegyensúlyozott ízvilága jellemző ,többek között diófélék, a vanília és a finom citrusfélék tónusai.


Lucaffé Classic szemes darált 250g
2 290 Ft

Sokan kedvelik a Lucaffé Classico-t az egész világon. Ez a kávé kellemes ízének köszönhetően tökéletes cappuccino és latte macchiato elkészítéséhez.


Lucaffé Mr.Exclusive 100% Arabica Zrno 250g
2 590 Ft

100% arabica kávészemek. Ez az exkluzív Dél-Amerikai arabica kávé az igazi ínyencek számára készült. Speciális minőségű Lucaffe kávé. Tartósítószerek, kémiai anyagok, szűrés, sugárzás és kezelés mentes, amik az átlagos kávéknál gyakoriak.


Tchibo Barista Caffé Crema 500g, szemes
3 862 Ft

2 990 Ft

Barista Caffè Crema szemes kávé szerelmesei számára, akik a teljesen automatizált kávéfőzőgépeket használják beépített kávédarálóval a szemes kávéra vagy a karos kávéfőző gépeket (félautomata). A Tchibo szemes kávéból kiváló café au laitot vagy egy leheletnyi gyümölccsel és lágy zamatos habbal koronázott kávét készíthetsz.


Davidoff Café Créme 500g, szemes
4 687 Ft

3 690 Ft

Davidoff Café Créme egy exkluzív intenzíven pörkölt kávészemek keveréke, melyben a jellegzetes aroma, a teljes íz és az egyedülálló zamatos hab egyesül. A teljesen automata kávéfőzőgépekhez ajánlott.


Davidoff Café Espresso 57 250g
3 112 Ft

2 290 Ft

Davidoff Café Espresso 57 kávét 57 fokon különlegesen pörköltek, ami a pörkölés idejének és hőmérsékletének kiegyensúlyozottságát jelenti. Ez lehetővé teszi, hogy az első osztályú kávészemekben kiteljesedjen a gyengéd csokoládé íz. A sötét, intenzív pörkölés meglepi a tipikus eszpresszó ízvilágát.


Davidoff Café Fine Aroma 250g
3 287 Ft

2 690 Ft

Davidoff Café Fine Aroma őrölt kávé kiválóan egyesül a közepesen erős és az enyhén savanykás ízzel, amelyek kombinációja finom illatú. A lágy, finom íz legyőzi a legmagasabb elvárásokat is.


Davidoff Café Rich Aroma 250g
3 487 Ft

2 890 Ft

Davidoff Café Rich Aroma őrölt kávé kiválóan egyesül az intenzív és az enyhén savanykás ízzel, ami a fűszerek és leheletnyi gyümölcs kombinációjának köszönhető. Ez egy exkluzív ízélményt biztosít számodra.


Gimoka Gran Festa őrölt kávé 4x250g
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közepesen erős kávé finom diós ízzel , gazdag krémmel és kiegyensúlyozott koffeintartalommal az arabica és robusta keveréke. Alkalmas moka kávé és kávé frenchpressben való készítéséhez, vagy moka-vízforralóhoz. A csomag 4 darabot tartalmaz, ami 250 grammnak felel meg.


Jacobs Crema Gold 3x 200g
7 487 Ft

6 790 Ft

Próbáld ki délutáni pihenésedhez a Jacobs Crema Gold kávét, amelyet finom, kiegyensúlyozott savasabb tónusú íz és igazán gazdag hab jellemez. A kávét különleges permetezési módszerrel dolgozzák fel.


Jacobs Crema szemes kávé, 1 kg
4 902 Ft

4 490 Ft

Jacobs Crema közepesen pörkölt szemes kávé kiegyensúlyozott ízzel citrusos tónussal. Tökéletes sötét és erős kávékhoz, mint például az espresso vagy a caffè crema. A gazdag krémhab és finom illat tipikusak az ilyen kiegyensúlyozott és kellemes ízű kávéra.


Jacobs Gold 3x 200g
7 487 Ft

6 790 Ft

Jacobs Gold kávét különleges fagyasztási módszerrel dolgozzák fel. Tökéletesen kiegyensúlyozott ízével és ellenállhatatlan aromájával minden nap magával ragad téged és szeretteidet is. A kávé tökéletesen megfelel a tejes változatokba is. Könnyen elkészíthető, így olyankor is elkészítheted, amikor csak pár percnyi ücsörgésre van időd.


Jacobs Kronung instant 3x 200g
7 487 Ft

6 790 Ft

A közkedvelt Jacobs Krönung kávé gazdag és kellemes ízével, valamint ellenállhatatlan aromájával tűnik ki, az egész családot és a vendégeket is megörvendezteti. A kávét különleges fagyasztási módszerrel dolgozzák fel, a tej nélküli változata is nagyon ízletes.


Kimbo Extreme szemes kávé 1kg
5 670 Ft

Finom és bársonyos kávé Kimbo Extreme intenzív ízével gazdag és fűszeres ízeket kölcsönözz. 100% Arabica kiváló a hagyományos eszpresszóban, de alkalmas cappuccino és latte készítésére is. A nagyobb koffeintartalmának köszönhetően, ébren tart.


Lavazza Bar Gusto Forte Vending 1kg
5 490 Ft

A Lavazza pörkölőből származó pörkölt kávét kizárólag robuszta kávébabból készítjük. A Gusto Ferto Vending egy kilós csomagban levő szemes kávébabjait érdemes kóstolni.


Lavazza Bar Gusto Pieno Vending 1kg
4 990 Ft

A Lavazza pörkölt kávé 20% arabica és 80% robusta keverékéből készül. A Gusto Pieno Vending egy kilós csomagban levő szemes kávébabjait érdemes kóstolni.


Lavazza DEK Decaffeinato őrölt kávé 250g
3 130 Ft

Őrölt kávé Lavazza DEK Decaffeinato ázsiai kávébabból készült, gondosan kiválogatva . Bár koffeinmentes kávéról van szó, nem ismered fel az ízéről. 250 grammnak.


Lavazza Prontissimo Intenso instant kávé 95 g
2 490 Ft

2 290 Ft

Instant 100 % arabica kávé az eszpresszó elkészítéséhez intenzív illattal és krémes konzisztenciával rendelkezik. Tartalmaz 10% mikronizált pörkölt kávét és kávéolajakat, amelyek jellegzetes ízt kölcsönöznek az italoknak. Lavazza Prontissimo Intenso instant kávé 95 g élvezni fogják még a legigényesebb kávé szerelmesei is.


Lucaffé Classic szemes kávé 1kg
6 890 Ft

Ez a kávé kellemes ízének köszönhetően tökéletes cappuccino és latte macchiato elkészítéséhez. Sokan kedvelik a Lucaffé Classico-t az egész világon.


Lucaffé Classic szemes kávé 250g
2 290 Ft

Ez a kávé kellemes ízének köszönhetően tökéletes cappuccino és latte macchiato elkészítéséhez. Sokan kedvelik a Lucaffé Classico-t az egész világon.


Lucaffé Mamma Lucia szemes kávé 1kg
4 790 Ft

A leggyakoribb kávé a piacon, ami nagy népszerűségnek örvend a laikusok és az ínyencek között is. A tipikus olasz, lassú és kíméletes forgódobos pörkölés során a kávé kellemetlen, keserű íze eltűnik, a végeredmény egy nagyon finom, mégis erős kávé, egy csipetnyi csokoládé aromával.


Lucaffé Mr.Exclusive 100% Arabica Zrno 1kg
7 790 Ft

100% arabica kávészemek. Ez az exkluzív Dél-Amerikai arabica kávé az igazi ínyencek számára készült. Speciális minőségű Lucaffe kávé. Tartósítószerek, kémiai anyagok, szűrés, sugárzás és kezelés mentes, amik az átlagos kávéknál gyakoriak.


Mirabela friss kávé Colombia Supremo
1 790 Ft

Kávé Mirabela Colombua Supremo 100% Arabica hegyvidéki területeken termesztve, Sierra Nevada magasságban 1600–2000 m és enyhe savassága jellemzi. A kiegyensúlyozott íz, aroma és finom savasság teszi ezt a kávét tökéletes egésszé.


Mirabela friss kávé ESPRESSO CLASSICO 225g
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Mirabela Espresso Classico több más kiváló minőségű dél-amerikai Arabika és első osztályú Robusta kiegyensúlyozott keveréke. Pörkölése Csehországban különleges módszer alapján, ahol a szemcséket felváltva melegítve és hűtve tárolják, és ez a módszer egy teljesen kiegyensúlyozott, édes és ugyanakkor enyhén földes ízt kölcsönöz , a kakaó és a könnyű gyümölcs árnyalatokkal.


Mirabela friss kávé ESPRESSO DELICATO 225g
1 790 Ft

A Mirabela Espresso Delicato Dél-Amerikai Arabika kiváló minőségű kávészemek keveréke. Pörkölése Csehországban különleges módszer alapján, ahol a szemcsék felváltva melegítve és hűtve tárolják, így a kávé a teljes ízét tudja nyújtani, sima krémmel és édes csillogással.


Tchibo Barista Espresso 500g, szemes
3 987 Ft

3 090 Ft

Az Espresso Barista a Tchibo márkától egy professzionális minőségű tipikus olasz pörkölésű eszpresszó. A legjobb minőségű Arabica kávé szemek hagyományosan, kíméletesen és lassan pörkölve. Ennek a pörkölésnek köszönhetően a kávészemek különleges aromája és tipikus kiegyensúlyozott erős íze ki tud teljesedni – lágy alapíz gyengéd étcsokoládé tónussal és dióbarna színű habbal.