Starbucks Őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g

Starbucks Őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g

Száma: 1399423
Sötétre pörkölt kávé teljesebb testtel és erős karakterrel, amelyet a robusztus íz és az intenzív pörkölés eszencia jellemzi. Őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g az ismert Starbucks márkától felhívja magára a figyelmet a sötét kakaó tónusaival. További információ
2 590 Ft
Korábbi ár
12,95 Ft/g
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.2.08 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.08 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1399423

Leírás

A Starbucks őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g főbb jellemzői

  • Édeskésre pörkölve sötét kakaó tónusokkal
  • Magok keveréke leheletnyi olasz pörköléssel
  • Intenzív pörkölés eszenciája
  • Elkötelezettség a kávé 100 % -os etikai eredete mellett a Conservation International-nal együttműködve
Starbucks Őrölt kávé Dark Cafe Verona 200 g

Starbucks Dark Eszpresszó

Dark Roast

Sötétre pörkölt kávét teljesebb testtel és erős karakterrel, amelyet a robusztus íz és az intenzív pörkölés eszencia jellemzi.

Starbucks Dark Eszpresszó

Édeskésre pörkölve

Kiegyensúlyozott és gazdag kávé, sötét kakaó textúrájával, édeskésre pörkölve. Élvezd a Starbucks kávét anélkül, hogy el kellene hagynod az otthonodat.

Starbucks Dark Eszpresszó

Leheletnyi Olaszország

Csábító kávészemek keveréke leheletnyi olasz pörköléssel, amely mélységet, lelket és bátorságot ad hozzá. Elkötelezettség a kávé 100 % -os etikai eredete mellett a Conservation International-nal együttműködve

Starbucks Dark Eszpresszó

A legjobb csésze

Minden kávébab egyedi hőmérsékletet és idő egyensúlyt igényel az aroma, a savasság, a test és az íz egyedülálló kombinációjának elérése érdekében. A Starbucks sok éves tapasztalattal rendelkezik e tekintetben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.