DeLonghi 2 Espresso pohár

DeLonghi 2 Espresso pohár

Száma: 467749
A DeLonghi kávéfőzőkhöz tartozó 2 db DeLonghi 60 ml-es Espresso pohár boroszilikát üvegből készült, mely a duplafalú megoldással párosulva még ellenállóbb, mely akár használható mikrohullámú sütőben, mosogatógépben, hűtőben és fagyasztóban is, és tökéletes választás hideg, ill. meleg italok készítésére és tárolására is. TOVÁBB OLVASOM-> További információ
4 290 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL
3 990 Ft

Raktáron 5-nél több db

2022.10.03 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.10.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 467749

Leírás

Kiknek jó választás?

Azoknak, akik…

  • olyan Espresso üvegpoharat keresnek, ami hideg és meleg italok készítésére is alkalmas.
  • az üvegpoharak beszerzésénél is törekednek a minőségre és a tartósságra.
  • 2 db fizikai és kémiai hatásoknak ellenálló DeLonghi Espresso poharukat akár más célokra is szeretnék használni.

DeLonghi Espresso üvegpohár tele meglepetésekkel:

  • Stílusos minőség:
    • DeLonghi Espresso üvegpohár boroszilikátból készült. Ez az üveg kémiailag és fizikailag egyaránt kedvező tulajdonságú: igen nagy a mechanikai szilárdsága, jelentős mértékben ellenáll az erős savaknak és lúgoknak, továbbá hőtágulási együtthatója igen kicsi, ezért nagy hőmérséklet-ingadozásnak is képes ellenállni, éppen ezért használata széles körben elterjedt a háztartásokban. Mindezek mellett pedig a többi üvegtárgyhoz hasonlóan dizájnos, letisztult külsőt kölcsönöz az adott tárgynak.
  • Bárhol alkalmazható:
    • DeLonghi üvegpohár fent említett boroszilikát alapanyagának köszönhetően akár 300 °C-on is használható. Így betehetjük hagyományos mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe, de akár hűtőbe vagy fagyasztóba is.

Tudta-e?

Hogy a DeLonghi 60 ml-es Espresso poharak…

  • duplafalúak, így fizikai és kémiai ellenállóképességük még nagyobb?

****Tegye a kosárba**

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.