PHILIPS CA6707/10

Értékelés: 5 5 értékelés Márka: PHILIPS Katalógus száma: 1082118

PHILIPS CA6707/10

CA6707/10 Philips AquaClean készlet kávéfőződ karbantartására úgy segít automata eszpresszógéped lehető legjobb állapotban tartásában, hogy mindig minden tisztítószer kéznél lesz, amikor szükséged lesz rá. A készlet minden része a készülék karbantartásánál konkrét funkciót tölt be. További információ

18990
5 5

18 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1082118

Leírás

Termékleírás

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Legfőbb előnyök

Eszpresszógép hatásos védelme

  • Akár 5000 csésze* vízkő eltávolításának szükségessége nélkül az AquaClean szűrőnek köszönhetően
  • Biztosítja készüléked gondmentes működését.
  • Védi eszpresszó gépezetét a szennyeződések lerakódásától

Különleges minőségú kávé

  • Az idők során megőrzi a kávé ízét
  • A tisztább víz meghosszabbítja eszpresszó géped élettartamát

Minden amire szükséged van, egy csomagolásban

  • 6 hónap tökéletes védelem

Kávéfőződ tökéletes védelme

Tulajdonságok

AquaClean szűrő

Új, szabadalmazott innovációnk, az AquaClean vízszűrő gondoskodik arról, hogy teljesen automata kávéfőződet a lehető legjobban használd ki. Amennyiben a szűrőt akkor cseréled ki, amikor a készülék igényli, nem kell a kávéfőzőt vízkőtleníteni akár 5 000 csésze kávé erejéig, és egyúttal tökéletesen tiszta víz előnyére tehet szert. További előnye, hogy amint beszereled az AquaClean szűrőt, a vízkőtlenítés szükségességére való figyelmeztetés automatikusan deaktiválódik.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Vazelin

A vazelinnek köszönhetően a kávéfőző páraegységét tökéletes állapotban tarthatod. A vazelin a felhasználó számára tökéletesen biztonságos.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Tisztább víz kávéfőződ számára

A vízszűrő meghosszabbítja eszpresszógéped élettartamát, ezzel biztosítva a hosszú időn át tartó legfinomabb ízű kávé élményét.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Egyszerű karbantartás

A karbantartáshoz szükséges készlet segít eszpresszógéped tökéletes állapotban tartásában, annak köszönhetően, hogy mindig kéznél lesz minden tisztítószer, amikor csak szükséged lesz rá.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Eredeti Philips

Kizárólag a Philips társaság kiegészítőit használd, hogy biztos lehess abban, hogy a készülék gond nélkül fog működni, hosszú ideig. A Philips kiegészítői az egyedi ajánlott kiegészítő a Philips és Saeco készülékek számára.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Óvja a kávéfőzőt

Tablettáink a kávéolaj eltávolítására minden felesleges kávémaradványt eltávolítanak, és ezzel egy időben hatékonyabbá teszik az eszpresszófőző teljesítményét, hogy az a legjobb eredményt hozza. Ezt a ciklust legalább havi egyszer ajánlatos elvégezni.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Őrizd meg a kávé ízét

A rendszeres karbantartás megőrzi a legjobb ízt.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Műszaki adatok

Műszaki adatok Csomag tartalma

  • Vazelin, 2× AquaClean, 6× kávéolaj eltávolító, 6× tejadagoló tisztító

Paraméterek

%2% paraméterei

Kiegészítő típusa tisztítószerek és illatosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.