DeLonghi automata kávéfőző ECAM 22.110 B Magnifica S

DeLonghi automata kávéfőző ECAM 22.110 B Magnifica S

Száma: 478401
2 év garancia
Espresso Delonghi ECAM 22.110 B. Kompakt, teljesen automata kávéfőző – nyomj meg egy gombot, fordítsd el a gombot, és állítsd be kávéd úgy, ahogyan a legjobban szereted. Kézi tejhabosító fúvókával felszerelt, amely ideális, gazdag tejhabot hoz létre a tökéletes cappuccinóhoz, valamint rendelkezik egy csészetárolóval is. További információ
113 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
110 990 Ft
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.11.02 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.11.03 prémium szállítással várhatóan
 
2021.11.04 - 2021.11.08 standard szállítással várhatóan

Száma: 478401

Leírás

A De'Longhi ECAM 22.110 B Magnifica S főbb jellemzői 

 • Acéldaráló 13 őrlési fokozattal
 • Gőzfúvóka a tejhabosításhoz
 • A kávé aromájának, méretének és hőmérsékletének egyéni beállítása 
 • Automatikus tisztítás és vízkőmentesítés funkció
 • Szivattyúnyomás 15 bar
 • 2 kávé egyidejű elkészítése
De'Longhi ECAM 22.110 B Magnifica S

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Finom őrlés

Beépített acéldaráló 13 őrlési fokozat beállítással. Az acél őrlőkövek abszolút precízek, sérülésállóak és semlegesek a kávé ízére nézve. A „Tubeless System“ rendszernek köszönhetően a darálóban maradó kávé mennyisége minimálisra csökken.

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Termoblok melegítési rendszer

A De'Longhi kávéfőzők Termoblok rendszerrel felszereltek, és nagy pontosságú elektronikusan vezérelt kávéfőzést biztosítanak. Két fűtőelem működik egymástól függetlenül, az egyik a főzéshez szükséges optimális vízhőmérsékletet biztosítja, a másik pedig a tej gőzölését. Előnye továbbá a csendes működés és a teljes rendszer gyors felfűtése.

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Gőzölő egység

A De'Longhi szabadalmaztatott főzőegységének állítható kamrája, különböző mennyiségű kávét képes feldolgozni, a választott ital típusától függően. Ezenkívül kivehető, így legalább havonta egyszer folyó víz alatt leöblíthető, anélkül, hogy kémiai tisztítószereket kellene használni.


DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Élvezd a Te kedvenc cappuccinódat

Ha krémes cappuccinót szeretnél, a Cappuccino System segítségével tejhabot készíthetsz. A beépített tejhabosító fúvóka lehetővé teszi az autentikus kávékülönlegességek elkészítését, legyen szó akár egy habos cappuccinóról, egy sima latte macchiatóról vagy egy intenzív flat white-ról.

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Állítsd be kedvenc kávédnak az ízét

A kávéfőző egy gombnyomással elkészíti a kedvenc italod. Annak érdekében azonban, hogy a kávé mindig a Te ízlésednek megfelelően készüljön, beállíthatod a kávé méretét, intenzitását és a kívánt hőmérsékletet, majd elmentheted a gép memóriájában.

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Extra kávéfőző funkciók

A gép használata során hasznodra lesznek az olyan praktikus funkciók, mint a beállítható adaptermagasság, a lehetőség, hogy csak forró vizet készíthess a teához vagy 2 eszpresszót egyszerre. Lehetőség van előre őrölt kávé, például koffeinmentes kávé használatára is a gépben. Ahhoz, hogy az italaid tovább maradjanak forróak, a gép praktikus csészemelegítő funkcióval rendelkezik.


DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Egyszerű karbantartás

Az automatikus öblítés eltávolítja a kávémaradékot a készülék belső áramköréből. Ezzel egyidejűleg a belső áramkör is felmelegszik, hogy a kávé megfelelő hőmérsékletű legyen. Kikapcsolás előtt a belső áramkört a gép újra átöblíti, hogy eltávolítsa a kávérétegeket. A kávéfőző maga jelzi a vízkőmentesítés szükségességét, és végigvezet Téged a lépéseken.

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Vízkeménység beállítása

A De'Longhi kávéfőzők sajátossága, hogy a használt víz keménységét is be lehet programozni. 4 keménységi szint közül választhatsz. Vízszűrő használata szintén ajánlott. Ez nemcsak a vízkő képződését akadályozza meg a gépben, hanem meghosszabbítja annak élettartamát is. A kávé ízét és aromáját is befolyásolja.

DeLonghi ECAM 22.110 B Magnifica S

Automatikus kikapcsolás funkció

Az automatikus kikapcsolási funkció lehetővé teszi, hogy takarékoskodj az energiával és óvd a környezetet, még akkor is, ha netán Te magad erről egy időre megfeledkezel. Egyszerűen állítsd be az öt rendelkezésre álló intervallum egyikét, amely után a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. A készülék tisztasága miatt sem kell aggódnod, mivel a belső áramkör kikapcsolás előtt automatikusan átmosódik.

Tulajdonságok

 • Egyszerre 2 csésze eszpresszó készíthető
 • Kivehető főzőegység
 • Előgőzölés funkció
 • Automata kikapcsolás
 • Kivehető víztartály
 • Tároló felület csészére
 • Kapcsoló a nulla energiafogyasztáshoz
 • Energiatakarékos mód
 • Stand-by funkció
 • Állítható magasságú kávé kimenet
 • 1-től 6-ig 2021-es kávéfőző változások – új felső fedél a kávébabtartályhoz és a rozsdamentes acél melegítőfelüleltről műanyagra való váltás

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 1450 W
Szivattyúnyomás 15 bar
Szín Fekete
Méretei 34 × 24 × 43 cm (m × sz × m)

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.