NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B

Márka: NESPRESSO Katalógus száma: 1337890

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B

A Nespresso kapszulás kávéfőző az optikai szenzornak köszönhetően felismeri a tartóban lévő tejmennyiséget. A fekete színű De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőző gép három megvilágított gombbal rendelkezik, a különféle italok, espresso, lungo és tejes kávé kiválasztásához. A kávégép csomagolása tartalmaz 14 különböző Nespresso kapszulát INGYEN. További információ

68990

68 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 80 190 Ft, Megtakarítás: 11 200 Ft (13 %)

Katalógus száma: 1337890

Leírás

Termékleírás

A Nespresso De'Longhi Lattissima One EN 500 B főbb tulajdonságai

 • Szabadalmaztatott Cappuccino rendszer
 • Egyszerű elkészítés egy gombnyomással
 • Kompakt tejtartó
 • Kivehető tálca
 • Kapszulás kávéfőző
Nespresso De'Longhi Lattissima One EN 500 B elölről

Tökéletes eredmény a De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőző géppel

A Nespresso De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőzővel az otthonod kényelmében élvezheted a pár pillanat alatt készített finom kávét. Az egyedi gyors felfűtési rendszer lehetővé teszi a kedvenc ital elkészítését 25 másodpercen belül. A hatékony felfűtéshez az elkészítés módja is hozzájárul. Az úgynevezett thermoblokk csak annyi mennyiségű vizet melegít fel, ami az adott ital elkészítéséhez szükséges. Így a hőkezelés energiahatékony. A Nespresso kávéfőző gép 19 bar nyomással rendelkezik. Ennek köszönhetően aromadús eredményeket érsz el és kellemes illattal töltöd be az egész házat.

 De´Longhi kávéfőző gyors felmelegítési rendszer

Mindig elegendő tejmennyiség

A szabadalmaztatott Cappuccino rendszer a speciális optikai szenzor segítségével felismeri a tartályban lévő tej mennyiséget, és ez alapján használja azt fel. Ezáltal semmilyen felesleges pazarlás nem jön létre. Az elkészítéssel sem kell kínlódni. A kávé elkészítéséhez elegendő egy gombot megnyomni. Az italok gyors kiválasztáshoz elég a három megvilágított gomb közül választani, amelyek az espresso, az espresso lungo és a tejeskávé italok elkészítéséhez szolgálnak. A tejeskávé 40 ml kávéból és max. 330 ml felhabosított tejből áll. A tejtartály a készülékről egyszerűen eltávolítható és probléma nélkül behelyezhető a mosogatógépbe.

Nespresso EN 500 W kávéfőző optikai szenzor

Tudtad, hogy…?

A kávé a serkentő koffeinen kívül más fontos anyagokat, mint pl. olajok és fehérjék, számos ásványi anyagot, mint például kálium, vas, magnézium, ráadásul még antioxidánsokat is tartalmaz. Úgy, mint mindenhol máshol, itt is érvényes, hogy semmit nem szabad túlzásba vinni. Nem ajánlott több, mint napi 4 csésze kávé fogyasztása.


Kávé minden alkalommal másképp

Az ügyes kivehető tálca bármilyencsésze használatát lehetővé teszi, az erős espressohoz használatos apró csészétől egész a Latte macchiato-hoz használatos magas üvegpohárig. Az adott kapszula felhasználása után a Nespresso De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőző azt automatikusan hagyja leesni az arra kijelölt tartályba. Ez a tartály akár 11 kapszula befogadására is képes. Ennek köszönhetően nem kell folyamatosan üríteni.

De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőző cserélhető tálca

Automatikus kikapcsolás és könnyű karbantartás

Hasonlóképpen, mint a kapszulatároló edény, a literes víztartály és csepptálca is teljesen eltávolítható a még könnyebb karbantartás érdekében. A Nespresso De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőző biztonsági rendszere bebiztosítja a készülék kikapcsolását 9 perccel az utolsó használat után. Ennek köszönhetően jelentősen hozzájárul az energiatakarékossághoz. Ez a beállítás azonban egyszerűen megváltoztatható.

De'Longhi Lattissima One EN 500 B kávéfőző automatikus kikapcsolás

Tulajdonságok:

 • A Capuccino és Latte Macchiato egyszerű elkészítése.
 • Mosogatógépben mosható kompakt tejtartály
 • Kivehető tálca
 • 25 másodpercen belül használatra kész
 • Levehető víztartály 1 l űrtartalommal
 • Adagolt kávé használata
 • Beállítható memória
 • Vízkőmentesítő funkció
 • Krémszínű

Fontos tudnivalók

Nyomás 19 bar
Víztartály kapacitása 1 l
A tejtartály kapacitása 0,125 l
Teljesítmény 1 400 W
Méretek 25,6 × 15,4 × 32,4 cm (ma × sz × mé)

Paraméterek

%2% paraméterei

Eszpresszó típusa kapszulás
Capuccino funkció igen
Kávédaráló nem
Szemes kávé nem
Öntisztítás nem
Nyomás 19 bar
Kijelző nem
Tejhabosító gőzcső nem
Szín

Szín

fekete
Filter típus nincs
Űrtartalom 1 l
Kanna anyaga nincs
Örölt kávé nem
Víztartály 1 l
Meleg vízes funkció nem
Kijelző típusa nincs
Csészemelegítő funkció nem
Szélesség 15.4 cm
Teljesítmény 1400 W
Adagolt kávé nem
Csészevilágítás nem
Magasság 25.6 cm
Mélység 32.4 cm
Súly 4 kg
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.