Tchibo Cafissimo Pure Red

Márka: Tchibo Katalógus száma: 1114040

Ingyen szállítás2 év garancia

Tchibo Cafissimo Pure Red

Kapszulás presszó kávéfőző stílusos piros színben. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző kivehető csésze talapzattal rendelkezik és egyetlen gombnyomással valódi presszó- vagy caffè crema kávét vagy teát készít. A beépített tárolóhely akár 6 kapszulát is befogad. További információ

26490

26 490 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző fő tulajdonságai 

Igazi presszó-, caffè crema- és forrázott kávét, vagy akár teát is készít

A csésze talapzata kivehető – a gépben így magasabb pohár is elhelyezhető  Az ital mennyisége előre beprogramozható Akár 6 kapszula elhelyezésére is alkalmas tároló Energiahatékonyság Könnyű karbantartás

Legyen része egyedi élményben a Tchibo Cafissimo Pure Red-del

A Tchibo Cafissimo Pure Red presszó kávéfőző az egyedi 3 nyomásos rendszernek köszönhetően egyetlen gombnyomással pillanatok alatt presszó-, caffè crema, vagy forrázott kávét, illetve teát készít. Az italmennyiség egyedi módon történő programozása ** jó hír az ínyencek számára , akik a kávéjukat vagy teájukat a saját elképzeléseiknek megfelelően keverik ki.

A használt kapszulák tágas tárolójával rendelkezik

A presszós kávéscsészéketmagas poharakra ** vagy a saját kedvenc csészéjére cserélheti át – a kivehető talapzatnak köszönhetően ezek a Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőzőbe garantáltan behelyezhetők. A vendégek számára gyorsan és a készülék karbantartása nélkül készíthet kávét. A beépített tárolóbanakár hat kapszula is elhelyezhető, ami megfelel az 1 literes víztartálynak.

Tudta, hogy…

A Cafissimo választékhoz tartozó kávé kizárólag tanúsított, fenntartható mezőgazdasági termelésből származik. A Tchibo a tartós fenntarthatóság tekintetében a kávé és a kávéfőzők minőségére egyaránt rendkívül nagy súlyt fektet. A készülékek fejlesztésénél ezért fontosnak tartja a környezet védelmét ** és a termékek energiahatékonyságának az optimalizálását. A Cafissimo PURE termékcsaládhoz tartozó kávéfőzők 9 percnyi inaktivitást követően önműködően kikapcsolnak. Ebben a készenléti állapotban rendkívül alacsony az energiafogyasztás (<0,5 W). A kávé élvezete és az energiamegtakarítás ideális kombinációját képezi.


A Caffisimo PURE kávéfőzők energiahatékonysága

Energia megtakarítás és jobb hatékonyság elérése céljából ** a Tchibo tovább fejleszti a kávéfőzői minőségét és a fejlesztésnél arra is ügyelhogy környezetbarát termékeket hozzon létre. A Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőző ezért 9 percnyi inaktivitást követően önműködően kikapcsol.

Törődjön a Tchibo Cafissimo Pure Red kávéfőzőjével

A leszerelhető víztartály és a kivehető vízlecsepegtető tálka jelentős mértékben megkönnyítik a kávéfőző tisztítását, így nem gyülemlenek fel benne a kellemetlen lerakódások. A kávéfőző érzékeli a vízkőnek a falain történő lerakódásátés ellenőrző fénnyel jelzi eltávolításának az időszerűségét.

További funkciók és tulajdonságok

  • Egyedi, 3 nyomásos rendszer
  • A vízkő réteg eltávolításának jelzése
  • Környezetbarát és energiatakarékos
  • 36 hónapos garancia
  • Piros színű

Műszaki paraméterek

A víztartály térfogata 1 l
Tömeg 3,8 kg
Méretek 27,2 × 15,4 × 36 cm (m x sz x mélys.)

Tartozékok

  • Víztartó edény
  • Hálózati kábel
  • Kezelési útmutató

Hivatkozások

Meghatalmazott javítóműhelyek

Paraméterek

%2% paraméterei

Eszpresszó típusa kapszulás
Capuccino funkció nem
Öntisztítás nem
Nyomás 15 bar
Kijelző nem
Tejhabosító gőzcső nem
Szín piros
Víztartály 1 l
Meleg vízes funkció nem
Szélesség 15.4 cm
Elérhető rendszermemória nem
Adagolt kávé igen
Csészevilágítás nem
Magasság 27.2 cm
Mélység 36 cm
Súly 3.54 kg
Smart nem

Hasonló termékek

DeLonghi EC 9,1 Gőzölős kávéfőző
29 390 Ft

20 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

De'Longhi EC 9,1 Gőzölős kávéfőző minden háztartásba elhozza a legfinomabb kávéházi italok élményét. A „Vario System“-nek köszönhetően szabályozható a kávéerősség a gyengétől az erősig. Exkluzív biztonsági kupakja megelőzi a baleseteket, speciális IFD automatikus tejhab adagoló rendszere a tejet, a gőzt és a levegőt adagolva habosított tejet tölt közvetlenül a csészébe , így a házi cappuccino vagy latte macchiato pontosan olyan habos lesz, mint ahogy kedvenc kávéházában szereti.


Tchibo Cafissimo TuttoCaffé Cioccolato Kávéfőző
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elegáns barna kivitelezésű kávéfőző ideális egy tökéletes eszpresszó, caffè crema, török kávé és tea elkészítésére. Cafissimo TuttoCaffé Cioccolato kávé főzésre3 különböző nyomással tűnik ki a többi közül, beépített tartó a kapszulákra, állítható magasságú és kivehető csepegtető tálca. Személyre szabott beállítások szerint rengeteg ital beprogramozható.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.