Marimex Pad Medence geotextília (Ø 3,66 m)
9 690 Ft

Marimex Pad medencére készült 3,66 m átmérőjű geotextília. Óv a penésztől, vagy az esetleges talaji sérülésektől. Használata: helyezze le a geotexíliát a talajra, vagy homokra, majd tegye rá a medencét.

Marimex Yeti láböblítő tálca
2 990 Ft

MARIMEX Yeti láböblítő tálca célja, hogy leöblítse lábát mielőtt a medencébe lép. Kifejezetten kisgyermekes családoknak ajánlott, mert a gyerekek szeretnek koszos lábbal beleugrani a vízbe, ezzel a kis kiegészítővel megőrizheti a víz tisztaságát . Anyaga polipropilén, ami strapabíró és újrahasznosítható.

Bestway Medence alátét (335×335 cm)
2 990 Ft

Bestway Medence alátét megfelelő eszköz ahhoz, hogy a medencénket óvjuk a a lábunkról lehulló szennyeződésektől, így a vizet hosszan tisztán tudjuk tartani. Szigetel és hatékony védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen, megnövelve a medence élettartamát. Ideális választás maximum 305 cm átérőjű medencékhez.

Marimex Fedőfólia Tampa 3,66 m medencéhez
6 990 Ft

Marimex medence fedőlap Marimex Tampa 3,66 méteres medencéhez. A fedőlap megakadályozza a szennyeződések bekerülését a medencébe. Védelmet nyújt az időjárás ellen. Megakadályozza a medencében lévő víz szivárgását.

Hecht 016123 Medence alátétfólia
3 990 Ft

A Hecht 016123 Medence alátétfólia megfelelő eszköz ahhoz, hogy a medencénket óvjuk a a lábunkról lehulló szennyeződésektől, így a vizet hosszan tisztán tudjuk tartani. Tartós anyagból készült, hosszú élettartamra tervezve.

Hecht 000030 - medencetakaró
6 190 Ft 2 690 Ft

Medencetakaró 300 cm átmérővel, kerülete mentén összehúzó kötéllel ellátott a medencére való rögzítés érdekében.állítható kötél ahhoz, hogy a medence. A vízelvezető nyílásoknak köszönhetően a medencetakaró könnyen eltávolítható a medencéről még eső után is – a víz átfolyik a nyílásokon.

Bestway Medence alátét (396×396 cm)
3 990 Ft

Bestway Medence alátét megfelelő eszköz ahhoz, hogy a medencénket óvjuk a a lábunkról lehulló szennyeződésektől, így a vizet hosszan tisztán tudjuk tartani. Szigetel és hatékony védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen, megnövelve a medence élettartamát. Ideális választás maximum 366 cm átérőjű medencékhez.

Marimex Medence fólia, Ø 2,5 m
4 490 Ft

Marimex Solar Napenergia hőszigetelő medencetakaró napközben a nap által felmelegíti a vizet, és megtartja annak hőmérsékletét éjszakára. Részben védi a medence vizét a csapadéktól. Összehasonlítva két hőszigetelő lemezt a Marimex Solar Napenergia medence takaró megvédi a fénytől a medence vizét, ezáltal csökkenti az algák képződését.

Bestway Szolár medencetakaró fólia (290 cm)
2 690 Ft

Bestway Univerzális szolár medence takaró fólia nemcsak segít tisztántartani medencéjét, de elősegíti a víz hőmésékletének emelkedését és melegen tartását. A fóliát buborékos oldalával a vízfelszínre kell fektetni, így alakul ki a szigetelő légréteg. Használatával csökken a párolgás okozta vízveszteség is.

Marimex Pool House M2 Medence tető
49 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marimex Pool Hose M2 medence tető a tökéletes kiegészítő kertjézhez. Elsősorban kerti medencékhez tervezték, de ennek hiányában is jól használható például a kerti sziesztázás során, hiszen 50+ UV védelmi faktorral rendelkezik. Használhatja felszíni, vagy süllyesztett medence tisztántartására is. Halványzöld színével tökéletesen illeszkedni fog kertjébe.

Bestway Szolár medencetakaró (58253) 470 cm
6 890 Ft

A Bestway Medence takaró 5,49 méteres medencéhez. Használatával az éjszaka folyamán nem hűl ki a medence víze, napközben meg jobban felmelegszik. Továbbá védi a medence vizét a külső szennyeződésektől is! Megfelelő eszköz ahhoz, hogy a medencénket óvjuk a belehulló kosztól, falevelektől, bogaraktól így a vizet hosszan tisztán tudjuk tartani.

Optex TH- 025 Solar Pool & Spa Hőmérő
10 440 Ft

2 év garancia

Az Optex TH- 025 Solar Pool & Spa hőmérő készülék alkalmas külső és belső hőmérséklet, víz hőmérséklet, dátum és pontos idő kijelzésére. A medence szonda napelemmel is működtethető. Az elemek nem tartozékok.

Bestway Medence alátét fólia (488×488 cm)
6 190 Ft

Bestway Medence alátét megfelelő eszköz ahhoz, hogy a medencénket óvjuk a a lábunkról lehulló szennyeződésektől, így a vizet hosszan tisztán tudjuk tartani. Szigetel és hatékony védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen, megnövelve a medence élettartamát. Ideális választás maximum 427 cm átérőjű medencékhez.

Bestway Napelemes úszómécses, 18cm
2 390 Ft

Bestway Napelemes úszómécses bármely medencében alkalmazható. Kellemes légkört teremt a medencében, a vizen lebegve. Napelemes működésének köszönhetően környezetbarát és költséghatékony.

Hecht 061210 - javító készlet
1 090 Ft

Patch készlet pezsgőfürdők tartalmazó ragasztó egy átlátszó folt tervezett kötés a fólia alatt a víz a medencében.

Marimex Szolár golyóscsap

Marimex Szolár golyóscsap

Értékelés: 5
5 990 Ft

Napenergiával működő golyóscsap a Marimex kiegészítője szolár berendezésekhez.

Marimex Tampa Fedőfólia medencéhez, 3,05 m
3 490 Ft

Marimex medence fedőlap. Alkalmas Tampa 3,05m kör alakú medencéhez. Megakadályoza a szennyeződések, vagy a bogarak bejutását a medence vízébe.

Marimex Medence Javító Szett

Marimex Medence Javító Szett

Értékelés: 4,5
1 490 Ft

Marimex Medence Javító Szett egyszerűen alkalmazható és hatékony megoldás minden felfújható tárgy megfoltozására. Vinil tapaszokat tartalmaz, a víz alatt és fölött is javítható a medence fólia.

Marimex Hőtartó Fedőfólia Tampa 3,66 m medencéhez
5 490 Ft

Marimex 3m-es Hőtartó Fedőfólia Tampa 3,66 m medencéhez egy univerzális minőségi eszköz, amely segítségével megelőzhetjük a szennyeződések bekerülését a medencébe. Amellett, hogy védelmet nyújt a szennyeződések ellen, megakadályozza a medencében lévő víz szivárgását és melegen tartja a medence vizét.

Marimex Tampa Hőszigetelő medencefólia, 1,95 m, 2,44m-es medencéhez
4 190 Ft

Marimex Tampa Hőszigetelő medencefólia 2,44 méteres Tampa medencékhez kialakított fedőlap, melynek átmérője 1,95 m. A hőszigetelő takaró alatt napközben a nap hatására felmelegszik a víz, éjszaka pedig megtartja a hőmérsékletét. Megakadályozza a fény bekerülését is a vízbe, így nagy mértékben csökken az algák kialakulása. Használatával falevelek és egyéb szennyeződések sem tudnak a medence vizébe kerülni.