Aquamar Aquamar Szűrő homok, 25 kg II.osztály

II. osztályú termék

Aquamar Aquamar Szűrő homok, 25 kg II.osztály

A termék csomagolása szállítás során sérült, de a termék Szűrő homok amely alkalmas minden típusú föld feletti medencéhez, medenceszűrő berendezésekhez. Segít fenntartani a kristálytiszta víz minőségét az egész nyári időszakban. További információ

1977
Márka: Aquamar Katalógus száma: 918010

Piaci ár: 2 990 Ft, Megtakarítás: 1 013 Ft (33 %)

1 977 Ft ÁFA-val

Raktáron – Átvehető akár: 2016.12.12.

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: 2016.12.12.
Szállítás futárral Budapestre várhatóan: 2016.12.12.
Szállítás futárral vidékre várhatóan: 2016.12.12.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 17:00 óráig elküldött, utánvéttel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Sérült csomagolású termék

A termék csomagolása sérült, hiányos vagy akár teljesen hiányzik. A termék használatba véve soha nem volt.

Leírás

Termékleírás

A termék csomagolása szállítás során sérült, de a termék Kiknek jó választás?

Azoknak, akik…

természetes alapú mosóhomokot szeretnének. rendelkeznek már homokszűrő berendezéssel. jó áron jó minőségű szűrő homok vásárlását tervezik. Hogyan mükődnek a homokszűrő berendezések?

A homokszűrő használata során töltsük fel a megfelelő mennyiségű homokkal. A homok teljesen környzetbarát összeteinek és természetes anyaga révén nagyon hatékony mégis kiméletesn tisztítja meg vizeinkt a szennyeződéesktől. A homokszűrő berendezésével, e homok használatával ajánlott egy alkalommal akár többször is átszűrnia a medence vagy kerti tó vízmennyiségét.

Tudta-e?

Hogy a Marimex Medence sterilizáló UV lámpa…

a speciális tartalmommal rendelkező homok szűrő homokszemei átlagban 0,6–1,2 mm? minden 2–3 évben érdemes homokszűrő berendezésében kicserélni a homokot? homokszűrő használatával szinte teljesen kiszűrhetök a vízből a szennyeződések? az egyik leggyorsabb medence tisztító módszer? tisztító homok használatával megelőzhetjük vízünk algásodását?


Paraméterek

%2% paraméterei

Medence kellékek típusa medenceszűrő

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.