HP Home Office Papír, 80 g, A4, 500 lap (CHP150)

HP Home Office Papír, 80 g, A4, 500 lap (CHP150)

Száma: 611977
Minőségi papír mindennapi használatra nagy sebességű nyomtatáshoz és másoláshoz. Gyors áthaladás a gépen, nagy elakadási ellenállás nagy nyomtatási és másolási sebesség mellett. További információ
3 690 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 611977

Leírás

Főbb jellemzők:

HP Home Office Paper

A HP társaság nem újonc a piacunkon. Ez egy olyan vállalat, amely főleg a nyomtatók és fogyóeszközök gyártása révén tett szert a népszerűségre az ügyfelek körében. Termékeit kiváló minőség és viszonylag elfogadható ár jellemzi. Ezúttal a HP fehér papírt készített nekünk a rendszeres nyomtatáshoz. A HP Office Paper A4 formátumú, súlya 80 g/m2, és összesen 500 lapot tartalmaz. A papír teljes mértékben kompatibilis az összes HP LaserJet és HP Color LaserJet monokróm és színes nyomtatóval. Kompatibilis az összes HP tintasugaras nyomtatóval, a HP Photosmart 1×x/2×x/3×x kivételével. Ugyanakkor más márkájú nyomtatókhoz is használható.

Részletes specifikáció:

Műszaki paraméterek:
  • Eredeti kiegészítő: Igen
  • A következő gyártó nyomtatóihoz megfelelő: HP
  • Fogyóeszköz típusa: Irodai papír
  • A csomagban lévő lapok száma: 500
  • Súlya [g/m2]: 80
  • Formátum: A4

Hasznos hivatkozások:

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.