HP 410X toner Magenta CF413X

Márka: HP Katalógus száma: 869369

HP 410X toner Magenta CF413X

Támaszkodnak a valódi sárga festékkazetta HP 410X és JetIntelligence technológiák állandó minőséget nagy sebességgel, megfizethető és magas hozamma. Mindez biztosítja a konzisztens HP minõséget – aminek a versenytársak nem felelnek meg. További információ

95990

95 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 869369

Leírás

Termékleírás

Sokoldalúság és nagyobb érték, mint valaha Biztos lehet benne, hogy a patron a legjobb hozamot eredményezi. Az Eredeti HP Eredeti patronok JetIntelligence segítségével több oldalt nyomtathat, mint valaha. Megbízható az intelligens festékfigyelés és a megfizethető magas hozam mellett.

Gyors nyomtatás a minőség romlása nélkül Kiváló minőségű dokumentumokat készítsen olyan sebességgel, amelyet a nyomtató vagy a HP multifunkciós készülék természeténél fogva képes kezelni. A kifejezetten az eredeti HP JetIntelligence festékkazetták megegyeznek a nyomtató nagy sebességével és teljesítményével, és az elvárható eredményeket kielégítik.

Segít megvédeni Önt a csalásoktól és fenntartani a minőséget A súgó segíthet megvédeni üzleti tevékenységét a hamis patronokkal szemben a kizárólagos csalás elleni technológia terén. Kezelje a vállalati költségeket és fenntartja a minőségi szabványokat a valódi HP eredeti termékek és a patronvédelmi irányelvek segítségével.

Segítsen megvédeni befektetését Most több oldalt nyomtat HP nyomtatójára vagy többfunkciós nyomtatójára. Az eredeti HP JetIntelligence festékkazetták megegyeznek a nyomtató teljesítményével, és segítenek biztosítani a következetes eredményeket. Válassza ki a festékkazettákat, amelyek a nyomtató számára a legjobb munkát – valódi HP patronokat.

A festékkazetta színe: magenta Nyomtatási technológia: lézer Kimenet (fekete-fehér): 5000 oldal A bemutatott hozzávetőleges hozamérték megfelel az ISO / IEC 19752 szabványnak. A tényleges hozam a nyomtatott oldalak és egyéb tényezők függvényében változik. További részletek: http://www.hp.com/...boutsupplies . P / N: CF412X

HP nyomtatókhoz:

HP LaserJet Pro M452 HP LaserJet Pro M477


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Fogyasztó anyag ítpusa toner
Márkához HP
Színes patron magenta

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.