Coleman Standard Quad Chair

Coleman Standard Quad Chair

Értékelés: 4,5
7 790 Ft 7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Standard Quad Chair összecsukható kemping széket kényelme miatt fogod megkedvelni. Acél szerkezetének hála teherbírása akár 113 kg. Hasznos kiegészítő a kartámlában elhelyezett italtartó. Praktikus hordozótáskával ellátott.

Westige CLASSIC

Westige CLASSIC

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

WESTIGE CLASSIC összecsukható kempingszék lenyűgöz a kényelmével. Az acél konstrukciónak köszönhetően maximális teherbírása 110kg. Hasznos tartozék a kartámaszban elhelyezett italtartó.

Coleman Square Camp Table
28 490 Ft

Összecsukható kemping asztal 4 személy számára, és antimikrobás felülettel rendelkezik, amely megakadályozza a szagok és a penész kialakulásának keletkezését. Melamin lappal és szilárd alumínium szerkezettel rendelkezik. Coleman Square Camp Table összecsukás utáni mérete akkora, mint egy koffer, és könnyen tárolható.

Coleman Deck Chair összecsukható kempingszék
17 490 Ft 16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű Coleman összecsukható kempingszék. Párnázott ülő- és hátrésszel a tökéletes kényelem érdekében. Vigye magával utazásaihoz, vagy a hétvégi nyaralóba. Strapabíró alumínium szerkezetű és praktikus, kis helyen elfér.

Westige FAST

Westige FAST

Értékelés: 5
2 790 Ft

WESTIGE FAST háromlábú szék kiváló kiegészítő utazásokhoz. Alumínium szerkezetének köszönhetően nagyon könnyű. Teherbírása 140 kg.

Robens Wilderness Cooking Table
6 590 Ft 4 890 Ft

Kis alacsony asztal Robens Wilderness Cooking Table ideális a rezsó alá, vagy mint egy tálaló asztal a kávéra és reggelire a fűben. A természetben való főzéshez stabil bázist képez.

Coleman Pack-Away Table For 4

Coleman Pack-Away Table For 4

Értékelés: 4,5
42 360 Ft 40 190 Ft

Az összecsukható kemping készlet 4 személynek alkalmas, különböző családi kirándulások során használható ki. Asztalt és mosható párnákkal ellátott két padot tartalmaz. Coleman Pack-Away Table For 4 összecsukást követően fogantyúval ellátott bőröndöt képez, így könnyen hordozható.

Coleman Kick Back Chair PDQ

Coleman Kick Back Chair PDQ

Értékelés: 5
10 990 Ft 9 190 Ft

Kényelmes összecsukható szék, ami minden körülmény között kényelmes ülést biztosít. A Coleman Kick Back Chair PDQ erős alumínium vázzal és ellenálló poliészter üléssel. Nem hiányzik a praktikus napilap zseb sem. A csomagolás része a praktikus fogantyú és a hordozó zsák is.

Coleman Mini Camp Table

Coleman Mini Camp Table

Értékelés: 4,5
16 280 Ft 15 190 Ft

Az összecsukható kempingasztal csavarozható lábakkal ellátott, amelyek illeszkednek az egyenetlen felülethez. Hálós polccal rendelkezik, amely a tárgyak tárolására szolgál. A Coleman Mini Camp Table az összecsukást követően bőrönd méretű, könnyen tárolható.

Easy Camp Halton
24 590 Ft 15 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Easy Camp Corby ideális a dolgok kényelmes tárolására. Sátorfelszerelés szervezése 3 polcon és 4 zsebben. A hálós ablakok lehetővé teszik a jó szellőzést.

Leki Chiller oliva
32 990 Ft

A Leki Chiller egy kényelmes és összecsukható szék motorosoknak, horgászoknak, a teraszon vagy a kertben. Egyszerűen hordozható az alumínium konstrukciónak és a sokoldalú szállító táskának köszönhetően

Easy Camp Sarin
46 590 Ft 27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Easy Camp Sarin egy praktikus kombinációja a konyhai asztalnak egy szélárnyékkal és tárolóhellyel, polcokkal ellátott szekrényben. Stabil területet biztosít az ételek elkészítéséhez és helyet az edények tárolására.

Husky Mumbo kempingszék

Husky Mumbo kempingszék

Értékelés: 5
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül tágas Husky Mumbo szék, amely a természetben is ugyanolyan kényelmet biztosít, mintha otthon ülne a nappalijában. A szék kopásálló anyagból készül és kényelmesen összecsukható.

Leki Chiller Promo red
32 990 Ft

Összecsukható szék kempingezéshez egyszerű összecsukással és kinyitással. Italtartóval rendelkezik, mely tépőzárral rögzíthető. Nagyon könnyű és könnyen hordozható. A Leki Chiller Promo red könnyű, alumínium vázzal rendelkezik. A csomag része egy hordozható tasak.

Outwell Custer L

Outwell Custer L

Értékelés: 4
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus asztal praktikus lábakkal rendelkezik, amelyeknek hála magasságát pontosan beállíthatod. A asztal 3 különböző szintre állítható be. Műanyag fogantyút tartalmaz, amely megkönnyíti a hordozását. Az Outwell Custer L alumínium szerkezetű.

Outwell Kimberley asztal
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus asztal sajátos összecsukható rendszerrel rendelkezik, ahol a könnyebb szállítás érdekében a lábak egyben fogantyúként is szolgálnak . Ökológiai anyagú bambusz asztallappal ellátva. Az Outwell Kimberley asztallapja könnyű fém keretbe van szerelve.

Loap Hawaii Camp Set
21 990 Ft

készlet alumínium összecsukható asztalt és 4 kényelmes, erős és tartós acélból készült széket tartalmaz. A Loap Hawaii Camp Set nemcsak családi kirándulásokhoz és vakációhoz használható, hanem a hétvégi háznál is használható.

Outwell Baffin
13 990 Ft

Többfunkciós összecsukható asztal 75 kg terhelhetőséggel. Asztal, szék vagy burett formájában használható. Tartalmaz poliészter szövetbevonatot a kényelmes üléshez. Outwell Baffin ideális kempingezéshez.

Outwell Furniture Angela Black
11 190 Ft 8 490 Ft

Hordozható összecsukható szék, melynek terhelhetősége 100 kg. Kényelmed érdekében párnázott háttámlával rendelkezik. Párnázott ülést és szállításra alkalmas zsákot tartalmaz. Furniture Angela Black ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik, könnyen szétnyitható és összecsukható.

Outwell Furniture Cody L asztal
49 090 Ft 35 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus asztal praktikus lábakkal rendelkezik, amelyeknek hála magasságát pontosan beállíthatod. A asztal 3 különböző szintre állítható be. Rövid ideig ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az Outwell Furniture Cody L alumínium szerkezetű.

Outwell Richmond Kitchen Table
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható asztal 2 polccal és mosogatóval rendelkezik. Zárt rekeszt tartalmaz, amely szemetes kosárként, vagy gázpalack tárolóként használható. Gyorsan összerakható és szétnyitható. Outwell Richmond Kitchen Table könnyű alumínium kerettel rendelkezik.

Husky Moryla asztal
11 790 Ft 10 990 Ft

Praktikus összecsukható asztal 2 italtartóval és hálóval az apróságok elhelyezésére. Szerkezete alumíniumból és 600D poliészterből készül. Felállított állapotban fixált és nem áll fenn a nem kívánt összecsuklás veszélye. A Husky Molar asztalnak családi kempingezésen veszed hasznát.

Outwell Catamarca Arm Chair XL Claret
16 090 Ft 11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus kényelmes fotel. Outwell Catamarca Arm Chair XL Claret tartós acélkerettel és kellemes poliészter huzattal rendelkezik. Szilárd felépítésének köszönhetően a fotel teherbírása akár 150 kg. Az előnyei közé tartoznak a kompakt méretei az összerakása után és a könnyű súlya.

Outwell Furniture Martinique szekrény
56 290 Ft 45 990 Ft

Az összecsukható szekrény hálós nyílásokkal rendelkezik a hátsó oldalon, így optimális szellőzést biztosít. 8 kivehető polcot és fedelet tartalmaz, amely asztalként szolgálhat. Az Outwell Furniture Martinique tartós és könnyű alumínium kerettel rendelkezik.

Outwell Goya Chair Claret
18 990 Ft 13 490 Ft

Kényelmes összecsukható szék, 100 kg teherbírással, kartámlával és poliészter huzattal rendelkezik. Nemcsak kempingezés közben, hanem kirándulás közben is használható. Outwell Furniture ellenálló acél konstrukcióval rendelkezik és könnyen szétnyitható és összecsukható.

Coleman Bungee Chair Blue
27 290 Ft 25 490 Ft

A kempingszéknek poliészter bevonata van, hálópanellel, a légkör cirkulációja érdekében. A szék tartalmaz egy italtartót és párnázott kartámaszt. A Coleman Bungee szék használható vízben és kertben egyaránt

Camp Gear Gyermek összecsukható szék 600D
10 990 Ft 9 990 Ft

Kompakt összecsukható baba szék CA Chair 600D kids alu 600D nylonból és könnyű alumíniumból készült. A szék extra stabilizáló elemmel rendelkezik és a biztosítékkal a véletlen összecsukódás ellen.