Opinel VRI N°08 Outdoor Zsebkés
8 890 Ft

Opinel N°08 Outdoor zsebkés rozsdamentes acél pengével. A markolat speciális anyagból készült, amely ellenáll az extrém magas és alacsony hőmérsékletnek is. A markolatba beépített vészsíp akár 110dB hangerővel is szólhat. Ideális kültéri vízi sportokhoz, például vitorlázáshoz, siklóernyőzéshez, kanyoninghoz.

Opinel VRI 7 My first Opinel Zsebkés
3 690 Ft

Hagyományos összecsukható gyerekkés az Opinel VRI 7, ami első késnek tökéletes választás. Lakkozott gyertyán fa és rozsdamentes lekerekített acél pengével. Lekerekített hegye garantálja, hogy gyermekünknek nem esik baja a legváratlanabb mozdulatok esetén sem.

Opinel VRI N°09 DIY Grey Zsebkés
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Opinel N°09 Outdoor DIY Grey egy 8 cm hosszú rozsdamentes acél pengével ellátott zsebkés. A drótvágásra és huzalcsupaszításra is használható eszköz 2 db csavarhúzó fejet is tartalmaz. A Viroblic biztonsági gyűrű biztonságos használatot és szállítást biztosít.

Opinel VR N°09 Inox

Opinel VR N°09 Inox

Értékelés: 4,9
4 090 Ft

Opinel VR N ° 09 Inox egy összecsukható kés, amely megbízhatósága, tartós élessége és hagyományos kivitele miatt ismert. A kés bükkfa fogantyúval, sima pengével ellátott rozsdamentes acél pengével és Virobloc elforgatható retesszel rendelkezik.

Opinel N°08 (S14) Kés

Opinel N°08 (S14) Kés

Értékelés: 4,9
15 490 Ft

2 év garancia

AZ Opinel N°08 kés kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas kertészeti célból történő alkalmazásra. Magas minőségi anyagokból készült, mindezt a bükkfa nyél és a rozsdamentes, részben fogazott acélpenge is biztosítja. „ViroBloc“ rendszer a penge véletlenszerű mozgásának megakadályozására, így nyújtva maximális védelmet.